March 13Mar 13 2 hours ago, bags said:Haha ovaj maneken kao onaj scrum master iz Silicon Valley. isto sam hteo to da napisem, nisam video tvoj kometar ispod slike - pljunuti on! edit: sada mi se opet gleda ta serija Edited March 13Mar 13 by hoffnung
March 13Mar 13 37 minutes ago, Pixie said:Moj šef (60+) baš pre neki dan došao da mi se pohvali kako je kupio/naručio ovuknjigu kako bi naučio da slaže boje i sad to nosa kao Bibliju.Pomislila sam, možda nekom bude zanimljivo, iako vidim da nema naročite potrebe, snalazite se i sami.priznajem samo sveučilišne udžbenikehttps://fotofluc.wordpress.com/wp-content/uploads/2015/02/132196105-nikolatanhofer-o-boji.pdf Edited March 13Mar 13 by kud u maglu Simoviću
March 13Mar 13 Ozbiljno pitanje za muski svet - volite li da obucete odelo? Ne mislim na "pijani teca" fazon, vec neki poslovni sastanak fazon.Moj muz je van posla uglavnom u farmerkama, posao business casual, ali kad obuce odelo, nekako mi dodje sav bitan!
March 13Mar 13 Just now, Zaboravan said:Koja je graorasta?počitaj knjigu gore, imaš fin odlomak na početku o nazivima bojanegde čak i citira krležu i grimiznu bojuako me sećanje dobro služi
March 13Mar 13 3 minutes ago, destiny said:Ozbiljno pitanje za muski svet - volite li da obucete odelo? Ne mislim na "pijani teca" fazon, vec neki poslovni sastanak fazon.Moj muz je van posla uglavnom u farmerkama, posao business casual, ali kad obuce odelo, nekako mi dodje sav bitan!nenemam poslovne sastanke
March 13Mar 13 11 minutes ago, Zaboravan said:Koja je graorasta?Drugi kvadrat u drugom redu, ova tamnosiva sa tackicama (gore/levo). Ako imas graorastu kravatu mozes teget odelo
March 13Mar 13 5 minutes ago, destiny said:Ozbiljno pitanje za muski svet - volite li da obucete odelo? Ne mislim na "pijani teca" fazon, vec neki poslovni sastanak fazon.Moj muz je van posla uglavnom u farmerkama, posao business casual, ali kad obuce odelo, nekako mi dodje sav bitan!Do korone™ bilo obavezno košulja, sako, leti košulja, polo majice...Od korone sve osim siledžijke.
March 13Mar 13 6 minutes ago, Sandradjer said:Drugi kvadrat u drugom redu, ova tamnosiva sa tackicama (gore/levo).Ako imas graorastu kravatu mozes teget odelo Ma obučem se kao John Wick, bradu imam, razbijenu arkadu imam, pustim malo kosu... Nemam volje da ni da pogledam a ne da isprobavam.
March 13Mar 13 10 minutes ago, Zaboravan said:Ma obučem se kao John Wick, bradu imam, razbijenu arkadu imam, pustim malo kosu... Nemam volje da ni da pogledam a ne da isprobavam.Ne zezaj nego se skockaj
March 13Mar 13 23 minutes ago, destiny said:Ozbiljno pitanje za muski svet - volite li da obucete odelo? Ne mislim na "pijani teca" fazon, vec neki poslovni sastanak fazon.Moj muz je van posla uglavnom u farmerkama, posao business casual, ali kad obuce odelo, nekako mi dodje sav bitan!klasicno odelo ne volim, ako bih i morao, morali bi da mi siju, odn. da idem kod krojaca. moje proporcije su jako cudne. najvise sto sam nosio je samo sako na farmerke. inace, kada su 'elegantne' stvari za nas muskarce, volim duboke pantalone, nebitan je materijal. moze da bude somot, keper.. ali da su bas duboke. razlog je kao sto sam naveo - moje vrlo cudne proporcije.
March 13Mar 13 1 minute ago, hoffnung said:klasicno odelo ne volim, ako bih i morao, morali bi da mi siju, odn. da idem kod krojacaSto bi Pikac rekao:"Krojaci kroje, a sivaci siju"
March 14Mar 14 8 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Češalj pun peruti u džepić od sakoa.Dok perut ne seta - dobro je! :)