April 27Apr 27 Slazem se, ni ja nisam nesto odusevljen. Ona torba od prije par strana mi je dosta primamljivija. Imam jedan mali ranac u kom nosim laptop kad idem na rabotu, a sluzi mi i kad putujem na krace destinacije jer u njega stane dovoljno onoga sto mi treba. Taj ranac je i dalje funkcionalan ali se primjecuju znaci ofucanosti i moguceg pucanja pa sam mislio da kupim nesto malo vise stylish ali vise nisam siguran sta u stvari hocu.
April 27Apr 27 18 hours ago, Seabass said:tzv komesarkanešto tanja i manja je bila hit u drugoj polovini osamdesetih. mogli su ih imati samo oni čiji su očevi bili u jeneajaaako retko se pojavljivala na vojnom otpadu na kališu
April 27Apr 27 6 minutes ago, Seabass said:Slazem se, ni ja nisam nesto odusevljen. Ona torba od prije par strana mi je dosta primamljivija. Imam jedan mali ranac u kom nosim laptop kad idem na rabotu, a sluzi mi i kad putujem na krace destinacije jer u njega stane dovoljno onoga sto mi treba. Taj ranac je i dalje funkcionalan ali se primjecuju znaci ofucanosti i moguceg pucanja pa sam mislio da kupim nesto malo vise stylish ali vise nisam siguran sta u stvari hocu.Pa imas raznih ranceva za laptopove, ili kombo laptop travel, npr ako ti treba i za stvari ranac
April 27Apr 27 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:tzv komesarkanešto tanja i manja je bila hit u drugoj polovini osamdesetih. mogli su ih imati samo oni čiji su očevi bili u jeneajaaako retko se pojavljivala na vojnom otpadu na kališuMeni to nije problem, nego prakticnost. Kozna torba je ogranicena jer je kruta i ovolika je kolika je. U moj ranac nekako uvijek moze stati "jos samo ovo". A kad je prazan, moze se srolati i skloniti negdje, tako da - medjutim.8 minutes ago, Mel said:Pa imas raznih ranceva za laptopove, ili kombo laptop travel, npr ako ti treba i za stvari ranacPa slicasn imam, znam da mogu opet kupiti nesto tako ali ovo je topik moda i ganjam nesto sa malo stila. Neku poruku da posaljem, sto neko rece.
April 27Apr 27 32 minutes ago, Seabass said:Meni to nije problem, nego prakticnost. Kozna torba je ogranicena jer je kruta i ovolika je kolika je. U moj ranac nekako uvijek moze stati "jos samo ovo". A kad je prazan, moze se srolati i skloniti negdje, tako da - medjutim.Pa slicasn imam, znam da mogu opet kupiti nesto tako ali ovo je topik moda i ganjam nesto sa malo stila. Neku poruku da posaljem, sto neko rece. aaa, hoces da budes fenser, onda ovako nesto fenseraj ali klasik
April 27Apr 27 Tako nesto ali za manje para.Ovaj Herschel je malo blize mada je i on malo previse polished. Ja sam vise onako, za rugged, worn look.
April 27Apr 27 Worn look mi je ok (možda ne za obuću) ako je item na meni postao takav. A i nije fora da si ceo izakan.
April 27Apr 27 4 minutes ago, zorglub said:Worn look mi je ok (možda ne za obuću) ako je item na meni postao takav. A i nije fora da si ceo izakan.Vidis da ni sam ne znam sta tacno trazim, a nije mi ni narocito hitno.Kao da ce ovi kojima saljem poruku znati jesam li kupio ruksak juce ili prije 20 godina.
April 28Apr 28 On 26. 4. 2026. at 21:04, Seabass said:Kozja koza, made in Rajasthan, India. Ovaj gornji ima nekoliko velicina, dizajn meni nekako prihvatljiviji od ovog dole.Nisu skupi, £40, free shipping.Jos fale Mirko i Slavko na ovim dzepovima..... :)
April 28Apr 28 7 minutes ago, Seabass said:Sto, bre?To je bio hit medju skolskim torbama tamo negde krajem `70ih.Rasprodaju se na Kupindu cim se pojave. 😂