Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

1 minute ago, Vapad said:

Westfild, to kod Šepards Buša??

UUu, tamo sam bio davno, doduše, i bio je veliki sports direct, kod kojih sam kupio zadnjih pet jakni, i oko 15-tak pari raznih patika (i u većini, ako baš ne promašim broj) sam bio zadovoljan. Oni možda imaju neku jaknu za tebe.

I na sajtu sada ima dosta akcija za jaknice, možda i u radnji ima nešto. Kvalitet varira, one neke li kuper i karimor sam bio zadovoljan, firetrap su mi bili so so a negde pročitah da su jakne lošijeg kvaliteta (ali ok dizajna). Baci oko na sajt, možda ti nešto zapadne za oko..

Odlucio sam se za Oxford St, to mi je 10 min odavde tubom. Westfield transport na Overground je tlaka.

Nisam fan SD, trazim nesto malo elegantnije, a opet da je casual/rock'n'roll. Ne trazim jeftino, nego nesto sto ce mi se svidjeti i da mi traje iducih makar 5-10 godina. Na Oxford Street ima Selfridgies, Uniqlo, Top Shop... Nemam pojma sta sve, dugo nisam bio u gradu. Odoh.

• Replies 1.4k
  • Views 160.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

3 minutes ago, Sandradjer said:

Ovo kao igrica Obucite Vapada da sefica bude zadovoljna D

Baš. I mene podsetilo na:

Screenshot-20260314-130216-Facebook.jpg

Mjok, obucite Devendru Benharta. Nemam vremena da guglam, bio sajt nekada davno.

cicin kutak!

image.png

20 hours ago, bags said:

Mislim da nikada nisam vise zvucao kao zena ali stvarno je doslo do situacije da nemam sta obuci. )

Najpotrebnije su mi polo majice. Otprilike business causal, da nije opet nesto bas predosadno ali ne vise od 2,3 boje, da nije previse sportsko i ide uz 40ak godina. Potrebno je da se kombinuje sa jednostavnim jednobojnim levis farmerkama ili straight khaki pantalonama.

Trazio sam sad po netu i samo sam neke uzase nasao.

Bilo kakav savet dobrodosao.

Men's polo shirts 2026 | MANGO United Kingdom

4 hours ago, Vapad said:

Iako sam probao košulja, činos, blejzer, i te biznis kežual stvari, meni to nije ni udobno niti se osećam dobro u tome

Samo mi ovo nije jasno, jer chinos su manje više ista stvar kao i farmerke koje voliš. Znam, iako su od pamuka, nije isti tekstil, ali moje noge ne prave razliku, daleko važniji mi je kroj, jer streč u pantalonama ne podnosim.

Probaj da nađeš pantalone od tzv. duck-a, to bi trebalo da je još jače tkanje od denim-a, možda ti one više pašu. Mislim da su Dickies i Carhartt pre imali standardne pantalone bez cargo džepova.

Za obuću... kapiram da ako može polo majica, mogu i minimal sneakers, nešto ovako.

Dzaba se cimao.

Jedna jakna iz All Saints mi se polusvidjela ali ne toliko da dam skoro £500. I tako, napravih 13K koraka po Oxford street, fino cu spavati veceras.

• Popular Post

Snizenje sa £102 na £32, no brainer. Taman sto mi treba za ovaj prelazni period,.

waxy-jacket.png

Waxed cotton 100%, stoji ko salivena.

Lol, otkrio sam sto je snizeno 70% - fali nitna za kopcanje na desnoj strani. Da to popravim ce kostati 5-6 quid, opet dobar rezultat.

1 minute ago, Seabass said:

Lol, otkrio sam sto je snizeno 70% - fali nitna za kopcanje na desnoj strani. Da to popravim ce kostati 5-6 quid, opet dobar rezultat.

Umesi neki kolac.

Super je jakna )

Edited by Sandradjer

1 minute ago, Sandradjer said:

Umesi neki kolac.

Super je jakna )

Imam jos kalaca od juce, pa cu sacekati da se potrosi. Moram jos malo da prosirim repertoar, da nadjem neki dobar recept za kolac od maka.

Jakna je fenomenalna, juce sam mogao za slicnu dati 10 puta vise, danas je bio lucky day. Idem sutra u office samo da pronosam jaknu.

Oprao crne pantalone s nečim glupavim i sad su pune sitnih dlačica koje se ne skidaju ni posle trećeg pranja. Šta mi je činiti?

Jesi li probao sa onim valjkom za čišćenje odeće? Vlakna su upletena u materijal pantalona ili mogu da se skidaju?

Pri pranju je bolje izvrnuti odeću naopako, za svaki slučaj.

probaj onaj valjak sa ruckom sto ima lepljivu osovinu, trebalo bi da ih ima u HM, Zara, Mangi. obicno ih drze tamo gde su kase. Mozda ne skine sve, ali ipak pomogne.

Ima slika u ovom clanku.

Cody's Appliance Repair
No image preview

How to Remove Pet Hair from Clothes | Cody's Appliance Re...

Knowing how to remove pet hair from clothes can save your washer In the long run. These tips and tricks will keep your laundry fresh and washer running.

Edited by Moonwalker

Imaju ih i Pepko i Dm. :)

Ja imam elektrostatičku četku, mnogo je dobra, ne menja se glava, samo se opere.

714KLtLCcaL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg