Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

Sjajno što o ovome pišete sad.

Baš imam problem.

Iako sam probao košulja, činos, blejzer, i te biznis kežual stvari, meni to nije ni udobno niti se osećam dobro u tome, niti imam ukusa, oka, stila da se lepo ukockam.

E sad, treba da idem na neku konferenciju i šefica kaže, e da, biznis kežual naravno, farmerke ne može ali slobodno samo slacks i polo... bilo mi žao da joj kažem - nemam pojma šta su slacks a zadnju polo imam jednu crnu što sam za ćaletovu sahranu kupio.

Meni su farmerke, majca, patike go tu za ceo život, ne osećam se udobno ni u čemu drugom. Zadnjih godina me uči draga da nosim trenerke po kući, ja sam uvek farmerke... Jednom sam kupio neke top kožne sandale, bacio ih posle godinu dana i tri probna nošenja, šetnje. Penny loafers da kupim odrekla bi me se žena. Tako da moram da smislim nešto da četiri dana izgledam biznis kežual...

Edited by Vapad

• Replies 1.4k
  • Views 160.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

1 hour ago, Vapad said:

slacks i polo.

Zajebah se, slacks su ti prolecne i letnje pantalone, ali ne kao farmerke

Meke brodarice su opet u modi.

Kao za setnju pored mora uvece.

Edited by Moonwalker

1 hour ago, Vapad said:

Sjajno što o ovome pišete sad.

Baš imam problem.

Iako sam probao košulja, činos, blejzer, i te biznis kežual stvari, meni to nije ni udobno niti se osećam dobro u tome, niti imam ukusa, oka, stila da se lepo ukockam.

E sad, treba da idem na neku konferenciju i šefica kaže, e da, biznis kežual naravno, farmerke ne može ali slobodno samo slacks i polo... bilo mi žao da joj kažem - nemam pojma šta su slacks a zadnju polo imam jednu crnu što sam za ćaletovu sahranu kupio.

Meni su farmerke, majca, patike go tu za ceo život, ne osećam se udobno ni u čemu drugom. Zadnjih godina me uči draga da nosim trenerke po kući, ja sam uvek farmerke... Jednom sam kupio neke top kožne sandale, bacio ih posle godinu dana i tri probna nošenja, šetnje. Penny loafers da kupim odrekla bi me se žena. Tako da moram da smislim nešto da četiri dana izgledam biznis kežual...

Dok se ne jave strucnjaci evo ja cu da pomognem kombinatorno. To ti je baza D.

Spisak:

Teget pantalone

Khaki pantalone

Bela kosulja

Svetlo plava kosulja

Braon cipele (idi na tamno braon za sve kombinacije)

Braon kais

Plus crna polo koju imas

Ovo ti pokriva dane D

Edited by Sandradjer

7 minutes ago, Moonwalker said:

Kao meke brodarice, opet su u modi. Pune police raznoraznih.

Zar nisu slacks pantalone, malo nefinije od pantalona za odelo

Ja imam tri česte biznis kežual varijante.

Prva: zumbane braon kožne cipele sa belim đonom, tamne farmerke, braon kožni kaiš, bela košulja i svetli sako.

Druga: crne patike sa belim đonom, otprilike ovakve, crne pantalone, upleteni kaiš, bela košulja i crni malo grublji sako sa onim prslučetom unutra.

Treća: sive casual patike poput ovih, farmerke, teget kaiš, bela ili plava košulja i karirani teget sako, sličan ovom ali lepši i svetliji.

Edited by napadaj

9 minutes ago, Sandradjer said:

Zar nisu slacks pantalone, malo nefinije od pantalona za odelo

Jesu ispravila sam se posle. Fakticki isto sto i chinos.

Chinos se obicno dole suzavaju.

Ne zbunjujte @Vapad-a. Posto covek nosi farmerke neka se drzi chinos pantalona, moci ce da ih nosi kasnije i na patike.

Kad mu se dopadne onda ce da kombinuje materijale i nijanse )

Edited by Sandradjer

29 minutes ago, Sandradjer said:

Dok se ne jave strucnjaci evo ja cu da pomognem kombinatorno. To ti je baza D.

Spisak:

Teget pantalone

Khaki pantalone

Bela kosulja

Svetlo plava kosulja

Braon cipele (idi na tamno braon za sve kombinacije)

Braon kais

Plus crna polo koju imas

Ovo ti pokriva dane D

Dobro, ali mu je potreban blejzer ili jakna.

Obzirom na njegove preference i da je vreme sunčano i relativno toplo, ovako:

• Teget pantalone -> tamno plave farmerice, bez ikakvih kerefeka, pregiba, šara, kontrasnih konaca, itd...

• Khaki pantalone -> svetlije pantalone - krem, bež, boja slonove kosti...

• Bela kosulja -> tamnoplava košulja - jednako dobro i za farmerice i za svetlije pantalone, plus pokriva večernji izlazak

• Svetlo plava kosulja -> može, ali pre nebo plava, nego ledeno plava

• Braon cipele (idi na tamno braon za sve kombinacije) -> može braon antilop derbi, može i čelzi, ali bih najpre izabrao braon ili bež antilop chukka. Voleo bih da mogu da preporučim neke konkretno ovde kod nas, ali nijedne nisu kompletno dobre. Može da pogleda Dune ili one druge u BS sportu čiji naziv asocira na japanske (iako su napred više zaobljene no što volim i svakako na kežuel strani). Možda i neki Camper Neuman.

• Braon kais

• crna polo

• vijetnamka, ako je ima - bilo zelena, bilo kaki

6 minutes ago, bags said:

Chinos se obicno dole suzavaju.

Ne, čino pantalone se prodaju u svim varijantama: uske, konusne, normalnog, a čak i opuštenog kroja.

10 minutes ago, Ras said:

Dobro, ali mu je potreban blejzer ili jakna.

Obzirom na njegove preference i da je vreme sunčano i relativno toplo, ovako:

• Teget pantalone -> tamno plave farmerice, bez ikakvih kerefeka, pregiba, šara, kontrasnih konaca, itd...

• Khaki pantalone -> svetlije pantalone - krem, bež, boja slonove kosti...

• Bela kosulja -> tamnoplava košulja - jednako dobro i za farmerice i za svetlije pantalone, plus pokriva večernji izlazak

• Svetlo plava kosulja -> može, ali pre nebo plava, nego ledeno plava

• Braon cipele (idi na tamno braon za sve kombinacije) -> može braon antilop derbi, može i čelzi, ali bih najpre izabrao braon ili bež antilop chukka. Voleo bih da mogu da preporučim neke konkretno ovde kod nas, ali nijedne nisu kompletno dobre. Može da pogleda Dune ili one druge u BS sportu čiji naziv asocira na japanske (iako su napred više zaobljene no što volim i svakako na kežuel strani). Možda i neki Camper Neuman.

• Braon kais

• crna polo

• vijetnamka, ako je ima - bilo zelena, bilo kaki

Ne, čino pantalone se prodaju u svim varijantama: uske, konusne, normalnog, a čak i opuštenog kroja.

Svaka cast ziga. Pusti coveka da kupi belu kosulju, kakav je to plakar bez bele sulje. I ne znamo kakav mu je ten i boja kose.

Slacks pantalone su prosto pantalone koje idu bez sakoa (manje formalne) Chino su pamucne pantalone. Razlika je u materijalima. Krojeva jednih i drugih ima raznih.

Jel tako? Tako je D

@Ras Eee, ali farmerke no no D

Zaboravih da imam crne brogues sa neke svadbe, hvala dobrom bobu što se sa težinom ne menja (puno) broj cipela.

I imam nešto što bi prošlo kao vijetnamka, definitivno je army green, tog stila i kupljena je kod kineza lol

Naručih na sportsdirectu par polo majci, ima neke na akciji za 5e

ovako nesto

image.png

On 8. 3. 2026. at 17:27, Seabass said:

Ako mi se ne svide, vraticu ih pa pogledat nesto trece.

Nisu mi se svidjele, back to square 1.

Crna je predebela, zimska jakna i uopste nije moj stil, previse je puffy. Zelena je pretanka, kao neka deblja kosulja. Fuck me sideways.

Dal' da se uputim na Oxford Street, ali ni tamo vise nije kao sto je bilo, samo cu bezze potrositi dan. Imam opsiju da odem do Westfield shopping centra ali me strah da i tamo ne popusim, nije mi bas blizu.

3 minutes ago, Seabass said:

Nisu mi se svidjele, back to square 1.

Crna je predebela, zimska jakna i uopste nije moj stil, previse je puffy. Zelena je pretanka, kao neka deblja kosulja. Fuck me sideways.

Dal' da se uputim na Oxford Street, ali ni tamo vise nije kao sto je bilo, samo cu bezze potrositi dan. Imam opsiju da odem do Westfield shopping centra ali me strah da i tamo ne popusim, nije mi bas blizu.

Westfild, to kod Šepards Buša??

UUu, tamo sam bio davno, doduše, i bio je veliki sports direct, kod kojih sam kupio zadnjih pet jakni, i oko 15-tak pari raznih patika (i u većini, ako baš ne promašim broj) sam bio zadovoljan. Oni možda imaju neku jaknu za tebe.

I na sajtu sada ima dosta akcija za jaknice, možda i u radnji ima nešto. Kvalitet varira, one neke li kuper i karimor sam bio zadovoljan, firetrap su mi bili so so a negde pročitah da su jakne lošijeg kvaliteta (ali ok dizajna). Baci oko na sajt, možda ti nešto zapadne za oko..

@Vapad

Ako ces crne cipele onda ne mozes bez/krem pantalone. Menjaj u tamnosivo npr.

Ovo kao igrica Obucite Vapada da sefica bude zadovoljna D

Edited by Sandradjer