Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

14 hours ago, Willow said:

Gospode jebeni bože, kakva mamina maza…. Valjkom bukvalno za 2 minuta skineš te dlačice, naravno ako su skidabilne.

Svet napreduje iz lenjosti 😒

• Replies 1.4k
  • Views 160.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

Ne zaslužuje ni da se posavetuje. dry

10 hours ago, Ras said:

Oženi se, brt!

Nije baš neki savet, meni dlake s odeće skida muškarac srdoc

Ne vidim da sam kod svog predloga insistirao na polu.

Ovo je sto sam trazio:

883-police.png

Moja izgleda dosta tamnije od ove ali je isti model. Police 883 Clearlake model. Ima osim ova dva dzepa, dzepove sa strane i dva velika unutrasnja dzepa. U Police Outlet shop iza Wembley stadiona, £65.

2 hours ago, Seabass said:

Ovo je sto sam trazio:

883-police.png

Moja izgleda dosta tamnije od ove ali je isti model. Police 883 Clearlake model. Ima osim ova dva dzepa, dzepove sa strane i dva velika unutrasnja dzepa. U Police Outlet shop iza Wembley stadiona, £65.

Mnogo Police u ovom looku.

Bilo bi zanimljivo da procaskas sa ovim nasim koleZinicama iz psiho struke - ja bi, ovako laicki, rek`o da si u proslom zivotu bio organ reda.

D

1 hour ago, kronostime said:

Mnogo Police u ovom looku.

Bilo bi zanimljivo da procaskas sa ovim nasim koleZinicama iz psiho struke - ja bi, ovako laicki, rek`o da si u proslom zivotu bio organ reda.

D

police GIF

Podigni kragnu pa krajeve spustis, mnogo bolje izgleda

15 minutes ago, stajebrebilo said:

Podigni kragnu pa krajeve spustis, mnogo bolje izgleda

Zaboravio si dodati - Follow me for more fashion tips!

To su individualni detalji koje svako po sebi rikta. Ja sam old fashioned, drugim rijecima - star za te stvari.

Ali thanks, anyway.

Ma kakvi, nego badass:

image.png

Dobar je Redford, laka mu zemlja. Ne mogu ja da pull that off, imam 5-6 kila viska ovih dana.

Podigao bih kragnu ako treba da zastitim vrat od vjetra ili sunca, za to i sluzi. Danas za to nije prilika.

20 hours ago, stajebrebilo said:

Ma kakvi, nego badass:

Fun fact, ove cvidže se nijednog trenutka ne pojavljuju u filmu.

Pea coat je super, ali ukupni stajling pre nego što ostavi vuneni riblja kost sako mi je bezvremeno savršenstvo, sve sa gojzericama:

3daysofthecondor-e1348526386584.jpg?ssl=

• 2 weeks later...

Bexley-Jacket-Black-Flatlay.jpg?optimizer=image&width=1120&height=1400

Skoro kupih neki dupljak vostanu jaknu i iako je sasvim OK, nisam zadovoljan. Ostavio sam je dole u BiH, posluzice za neki hajking ili slicno kad zatreba. I danas cijeli dan gledam Barbour, sto je bifl po svim parametrima i renomeom. Frasers (House of Fraser) ima sale i svidjelo mi se par klasicnih modela pa sam malo istrazio i ustanovi se da se ne prave ovdje u UK, nego u Moldaviji. Nije sad to neki veliki issue, i dalje je to kvalitet ali kroz sav taj research naletim na Peregrine Clothing, pa me omadjijalo. Navodno postoje od 1796. Oni sve prave u UK, ethical-shmetical, local i te stvari, a i ova jakna iznad mi se bas svidjela, a i reviews su odlicni. Ocekujem je do srijede. Narucio sam braon pa sam se pokajao i poslao sam im poruku da ako nije frka, da posalju crnu. Dobra je i braon tako da nije sad neka nesreca, mozda mi bude velika ili mala pa svakako budem morao vracati ali sve u svemu ovo bi moglo biti to. Uz 20% uskrsnjeg popusta £220.

Peregrine Clothing