March 22Mar 22 14 hours ago, Willow said:Gospode jebeni bože, kakva mamina maza…. Valjkom bukvalno za 2 minuta skineš te dlačice, naravno ako su skidabilne™.Svet napreduje iz lenjosti 😒
March 22Mar 22 10 hours ago, Ras said:Oženi se, brt!Nije baš neki savet, meni dlake s odeće skida muškarac
March 25Mar 25 Ovo je sto sam trazio:Moja izgleda dosta tamnije od ove ali je isti model. Police 883 Clearlake model. Ima osim ova dva dzepa, dzepove sa strane i dva velika unutrasnja dzepa. U Police Outlet shop iza Wembley stadiona, £65.
March 25Mar 25 2 hours ago, Seabass said:Ovo je sto sam trazio:Moja izgleda dosta tamnije od ove ali je isti model. Police 883 Clearlake model. Ima osim ova dva dzepa, dzepove sa strane i dva velika unutrasnja dzepa. U Police Outlet shop iza Wembley stadiona, £65.Mnogo Police u ovom looku.Bilo bi zanimljivo da procaskas sa ovim nasim koleZinicama iz psiho struke - ja bi, ovako laicki, rek`o da si u proslom zivotu bio organ reda.
March 25Mar 25 1 hour ago, kronostime said:Mnogo Police u ovom looku.Bilo bi zanimljivo da procaskas sa ovim nasim koleZinicama iz psiho struke - ja bi, ovako laicki, rek`o da si u proslom zivotu bio organ reda.
March 25Mar 25 15 minutes ago, stajebrebilo said:Podigni kragnu pa krajeve spustis, mnogo bolje izgledaZaboravio si dodati - Follow me for more fashion tips!To su individualni detalji koje svako po sebi rikta. Ja sam old fashioned, drugim rijecima - star za te stvari. Ali thanks, anyway.
March 25Mar 25 Nisi star, malo dodas detalj, da promenis poruku koju saljes...npr:https://www.pinterest.com/ideas/popped-collar-jacket/918003826941/
March 25Mar 25 3 hours ago, stajebrebilo said:Nisi star, malo dodas detalj, da promenis poruku koju saljes...npr:https://www.pinterest.com/ideas/popped-collar-jacket/918003826941/ Ti mislis da sam ja neki Zoolander, jel de?
March 26Mar 26 Dobar je Redford, laka mu zemlja. Ne mogu ja da pull that off, imam 5-6 kila viska ovih dana. Podigao bih kragnu ako treba da zastitim vrat od vjetra ili sunca, za to i sluzi. Danas za to nije prilika.
March 27Mar 27 20 hours ago, stajebrebilo said:Ma kakvi, nego badass:Fun fact, ove cvidže se nijednog trenutka ne pojavljuju u filmu.Pea coat je super, ali ukupni stajling pre nego što ostavi vuneni riblja kost sako mi je bezvremeno savršenstvo, sve sa gojzericama:
April 5Apr 5 Skoro kupih neki dupljak vostanu jaknu i iako je sasvim OK, nisam zadovoljan. Ostavio sam je dole u BiH, posluzice za neki hajking ili slicno kad zatreba. I danas cijeli dan gledam Barbour, sto je bifl po svim parametrima i renomeom. Frasers (House of Fraser) ima sale i svidjelo mi se par klasicnih modela pa sam malo istrazio i ustanovi se da se ne prave ovdje u UK, nego u Moldaviji. Nije sad to neki veliki issue, i dalje je to kvalitet ali kroz sav taj research naletim na Peregrine Clothing, pa me omadjijalo. Navodno postoje od 1796. Oni sve prave u UK, ethical-shmetical, local i te stvari, a i ova jakna iznad mi se bas svidjela, a i reviews su odlicni. Ocekujem je do srijede. Narucio sam braon pa sam se pokajao i poslao sam im poruku da ako nije frka, da posalju crnu. Dobra je i braon tako da nije sad neka nesreca, mozda mi bude velika ili mala pa svakako budem morao vracati ali sve u svemu ovo bi moglo biti to. Uz 20% uskrsnjeg popusta £220.Peregrine Clothing