Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

11 minutes ago, morgana said:

savrseno obuceni ljudi

Stariji Italijani su takodje ljudi nauceni manirima i ponasanju overall.

• Replies 1.4k
  • Views 160.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

ne znam dovoljno velik uzorak, naprotiv, ali kao italofan spremna sam da ti blanko povjerujem i otpisem sve sto strci i ne uklapa se

1 hour ago, kralj said:

U što je dobar. Meni treba ovakav ranac, ja bih to i na pijac nosio. Imao sam sličan al mi se prosuo Domestos unutra i dobio je onaj tač efekta varikine koji ne podnosim.

Jel si uzeo onlajn ili iz ruke u Mirijevu?

Nisam kupio ranac, bilo mi malo previse. Istrosio sam se ovih dana, skonto sam da mi ovaj ranac sto imam moze jos potrajati.

Narucio sam tu M65 jaknu iznad ali je toliko ruzna i lose skrojena da sam je odmah vratio.

5 hours ago, Seabass said:

Nisam kupio ranac, bilo mi malo previse. Istrosio sam se ovih dana, skonto sam da mi ovaj ranac sto imam moze jos potrajati.

Narucio sam tu M65 jaknu iznad ali je toliko ruzna i lose skrojena da sam je odmah vratio.

Jeste, nadrkane su cene tih less is more flap rančeva, naročito ako se implementira makar i dronjak kože.

Koliko je ovaj, jel si upamtio ugrubo?

2 minutes ago, kralj said:

Jeste, nadrkane su cene tih less is more flap rančeva, naročito ako se implementira makar i dronjak kože.

Koliko je ovaj, jel si upamtio ugrubo?

£70 i to na snizenju, zadnji bio cinimise na ovom sajtu.

17 hours ago, Svemir Zeka said:

Tamo je živeo godinama, sad više nije. Ali da, izgleda kao Italijan original. Al baš kako si ubo Milano hail

Lepotan, nije što je moj

IMG-20260416-WA0004.jpg

18 hours ago, Svemir Zeka said:

Tamo je živeo godinama, sad više nije. Ali da, izgleda kao Italijan original. Al baš kako si ubo Milano hail

Ne znam da li znaš da sam bio top maneken u Milanu ?

cool

U jednoj Big4 kancelariji na samom vrhu su dva Italijana. Nisu sad totalno oduzeti od zivota, imaju neke kvalitete (istrajnost i follow up i za svakI najmanji lead) ali generalno uopste nisam uspeo razumeti kako su dogurali ovde tako visoko. I pitam ovog jednog sta je tajna a on onako seretski i vec pod soidnom dozom alkohola:

- Looks, my friend.

7 minutes ago, bags said:

U jednoj Big4 kancelariji na samom vrhu su dva Italijana. Nisu sad totalno oduzeti od zivota, imaju neke kvalitete (istrajnost i follow up i za svakI najmanji lead) ali generalno uopste nisam uspeo razumeti kako su dogurali ovde tako visoko. I pitam ovog jednog sta je tajna a on onako seretski i vec pod soidnom dozom alkohola:

- Looks, my friend.

znas kako je to meni objasnio moj bivsi sef, senior big 4 partner, britanac: robust mediocrity. to je sve sto ti je potrebno da bi postao big 4 partner.

10 minutes ago, bags said:

Looks, my friend.

Pa je li bar lep, onako objektivno? lolol

Salu na stranu ova ekipa sa kojom sam ja radila su sjajni svi, inzenjeri i biznis ekipa. Ali nije prevelika firma i komplikovan proizvod prave da mogu da se kriju.

Edited by Moonwalker

1 minute ago, Moonwalker said:

Pa je li bar lep, onako objektivno?

Meni deluju nekako smotano i nemuzevno ali verujem da nekome ko voli italijane su verovatno iznadprosecni. E sad da se znaju obuci i da im sve stoji saliveno tu nema dileme.

Opa, nisam znala - to već sve objašnjava! @stajebrebilo

Screenshot-2026-04-26-195502.png

Screenshot-2026-04-26-195342.png

Kozja koza, made in Rajasthan, India. Ovaj gornji ima nekoliko velicina, dizajn meni nekako prihvatljiviji od ovog dole.

Nisu skupi, £40, free shipping.

Ne zameri, ali izgledaju užasno (meni). Zašto baš koža, bar ima kompanija koje prave pristojne torbe za svaku priliku?

Ja predlazem isto da se uzme nesto sto deluje manje kozno. Meni su lepi na oko ali mi nisu za ovaj istorijjski trenutak da tako kazem.