March 13Mar 13 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:klasik lakosta, za to vreme ne prolaziNekako mi je previse klasika ali potpuno te razumem za ovaj materijal. Ja cu ove majice defitivno prvo opipati, probati pa kupiti 5 komada. 2 minutes ago, glibav said:Ja za ovo koristim timberland na akciji.Prethodne tri godine sam nosio njihova odlicna 3 duksa preko jeseni/zime. Bacicu cu pogled na majice.
March 13Mar 13 14 minutes ago, bags said:Prethodne tri godine sam nosio njihova odlicna 3 duksa preko jeseni/zime.Bacicu cu pogled na majice.Ako imas Mexx, meni su se isto pokazali ok.
March 13Mar 13 Nikakv Lacoste bez obzira na kvalitet, odnosno baš ništa na čemu je vidljiv logo!Edit: Za moj ukus su ove aplikacije na gornjoj majici preagresivne i tražio bih majicu bez njih, ili da budu diskretnije sa jednom linijom u drugoj boji.Edit edita: @bags Koje boje su farmerice? Edited March 13Mar 13 by Ras
March 13Mar 13 10 minutes ago, Ras said:Koje boje su farmerice?Bice tamno plave i jednobojne bez ikakvih detalja.
March 13Mar 13 On 9. 3. 2026. at 15:25, kronostime said:Palacinka (siroka kravata) na strafte, kako i dolikuje pijanom teci. :)Češalj pun peruti u džepić od sakoa.
March 13Mar 13 Nije loše praviti kontraste, tamne pantalone-svetla majica i obrnuto.Uz kaki pantalone funkcioniše tamno (morsko) plava, razne nijanse zelene (maslinasta, boja žalfije ili i tamnije zelena), braon (tamnije od pantalona)..Uz tamnoplave farmerice bela i svetlosiva majica.Uz obe boje pantalona bi mogla biti upotrebljiva svetloplava majica, tamnoplava takođe, i crna i bela, neka nijansa braon boje, neka od zelenih (boja žalfije ), roze, možda čak i neka tamnocrvena- bordo boja.Edit. Evo ti Mango u boji koja je označena kao ice grey uparena sa kaki pantalonama. Ova boja bi ti funkcionisala i sa tamnim farmericama: https://shop.mango.com/rs/en/p/men/polos/knitwear/100-cotton-fine-knit-polo-shirt_27035964?c=03Imaš još dosta majica kod njih u ponudi, pa možda pronađeš još nešto. Edited March 13Mar 13 by Ras
March 13Mar 13 43 minutes ago, bags said:Bice tamno plave i jednobojne bez ikakvih detalja.pun pinterest togalight roze na tamnoplave pantalei da budeš gospodin
March 13Mar 13 Od sad kad mi bude trebao neki modni savet, nista morgana, klara, zeka, midzeta i ostale zene - samo kums, bags, ras! To barata terminologijom, to prati trendove....čudo!!
March 13Mar 13 5 minutes ago, destiny said:Od sad kad mi bude trebao neki modni savet, nista morgana, klara, zeka, midzeta i ostale zene - samo kums, bags, ras! To barata terminologijom, to prati trendove....čudo!!citiraću đorđa čvarkovastil je ređi od inteligencije
March 13Mar 13 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:citiraću đorđa čvarkovastil je ređi od inteligencijeDobro, njemu su i babine Burde malo pripomogle.Ma ne zezam vas, imate smisla za obući se! Samo nastavite u istom ritmu@kud u maglu Simoviću - ta slika da se pinuje na vrh topica, tu su resenja vecine problema (sem kravate za pijanog tecu @Zaboravan ) Edited March 13Mar 13 by destiny
March 13Mar 13 Moj šef (60+) baš pre neki dan došao da mi se pohvali kako je kupio/naručio ovuknjigu kako bi naučio da slaže boje i sad to nosa kao Bibliju.Pomislila sam, možda nekom bude zanimljivo, iako vidim da nema naročite potrebe, snalazite se i sami.
March 13Mar 13 36 minutes ago, destiny said:Dobro, njemu su i babine Burde malo pripomogle.Ma ne zezam vas, imate smisla za obući se! Samo nastavite u istom ritmu@kud u maglu Simoviću - ta slika da se pinuje na vrh topica, tu su resenja vecine problema (sem kravate za pijanog tecu @Zaboravan )@Zaboravan ima kravate, samo ne zna koju ce i nema ostalo
March 13Mar 13 12 minutes ago, Sandradjer said:@Zaboravan ima kravate, samo ne zna koju ce i nema ostalo A kako bi drugačije pratio modu™E: Usvinjio se max. Edited March 13Mar 13 by Zaboravan