February 10Feb 10 On 7. 2. 2026. at 20:20, Zaboravan said:OK, za cipele mi je jasno, gde se sada kupuju odela?Ono ,ne daju mi se silni novci a i planiram da smršam koliko već sledeće godine, ove je već kasno... Imaš u Promodi i Barbolini Sartoria radnjama Navigare i Barbolini odela. Italijanska odela od 200-500 eura, često mogu da se nađu 100% vuna modeli na sniženju za 200-250 eura. Gagliardi takođe jako dobri, cene malo veće od dva prethodna.Neka budžet varijatna za svaki dan na posao meni je Galileo. Hrvatski brend gde sam otišao po odelo, a izašao sa košuljama, džemperima, pantalonama i sakoom. Uvek imaju neke akcije i popuste.I jbg od domaćih Mona ako ti ćaćizam ne smeta. Odelo od čiste vune za 200 e je maltene krađa. Edited February 10Feb 10 by Aleksandar88
February 10Feb 10 1 minute ago, Aleksandar88 said:Imaš u Promodi i Barbolini Sartoria radnjama Navigare i Barbolini odela. Italijanska odela od 200-500 eura, često mogu da se nađu 100% vuna modeli na sniženju za 200-250 eura. Gagliardi takođe jako dobri, cena malo veće od dva prethodno.Neka budžet varijatna za svaki dan na posao meni je Galileo. Hrvatski brend gde sam otišao po odelo, a izašao sa košuljama, džemperima, pantalonama i sakoom. Uvek imaju neke akcije i popuste.I jbg od domaćih Mona ako ti ćaćizam ne smeta. Odelo od čiste vune za 200 e je maltene krađa.Hvala drug, cipele me prijatno iznenađuju s cenama tako da za odelo ću da se pojačam™Naravno, ništa plastika.
February 10Feb 10 Ja sam isao po tim fensi radnjama Mura, italijanske itd, trazio odelo, ili preskupa ili mi nisu odgovarala.Kaze mi jedan poznanik otidji u Piramidu, tamo ima dosta butika sa nekim no-name, verovatno Turska.Nasao za pola sata, za neke sitne pare, skroz OK. I cipele i kais.A inace ne zalazim po tim starim trznim centrima, ne volim taj vibe 90-ih.
February 11Feb 11 On 7. 2. 2026. at 22:20, Zaboravan said:OK, za cipele mi je jasno, gde se sada kupuju odela?Ono ,ne daju mi se silni novci a i planiram da smršam koliko već sledeće godine, ove je već kasno... . Nisam dugo bio u Bg, ali verovatno gde i uvek, kod lopova)). Ako se nesto nije promenilo na trzistu za poslednjih 6-7 godina u Bg jednostavno ne postoji kvalitetan izbor cena /kvalitet i sve sto se prodaje je ili srednji ili nize srednjeg kvalitet. Sa Rankom sam pre desetak godina pokusao da napravim saradnju , medjutim kvalitet konstrukcije je zaostajao za kvalitetom tkanji, za koju je on imao prilicno dobar ulaz. Mozda njegova Su Misura... Ready To Wear mu je bio ocajan. To jos uvek nije bespoke, ali tih verovatno 6-7 mera koje uzimaju je dovoljno za pristojno odelo. Sami prodavci u buticima malo znaju , ali uvek mozes sam da proveris kvalitet konstrukcije. Kaziprstom i palcem "ustines" stof u predelu grudi negde pored revera, ukoliko sam stof ne mozes da odvojis od konstrukcije bez osecaja da ga bukvalno odlepljujes to odelo je lepljeno... I bez obzira na kvalitet stofa ono je govno, koje ne sedi dobro, i verovatno nece preziveti par hemijskih ciscenja. U najboljem slucaju trazis full canvas, ili intelato na italijanskom. Manje kinte , semi intelato. Jbg, izvini sto davim s glupostima koje ti verovatno nikad nece trebati u zivotu))). Ako si gadljiv na kradeno, neki od showroomova prodaju iodecu sa "zatvorenih skladista" ..." Sivo Trziste" Italije, gde proizvodjaci guraju deo svoje produkcije po sasvim drugim cenama i uslovima... Nesto kao sivo trziste satova. Odelo Corneliani prva linija naprimer , intelato, fato a mano, cena u oficijalnom butiku oko 1700 evra se kupuje za 220. CC Colection, semi intelato, oficijalna cena oko 900 evra, cena 180 evra. Skladiste se nalazi u Firenci, mozes da udjes samo po prethodnom dogovoru... Znam jer sam dugo saradjivao sa nekim od njih, tako znam i da su se prodavali u Bg, i cena verovatno kod Tode naprimer nije prelazila 400-500 evra za odelo kojeg u Srbiji jednostavno nema a u Italiji kosta oko 1700e...Iako je poznat po tome sto zenska populacija srpskog jet seta, politicke i biznis elite nosi "njegove" bunde i odecu top fashion brendova , kod njega su uvek mogli da se nadju dobri komadi muskih odela Brioni, Kiton itd za 800 evra.. .
February 11Feb 11 5 minutes ago, barba said:.Nisam dugo bio u Bg, ali verovatno gde i uvek, kod lopova)).Ako se nesto nije promenilo na trzistu za poslednjih 6-7 godina u Bg jednostavno ne postoji kvalitetan izbor cena /kvalitet i sve sto se prodaje je ili srednji ili nize srednjeg kvalitet.Sa Rankom sam pre desetak godina pokusao da napravim saradnju , medjutim kvalitet konstrukcije je zaostajao za kvalitetom tkanji, za koju je on imao prilicno dobar ulaz. Mozda njegova Su Misura... Ready To Wear mu je bio ocajan. To jos uvek nije bespoke, ali tih verovatno 6-7 mera koje uzimaju je dovoljno za pristojno odelo.Sami prodavci u buticima malo znaju , ali uvek mozes sam da proveris kvalitet konstrukcije.Kaziprstom i palcem "ustines" stof u predelu grudi negde pored revera, ukoliko sam stof ne mozes da odvojis od konstrukcije bez osecaja da ga bukvalno odlepljujes to odelo je lepljeno... I bez obzira na kvalitet stofa ono je govno, koje ne sedi dobro, i verovatno nece preziveti par hemijskih ciscenja.U najboljem slucaju trazis full canvas, ili intelato na italijanskom. Manje kinte , semi intelato.Jbg, izvini sto davim s glupostima koje ti verovatno nikad nece trebati u zivotu))).Ako si gadljiv na kradeno, neki od showroomova prodaju iodecu sa "zatvorenih skladista" ..." Sivo Trziste" Italije, gde proizvodjaci guraju deo svoje produkcije po sasvim drugim cenama i uslovima... Nesto kao sivo trziste satova.Odelo Corneliani prva linija naprimer , intelato, fato a mano, cena u oficijalnom butiku oko 1700 evra se kupuje za 220. CC Colection, semi intelato, oficijalna cena oko 900 evra, cena 180 evra.Skladiste se nalazi u Firenci, mozes da udjes samo po prethodnom dogovoru... Znam jer sam dugo saradjivao sa nekim od njih, tako znam i da su se prodavali u Bg, i cena verovatno kod Tode naprimer nije prelazila 400-500 evra za odelo kojeg u Srbiji jednostavno nema a u Italiji kosta oko 1700e...Iako je poznat po tome sto zenska populacija srpskog jet seta, politicke i biznis elite nosi "njegove" bunde i odecu top fashion brendova , kod njega su uvek mogli da se nadju dobri komadi muskih odela Brioni, Kiton itd za 800 evra... Hvala drug, izgubio sam se kod utisneš između palca i revera... Pakao.
February 11Feb 11 1 minute ago, Zaboravan said: Hvala drug, izgubio sam se kod utisneš između palca i revera... Pakao.. Kapiram, tako se ja osecam kad citam IT segment forumasa))). .
February 13Feb 13 On 7. 2. 2026. at 19:51, morgana said:jeste, f&f na kraju sezone spusti cijene znacajno vise nego domaci, a po imenu kvazitalijanski brendovi. sad su na 50-60%, ne bih se nadala dodatnom snizenju ako je broj osjetljiv.Samo da se nadovežem na ovo - roknuli su FF dodatnih 20% na sve, pa i snižene cene, petak - nedelja. Navali narode
February 13Feb 13 On 11. 2. 2026. at 12:15, barba said:.Kapiram, tako se ja osecam kad citam IT segment forumasa)))..Kod mene je tako sa gradjevincima. IT je mala beba kad oni pocnu miksati nemacki i srpski.
February 13Feb 13 1 hour ago, ducca said:Samo da se nadovežem na ovo - roknuli su FF dodatnih 20% na sve, pa i snižene cene, petak - nedelja. Navali narode Korisna informacija da se razmisli o smislu i prolaznosti zivota
February 21Feb 21 Neverovatno je odvratan ovaj baggy trend, nadam se da će što pre da crkne. Muškarci u širokim pantalonama koje vise na sve strane treba hitno da budu mobilisani i poslati negde kao cannon fodder.
February 21Feb 21 1 hour ago, hoffnung said:kakva jakna! moja sveca je u fazonu.. odvratnost na kubtm...Liam Gallagher likes this
February 21Feb 21 Koliko tripuje ovaj napadaj. Mnogo je jak preko foruma, mnogo zajeban. Edited February 21Feb 21 by Milošica