Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

Imaš takve Replay u raznim bojama. Oko NG Uzeh skroz crne, ravne (ne slim fit, u to ne mogu da uđem) na Zalandu za 80e.

Baci pogled na Zalando, to je odličan sajt kad koristiš deprevoz.

Edited by napadaj

• Replies 1.4k
  • Views 160.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

Сваке фармерке од кад је света и века ми пукну између ногу пре или касније, невезано за бренд и цену. А нисам деб'о па да кажеш смршај дебели. Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.

• Popular Post
1 minute ago, johan nagel said:

Сваке фармерке од кад је света и века ми пукну између ногу пре или касније, невезано за бренд и цену. А нисам деб'о па да кажеш смршај дебели. Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.

Svirepa samopromocija. Svirepa.

7 minutes ago, johan nagel said:

Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.

Ha Ha Lol GIF

21 minutes ago, napadaj said:

Baci pogled na Zalando, to je odličan sajt kad koristiš deprevoz.

jel mi ime ostaje isto

tj jel treba da im njavljujem svaku narudžbinu, ili je dovoljno da im pošaljem račun kad kupim?

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel mi ime ostaje isto

tj jel treba da im njavljujem svaku narudžbinu, ili je dovoljno da im pošaljem račun kad kupim?

Ime ti ostaje isto, ne treba ništa da najavljuješ, niti da šalješ račune. Pravila im tako kažu, ali u stvari nije potrebno da to radiš.

2 hours ago, napadaj said:

F&F je super, nekoliko farmerki i pantalona sam uzeo tamo po znatno nižim cenama nego što inače koštaju.

+1. 99% garderobe kupujem u F&F, naravno kad je na sniženju. Da nema njih hodao bih go po ulici. Stvarno svašta imaju od brendova - Camper, Levis, Calvin Klein, čak i taj mučeni Superdry ima poneki korektan odevni predmet. Dobar fazon je i ona loyalty kartica, lep dodatni popust tu može da se ostvari.

Edited by Willow

Kako znate da ubodete pravu velicinu i oblik i za odecu i za cipele? Meni dok ne probam je lutrija.

Pa preporučljivo je da se proba svakako, a to zahteva veliku muku odlaska do najbližeg TC laugh Nema šanse da bih nešto poručio bez probanja pa posle da se zajebavam sa slanjem nazad i povratom sredstava (a to ide kroz vrednosni vaučer u FF, nema pare-nazad opcije). I povrat mora slanje kurirskom službom ako je online kupovina, jajare.

Takoðe, samo probanje uživo pre kupovine, ma koliko bilo smor bazati po tržnim centrima, skidati se u gaće po kabinama i gledati u ogledalu svoje bele dlakave noge u čarapama ili proreðenu kosu na temenu u sistemu mnogobrojnih ogledala kao recimo u onim kabinama u H&M-u u Delta City-ju. Ali to je jedini validan način jbg. Naručivanje garderobe online naslepo je traženje nevolje.

Jbg ja sam mislio da nikada neću ni prići diesel farmerkama pa naleteo, popust, kupio... Dobre.

pobediće, dizel!

Jbg meni naziv ostao kao loše zarasla rana ali slučajno pre par god naleteo, normalan kroj, odličan materijal, cena ok...

Diesel цена океј ако се наватају на неких 50% попуста, иначе испод 150 евра нема, углавном 200+

Ti brendovi uglavnom imaju odvratne modele sa izbledelim delovima, razderotinama, nitnama i sličnim gadostima, ali imaju i nešto malo normalnih farmerki i pantalona i to je odličnog kvaliteta.