February 7Feb 7 Imaš takve Replay u raznim bojama. Oko NG Uzeh skroz crne, ravne (ne slim fit, u to ne mogu da uđem) na Zalandu za 80e.Baci pogled na Zalando, to je odličan sajt kad koristiš deprevoz. Edited February 7Feb 7 by napadaj
February 7Feb 7 Сваке фармерке од кад је света и века ми пукну између ногу пре или касније, невезано за бренд и цену. А нисам деб'о па да кажеш смршај дебели. Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.
February 7Feb 7 Popular Post 1 minute ago, johan nagel said:Сваке фармерке од кад је света и века ми пукну између ногу пре или касније, невезано за бренд и цену. А нисам деб'о па да кажеш смршај дебели. Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.Svirepa samopromocija. Svirepa.
February 7Feb 7 7 minutes ago, johan nagel said:Кад их изакам доста па и ајде али некад то буде безобразно рано.
February 7Feb 7 21 minutes ago, napadaj said:Baci pogled na Zalando, to je odličan sajt kad koristiš deprevoz.jel mi ime ostaje istotj jel treba da im njavljujem svaku narudžbinu, ili je dovoljno da im pošaljem račun kad kupim?
February 7Feb 7 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel mi ime ostaje istotj jel treba da im njavljujem svaku narudžbinu, ili je dovoljno da im pošaljem račun kad kupim?Ime ti ostaje isto, ne treba ništa da najavljuješ, niti da šalješ račune. Pravila im tako kažu, ali u stvari nije potrebno da to radiš.
February 7Feb 7 2 hours ago, napadaj said:F&F je super, nekoliko farmerki i pantalona sam uzeo tamo po znatno nižim cenama nego što inače koštaju.+1. 99% garderobe kupujem u F&F, naravno kad je na sniženju. Da nema njih hodao bih go po ulici. Stvarno svašta imaju od brendova - Camper, Levis, Calvin Klein, čak i taj mučeni Superdry ima poneki korektan odevni predmet. Dobar fazon je i ona loyalty kartica, lep dodatni popust tu može da se ostvari. Edited February 7Feb 7 by Willow
February 8Feb 8 Kako znate da ubodete pravu velicinu i oblik i za odecu i za cipele? Meni dok ne probam je lutrija.
February 8Feb 8 Pa preporučljivo je da se proba svakako, a to zahteva veliku muku odlaska do najbližeg TC Nema šanse da bih nešto poručio bez probanja pa posle da se zajebavam sa slanjem nazad i povratom sredstava (a to ide kroz vrednosni vaučer u FF, nema pare-nazad opcije). I povrat mora slanje kurirskom službom ako je online kupovina, jajare.
February 8Feb 8 Takoðe, samo probanje uživo pre kupovine, ma koliko bilo smor bazati po tržnim centrima, skidati se u gaće po kabinama i gledati u ogledalu svoje bele dlakave noge u čarapama ili proreðenu kosu na temenu u sistemu mnogobrojnih ogledala kao recimo u onim kabinama u H&M-u u Delta City-ju. Ali to je jedini validan način jbg. Naručivanje garderobe online naslepo je traženje nevolje.
February 9Feb 9 Jbg ja sam mislio da nikada neću ni prići diesel farmerkama pa naleteo, popust, kupio... Dobre.
February 9Feb 9 Jbg meni naziv ostao kao loše zarasla rana ali slučajno pre par god naleteo, normalan kroj, odličan materijal, cena ok...
February 9Feb 9 Diesel цена океј ако се наватају на неких 50% попуста, иначе испод 150 евра нема, углавном 200+
February 9Feb 9 Ti brendovi uglavnom imaju odvratne modele sa izbledelim delovima, razderotinama, nitnama i sličnim gadostima, ali imaju i nešto malo normalnih farmerki i pantalona i to je odličnog kvaliteta.