February 7Feb 7 Za cipele preporučujem da baciš pogled i na Fashion&Friends sajt i zabodeš neke kvalitetnije klasične (crne svakako), to je nešto što treba uvek imati za formalne prilike. Bacih pogled npr. za 7-9 hilj imaju neke Hilfiger i Hugo klasične crne, ali upitne su dostupne veličine, vrv poslednji komadi. Boss već 17-19 hilj… Itd, više para - bolji izbor.Verovatno će sledećeg vikenda biti dodatni popusti zbog fuckin 14.02. ako možeš da čekaš, ali bih ti preporučio akciju pre toga ne bi li ulovio veličinu ako nadješ nešto da ti odgovara, dodatnih 10% neće puno da te izvuče.
February 7Feb 7 jeste, f&f na kraju sezone spusti cijene znacajno vise nego domaci, a po imenu kvazitalijanski brendovi. sad su na 50-60%, ne bih se nadala dodatnom snizenju ako je broj osjetljiv.
February 7Feb 7 F&F je super, nekoliko farmerki i pantalona sam uzeo tamo po znatno nižim cenama nego što inače koštaju.
February 7Feb 7 -1 na ffpropao mi je vaučer jer za godinu dana nisam uspeo da pronađem išta što mi se imalo sviđaposlednji put sam bio spreman da uzmem bukvalno bilo štai nisam uspeo da pronađemeu jednom od tih obilazaka sam. ideo 1 mimu karadžića. komotno bi mogao da im bude brend ambasador Edited February 7Feb 7 by kud u maglu Simoviću
February 7Feb 7 Kako bre Ako ništa drugo, imaju farmerke i pantalone sa džepovima koje svako može da nosi
February 7Feb 7 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:-1 na ffpropao mi je vaučer jer za godinu dana nisam uspeo da pronađem išta što mi se imalo sviđaposlednji put sam bio spreman da uzmem bukvalno bilo štai nisam uspeo da pronađemeu jednom od tih obilazaka sam. ideo 1 mimu karadžića. komotno bi mogao da im bude brend ambasadorjeste, puni su sns-ovskih brendova al sto se mene tice hilfiger, replay i scotch&soda su ok. i levis, isto je njihov. Edited February 7Feb 7 by morgana
February 7Feb 7 OK, za cipele mi je jasno, gde se sada kupuju odela?Ono ,ne daju mi se silni novci a i planiram da smršam koliko već sledeće godine, ove je već kasno...
February 7Feb 7 Konstantin, Rancco, Martini Vesto, Galileo, Milimetar... U tim radnjama imaš za od 150 do 800+ evra. Milimetar je najskuplji, ali ti rade po meri, Rancco je solidno skup, ali imaju odličan izbor, ostali su jeftiniji a nije ni izbor loš. Edited February 7Feb 7 by napadaj
February 7Feb 7 1 minute ago, morgana said:jeste, puni su sns-ovskih brendova al sto se mene tice hilfiger, replay i maison scotch su okvolim hilfiger, al bukvalno nisam uspeo da pronađem klasik crnu majicu sa minimalnim logomreplay je za mlađe srednjoškolce, bar što se muške mode tičef&f hejtujem na max zbog 💶
February 7Feb 7 Just now, kud u maglu Simoviću said:volim hilfiger, al bukvalno nisam uspeo da pronađem klasik crnu majicu sa minimalnim logomreplay je za mlađe srednjoškolce, bar što se muške mode tičef&f hejtujem na max zbog 💶volim replay farmerke i zimske cipele, majice i sl ni ne gledam. ljetnu obucu takodje zaobidjem.i office je presao na sns estetiku, remiks, ma vecina tih multibrend prodavnica, tacno mima karadzic. Edited February 7Feb 7 by morgana
February 7Feb 7 I ja nosim Replay farmerke i pantalone sa džepovima, a imam i dva jednobojna duksa sa malim R napred. Ništa od toga nije za srednjoškolce.
February 7Feb 7 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:volim hilfiger, al bukvalno nisam uspeo da pronađem klasik crnu majicu sa minimalnim logomreplay je za mlađe srednjoškolce, bar što se muške mode tičef&f hejtujem na max zbog 💶Replay mislim da u današnje vreme ne nosi niko ispod 30 god, ako ne i 40 Ja se i dalje kunem u njihove farke, probao tokom godina sve živo i na kraju uvek završim sa njima, i tako jedno 10-15 godina unazad. Imaš i Levis ako tražiš baš klasiku, al opet ista firma jbg.
February 7Feb 7 imam 2x501, 2x ovs, jedne hilfiger i neke letnje msm navigarešto se njih tiče jednostavan sam, moraju da budu ravne, neiscepane/neprirodno izbeljene i naravno nikakvi amblemi i prišivkeizbor se mahom svede na 501