February 24Feb 24 Po ovim kolima što voze kružnim tokom u suprotnom smeru pretpostavljam da je ilustracija neki AI slop, ali strepnja mi je dublja od nade.
February 24Feb 24 6 hours ago, johan nagel said:Раскрчити све то, шта ће нам онај Кошутњак рецимо, па колко ту може зграда лепо да се сазида, докле ће то неко зеленило, нека природа да коче просперитет овог града..U kom delu sume?Ne znam da li je tacno, gradjevinci i arhitekte verovatno znaju vise, ja sam od nekog cula da je nekada Beli Dvor trebalo da se gradi tu negde i da se od toga odustalo jer je teren klizio ka Dunavu. Ako je to tacno, oni stvarno misle da grade visokospratnice tamo.O unakazanavnju gradskog zelenila da i ne govorim. Edited February 24Feb 24 by Moonwalker
February 24Feb 24 21 minutes ago, papapavle said:Po ovim kolima što voze kružnim tokom u suprotnom smeru pretpostavljam da je ilustracija neki AI slop, ali strepnja mi je dublja od nade.Ima na kuriru vest, biće i jahti na asfaltu.
February 24Feb 24 19 minutes ago, Moonwalker said:U kom delu sume?Парцела између Волгине и Мите Ружића
February 25Feb 25 19 hours ago, Mel said:Sumice da se samo preimenuju u Betonice i to je to.Ostavimo Šumice na miru
February 26Feb 26 Ne znam kako vi, meni je brzo prirastao za srce, nekako mi sad kao da se Pobednik okrnjio ili tako nesto
February 26Feb 26 9 minutes ago, Babu Bhatt said:Ovo je baš za ROFL.A ništa, nek ipak svjetionik bude novi simbol grada.Svi živimo The Lighthouse