Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

5 hours ago, Filozof manijak said:

Kao rešenje, preporučujem primenu koncepta koji nam je predočio Čajna Mjevil u Gradu i Gradu.

Selektivno ignorisanje ogavne realnosti.

say no more!

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Na putu do posla prolazim kroz jedan parkic izmedju zgrada koji je kako vreme prolazi sve oronuliji jer ga niko ne odrzava. Ipak i dalje stoje neke ljuljaske i klackalice, klupe su propale. Pre nekog vremena stanari su obnovili dve klupe i postavili sto, i stavili su betonski blok kao barikadu da im se ne bi parkirali u ljuljasku. To nije nikakav pozarni put i ne ometa nikog osim one koji bi da se parkiraju u park. Danas zaticem dva A4 papira zalepljena selotejpom, jedan za betonski blok, drugi za klupu na kom pise da komunalna inspekcija izdaje nalog NN licu da ukloni klupe i betonsku barikadu. Jel moguce komunalna ispekcija ovako dostavlja svoja resenja i pri tom pravi djubre jer je u roku od par sati taj papir oduvao vetar i jel moguce da nemaju pametnija posla nego da uklanjaju ono sto se neko potrudio da lepo uredi dok im nije palo na pamet da daju nalog onom ko je nadlezan da popravi klupe, da na susednoj zelenoj povrsini nalozi da se vrate stubici koje su vozaci povadili dok se nisu ni osusilli, da daju nalog gradskoj cistoci da izadje na teren i pokupi djubre kog ima na sve strane, da uklanjaju nepropisno parkirana vozila...

• Popular Post
16 hours ago, gospa buba said:

mori me ovaj grad, a vishe nemam nikakvu svest da sam u njemu niti vishe neki odnos lichniji, tumaram doslovno

Isto i ovde...

Bukvalno se osećam kao da mi je "grad" jedan veliki neprijatelj sa kojim moram da se borim i znam da svakako gubim tu bitku.

Zamorno je...

Dobro pa nisam jedina. Dal je do godina, dal do ovih silnih promena i osecaja otimanja ulica parkova itd od nas koji tu zivimo. Ja cak pre mislim ovo drugo.

There, there, glavu gore, pogledajte koliko ima sati i carpe diem!

Screenshot_20260305-150944.png

11 hours ago, Mel said:

Dobro pa nisam jedina. Dal je do godina, dal do ovih silnih promena i osecaja otimanja ulica parkova itd od nas koji tu zivimo. Ja cak pre mislim ovo drugo.

Nije do godina 100%

On 28. 2. 2026. at 2:04, Shan Jan said:

Vidim ja da cu da se selim u Pancevo dry

Mir i spokoj ćeš naći samo u mestima koja odumiru i koja nisu zanimljiva sns lokustima jer nisu na važnijoj saobraćajnici ili u neposrednoj blizini reke, jezera, planine.

Od Fruške gore se npr. uveliko pravi kasaba ala Ledine, jedino urbanističko/arhitektonsko dostignuće tih oblika života, njihova zaostavština.

Nisam siguran za Kikindu, tamo nisam bio 20 godina, ali čini mi se da bi Banat većinski mogao biti taj kutak koji nije zahvatila njihova nezaježljiva glad - Kanjiža (znam, znam da je faktički Bačka) mi je npr. varoš sa starinskim vajbom, ali šta vredi kad je nigde, blizu ničega?

Za mene je Banat epitom depresije, pogotovo na jesen i zimi.

Za mene je poput chill-out zone nakon životinjske farme kojom je BG postao.

Btw, ako voliš prirodu u kojoj sve manje ljudi obitava, potraži nešto u istočnoj Srbiji.

Ne mora da se ide tako daleko, cela Srbija van BG i NS je mrtva. Mozes bukvalno da biras.

@Filozof manijak Ravnica je bliža mom senzibilitetu lalab.

• Popular Post

sat.jpg

Zaboravite, fejk je, sad sam slikao.

PXL_20260308_215937634~2.jpg

Nema ni plave haljinice. Samo laži i prevare na ovome svijetu.

U Bezistanu uklonili ogradu postavljenu prošle godine, kad se strovalio dio plafona. Ništa nije popravljeno, izgleda kao za horor film, prolazi se na sopstvenu odgovornost.

gde je bog nasao parking...