February 27Feb 27 Kej kod Juge, ispred splava Konzulat, trenutno. Svakih pet minuta novi auto prodje gornjim setalistem bukvalno kroz ljude, pa preko cele livade na donje, i tu se parkiraju, mrtvi ladni. Ja ovo u zivotu nisam video... Prijavljuje se Komunalnoj. Ako neko ima jos neku ideju, delite ili delajte. Hvala
February 27Feb 27 Za koji K postoji komunalna??? Posebno mi idu na jetru ovi koji na milion nacina prrkrivaju registracije
February 27Feb 27 55 minutes ago, Greek Freak said:Kej kod Juge, ispred splava Konzulat, trenutno. Svakih pet minuta novi auto prodje gornjim setalistem bukvalno kroz ljude, pa preko cele livade na donje, i tu se parkiraju, mrtvi ladni. Ja ovo u zivotu nisam video... Prijavljuje se Komunalnoj. Ako neko ima jos neku ideju, delite ili delajte. HvalaDoobrodosao u Zemun na Vodi. Tek ce takve da gledamo kad se naprave ove dve kule na mestu hotela Jugoslavija.
February 27Feb 27 11 minutes ago, Shan Jan said:Doobrodosao u Zemun na Vodi. Tek ce takve da gledamo kad se naprave ove dve kule na mestu hotela Jugoslavija.To i mene plasi, ali i dalje se nadam da nece bas do toga doci. Evo prodjose malopre saobracajci sa rotacijom...
February 27Feb 27 Sad je 40-50 automobila parkirano na setalistu i travi. I svi oni su tu stigli preko pesackih staza i livade.
February 27Feb 27 Popular Post Isto to rade, iako nije kej, preko puta pijace u bloku 44, ispred Shell pumpe. Tu je nekad bio šahovski klub, pa su ga srušili i hteli da ograde i zidaju neku zgradu, ali se stanari bloka 63 pobunili i za sada stoji tako prazno. E onda se neko dosetio da bi tu mogao da parkira auto. A da bi to uradio mora od Shell pumpe da vozi trotoarom do podzemnog prolaza praktično. Redovno ima po bar 20-ak vozila tu. Da ne pričam o tome da trube ljudima koji uredno hodaju trotarom da se sklone da bi oni prošli. Stalno kad nekog vidim, napušavam ih, zašto voze trotoarom jesu li normalni, a oni uglavnom kažu da su pošli na parking i da ih trotoar ne zanima. Pa druže, to da je parking ti ne bi morao da voziš trotoarom. Pakao. Neko će me prebiti sigurno.Neki dan je neka gradska služba postavila one crno-žute stubiće kod Shell pumpe da ne mogu ući na trotoar uopšte, i to je bilo ok par dana, a onda je neko brusilicom skinuo stubiće i nastavili po starom.
February 27Feb 27 То сам видео на неколико места, исечене те црно-жуте стубиће.. Лудило на шта су спремни људи не би ли прошли/паркирали где не треба.
February 27Feb 27 43 minutes ago, Behemoth said:Isto to rade, iako nije kej, preko puta pijace u bloku 44, ispred Shell pumpe. Tu je nekad bio šahovski klub, pa su ga srušili i hteli da ograde i zidaju neku zgradu, ali se stanari bloka 63 pobunili i za sada stoji tako prazno. E onda se neko dosetio da bi tu mogao da parkira auto. A da bi to uradio mora od Shell pumpe da vozi trotoarom do podzemnog prolaza praktično. Redovno ima po bar 20-ak vozila tu. Da ne pričam o tome da trube ljudima koji uredno hodaju trotarom da se sklone da bi oni prošli.Stalno kad nekog vidim, napušavam ih, zašto voze trotoarom jesu li normalni, a oni uglavnom kažu da su pošli na parking i da ih trotoar ne zanima. Pa druže, to da je parking ti ne bi morao da voziš trotoarom. Pakao. Neko će me prebiti sigurno.Neki dan je neka gradska služba postavila one crno-žute stubiće kod Shell pumpe da ne mogu ući na trotoar uopšte, i to je bilo ok par dana, a onda je neko brusilicom skinuo stubiće i nastavili po starom.De si komsija ... isto pizdim na tom mestu, ali jedino do cega dobacim od akcijasenja je da idem sredinom trotoara, pa da auto mora da zagazi malo u blato da me obidje ... bas sam se ponadao kad sam video stubice, ali nisu potrajali Edited February 27Feb 27 by Lezilebovich
February 27Feb 27 Bejzbol palica i za pocetak im noću porazbijati retrovizore, kasnije preći na šajbe.Sa stokom bahatom samo grubo.
February 27Feb 27 Sve je vise igralista, sportskih terena, pesackih staza koje su spontano postale parking. Pre par meseci su u Bloku 37 postavili stubice da ograde pesacku stazu, nisu potrajali ni pola sata, pored Lokala ne moze da se prodje od parkiranih vozila. Teren za fudbal kod devete gimnazije je pun parkiranih vozila.
February 27Feb 27 Уф да код девете је кренуло од родитеља који довозе децу у Имт на тренинг. Вероватно је и даље велика већина из те приче мада се не бих изненадио и да понеки локалац користи прилику и паркира.