February 22Feb 22 Da, definitivno nije fejk. Ima izgleda više takvih u Bukureštu.https://www.alamy.com/stock-photo/clock-bucharest-romania.html?sortBy=relevant Edited February 22Feb 22 by vememah
February 22Feb 22 Naravno, ovaj njihov je neki krš, manje kitnjast, a preskup. Kakvi očajni plagijatori svega. :D
February 22Feb 22 Znao sam da sam ga vec negde video. Mada je ovaj tramparin masterpis ù odnosu na bg temu kopiju
February 22Feb 22 Siguran sam da su odbacili rimske brojeve da izbegnu saobracajne nesrece koje bi vozaci izazivali dok desifruju koliko je sati, polazeci od svog znanja.
February 22Feb 22 Ima Tramp još sličniji u Škotskoj.Ornate clock on pedestal at entrance to Trump International Scotland, Menie Estate, Balmedie, Aberdeenshire, ScotlandOd svih viđenih, ovaj naš deluje definitivno najbednije. Edited February 22Feb 22 by vememah
February 22Feb 22 Više mi liči na rumunski neobarok (ornametnalni okvir kartuše sa nazivom grada, zabat sata...).Svakako su naružili Beograd kakav pamtim...taj Trg je nekada u proleće i leto bio prelep, u cveću, u krošnjama, sa fontanom.
February 22Feb 22 Вреде ли ови њихови лепши и бољи сатови сто хиљада евра??Не вредеДакле Србин победијоЧекајте само светионик код Бигза, то ће тек бити шоу
February 22Feb 22 3 minutes ago, johan nagel said:Чекајте само светионик код Бигза, то ће тек бити шоуKakav svetionik jbt?!?
February 22Feb 22 On 20. 2. 2026. at 13:43, Arkadija said:N1 Info RSBeograd dobija svetionik na kružnom toku i sat od šest to..."U subotu noć biće postavljen sat na kružnom toku na Trgu repubike. To je ručni rad, jedinstven je, unikatan je, šest tona ima i visok je devet metara. IzrađenBože, koja budaletina
February 22Feb 22 Svetionik da obasjava....ne znam. Valjda slike na onoj vibrator zgradiJa ne mogu više da reagujem na ovo silovanje grada, dođe mi da udaram glavom u zid, ta emocija. Bolje da potisnem
February 22Feb 22 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Kakav svetionik jbt?!?Кружни ток код будућег музеја НТ и у њему - светионикТакве су бар најаве
February 22Feb 22 3 minutes ago, Lo Zingaro said:Kakav svetionik jbt?!?Pa za svemirske brodove da se lakse snadju oko ovih silnih oblakodera po BG....