February 14Feb 14 Meni stigao račun za gas za januar 78.000. Kad videh račun prvo sam morala malo da prilegnem. Onda nadjoh grešku, pogrešno je očitano. Edited February 14Feb 14 by Boksi
February 14Feb 14 On 11. 2. 2026. at 13:57, Malkmus said:Uštedica na članstvo u Biblioteci grada Beograda (Sa 2500 na 1750. Sad su popusti ređi i čudno raspoređeni - ovo važi do 14.2.)13. januar do 14. februarTom prilikom važiće popust za sledeće kategorije korisnika i po sledećim cenama:Individualna članarina za zaposlene: 1.750,00 dinara;Individualna članarina za studente: 800,00 dinara;Individualna članarina za učenike SŠ: 800,00 dinara;Individualna članarina za učenike OŠ (V-VIII): 750,00 dinara;Individualna članarina za penzionere: 700,00 dinara;Individualna članarina za nezaposlene: 700,00 dinara.decembar 2024. sam obnovila članarinu za 900 din, to je bio popust od 50%.malo je reći da sam se šokirala novom cenom. uzimam sad stidljivo na detetovu člansku.
February 14Feb 14 Da, bilo je i 750 na popustu. Ukinuli su novogodišnji popust, ostale su raštrkali i ne objavljuju na svom sajtu. Mislim da nije do njih direktno, više mi liči da su im secnuli budžet.
February 14Feb 14 Au koliko oni jezivo planiraju da nas ojade, koliko ovo prolazi ispod radara:https://ministarstvoprostora.org/wp-content/uploads/2026/02/izmene-plana-generalne-regulacije-Beograda.pdf
February 14Feb 14 Novi rock n roll bar se otvorio, Cajger po pokojnom Caji iz Generacije 5 https://maps.app.goo.gl/d7UTEs1k5Ebs1LDX9
February 15Feb 15 Kako se moze saznati koje su zgrade presle na taj novi nacin obracunavanja cijene grijanja?
February 15Feb 15 17 hours ago, Dsnake said:Au koliko oni jezivo planiraju da nas ojade, koliko ovo prolazi ispod radara:https://ministarstvoprostora.org/wp-content/uploads/2026/02/izmene-plana-generalne-regulacije-Beograda.pdfUveliko smo počeli da skupljamo i šaljemo primedbe.
February 15Feb 15 On 14. 2. 2026. at 9:57, oyashirazu said:decembar 2024. sam obnovila članarinu za 900 din, to je bio popust od 50%.malo je reći da sam se šokirala novom cenom. uzimam sad stidljivo na detetovu člansku.Članarina je besplatna ako ste dobrovoljni davalac krvi. Eto još jednog razloga da date krv.
February 15Feb 15 On 22. 12. 2025. at 18:54, Grunf said:zaposleni u infostanu se izgleda ludo zabavljaju saljuci ponude za radove na zgradama koje odrzavaju. moja zgrada (7 spratova, sirine oko 12 metara) je trazila ponudu za dodatnu izolaciju fasade. juce smo je dobili. za izradu projekta traze 20000 evra :) ne za radove. za izradu projekta.Misliš na "Gradsko stambeno"?Mi smo se od njih otkačili kad su nam za krečenje hodnika i ulaza dali takvu ponudu da smo mislili da računaju da zlatom vuku linije na zidovima. Bili su 12 puta skuplji od privatnika i to ne od najjeftinije ponude. Obaška što smo ih provalili da niko nije došao da pogleda to za šta šalju ponudu iako smo im rekli da se jave i da će ih upravnik dočekati.BTW, "otkačinjanje" je napravljeno tako da ljudi odustanu.Ali mi smo odradili i nismo zažalili...
February 16Feb 16 namestaju posao privatnicima. meni deluju kao fiktivna firma, koja naplacuje usluge jer to tako treba.
February 20Feb 20 N1 Info RSBeograd dobija svetionik na kružnom toku i sat od šest to..."U subotu noć biće postavljen sat na kružnom toku na Trgu repubike. To je ručni rad, jedinstven je, unikatan je, šest tona ima i visok je devet metara. IzrađenBože, koja budaletina
February 22Feb 22 On 20. 2. 2026. at 13:43, Arkadija said:N1 Info RSBeograd dobija svetionik na kružnom toku i sat od šest to..."U subotu noć biće postavljen sat na kružnom toku na Trgu repubike. To je ručni rad, jedinstven je, unikatan je, šest tona ima i visok je devet metara. IzrađenBože, koja budaletinaКао када ти кумови дођу у госте и донесу неку кич лампу или украс, а ти га бациш у смеће чим они оду.
February 22Feb 22 On 20. 2. 2026. at 13:43, Arkadija said:N1 Info RSBeograd dobija svetionik na kružnom toku i sat od šest to..."U subotu noć biće postavljen sat na kružnom toku na Trgu repubike. To je ručni rad, jedinstven je, unikatan je, šest tona ima i visok je devet metara. IzrađenBože, koja budaletinaIdiots are taking over...I to vam je tako. Do nekih srecnijih vremena.Apropo izmena PGRa, kako misle ljudi da to spreče dok god idioti to izglasavaju svojim davno obezbedjenim vecinama? Mozda neka sitna odlaganja, usporavanja, sabotaze. Tipa ovo što su pored Hale 1, spašene ipak i 2 i 3. Al generalno, dok se ne obračuna sa ovima na političkom nivou i zapamti za sva vremena da se slični njima nekim mehanizmima drže dalje od odlučivanja o javnim interesima, nema leba.Ovo oko grejanja, ovde u Stepi kalorimetri rade od pocetka, 2012-13. Instalisana snaga jeste trenutno nekih 50-60 din/m2, ostalo po brojaču. Kad nema grejanja ceo infostan nam je na nekih 100ak din/m2 čini mi se.Kanda su rešili da malo relaksiraju/ preciznije mere potrošnju ljudima koji nemaju kalorimetre. Ne znam, da li sistemi grejanja imaju makar merače na glavnom vodu svake zgrade, pa da se obračunava po m2 stana u okviru iste.
February 22Feb 22 N1 Info RSRušenje vile na Vračaru: Kako se gubi duh grada ciglu po...Još jedna vračarska vila srušena je, a na njenom mestu biće izgrađena višespratnica. Ne bi to možda izazvalo ni pažnju javnosti da nije bila u postupku dobijanjČovek više ne zna šta pre da brani od njihovog uništavanja.Investitori nasrću na Vračar