Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

slegnuće se ramenima kao i za uzurpaciju pionirskog parka. retki će da na to obraćaju pažnju.

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

• Popular Post
7 hours ago, Downforce said:

Tu se ne racunaju vozila koja imaju registracije drugih gradova. A takvih ima podosta u Bg sada.

Nivo problema ide otprilike ovako - bahata vladajuca stoka - bahata glasajuca stoka - manjak parkinga i bilo kakvog smisla inace koji nastaje zbog njihovih altivnosti.

Massimo Savić, 1990:

'Šta ste pomislili prvo kad ste iz Pariza sleteli u Beograd?'

'Mislio sam da nema struje'

https://x.com/i/status/2027728299103834377

Марко Стојчић поручује да је утврђено да "понекад два механизма не раде правилно".

ajde

Edited by vememah

image.png

Znaci citam i ne razumem zasto zasto ali zasto se Bbil Klinton izjasnjava da BG sat nije ni radio.

2 hours ago, vememah said:

Zasto mi je ovde najsmesnije pominjanje "popravke u okviru vazece garancije"? Mozda zato sto zvuci kao da prica o ves masini lol

• Popular Post

IMG-20260301-WA0003.jpg

alien GIF

On 28. 2. 2026. at 8:38, Mel said:

Ja sam sad navikla oci, ali kad sam se ponovo doselilau BG pre nekoliko godina, sami ljudi nisu izgledali normalno, nikako, estetski, ni muskarci ni zene.

Gojaznost ili nisu lepi?

pretpostavljam, garderoba.

28 minutes ago, eumeswil said:

Gojaznost ili nisu lepi?

Stajling. Neko vreme mi je bas upadao u oci. Sad sam se adaptirala, i ja se drugacije oblacim. Nekad je samo do odece, a nekad i ona plastika i naglaseno jeftin nekako izgled.

Mada recimo kod ove studentarije vidim da izgledaju kao njihovi vrsnjaci po zapadu kapiram da je do instagrama i tako tih platformi.

Islo je i na drugu stranu, secam se jednom dok sam zivela u ino, majka mi kupila neki dzemper bluzu ja odnela tamo, izvadila iz kofera, camac izrez do pola grudi. Majka nije mogla da veruje da necu da nosim, kaze pa nekad si tako nesto nosila na fakultet. Jesam, i minice i sta sve ne, i opet niko nije mogao da mi zapamti ime jer su se svi tako oblacili... Ali u BGu je to bilo relaksiranije i nisi strcao u milion ljudi u tome.

je ovaj sat slika trenutnog stanja u Beogradu i da građane Beograda ponovo niko nije pitao da li žele neku novinu poput ove u svom gradu.

https://x.com/H39euro26823/status/2028410333597925758

Edited by vememah

• Popular Post

IMG-20260302-WA0013.jpg

Umrla bih od smeha, no me brine kako će se voditi time of death ☠️

faces in places

image.png

5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

faces in places

image.png

Ovako je nekako ljubak cak. Moze uz onog vrapceta da nam bude nova maskota.