Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

wall e GIF

Screenshot_20260302-215621.png

Edited by Valk

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

al ja stvarno ovo vishe ne mogu, ovu naviknutost na haos, ovo ochekivanje da ce da naprave sranje kao da ga ne bi svakako napravili, jebeni sat sa kazaljkama im se raspao, nema drugog objashnjena nego da je namerno, kao neki stejtment, sad cete da vidite, a tachno nisu ni toliko pametni, jebeni jaroslav cherni sa pola krshtenog inzenjera se sprema da kopa tunel ispod beograda, a ja sam na ivici da kupim motiku i pochnem da otkopavam trotoare po novom beogradu, mi moramo da pochnemo da preventivno popravljamo stvari, da budemo brzi od njih nekako isuse ph34r

vremeplov nam treba, neki sa gabaritima dry

9 hours ago, Valk said:

wall e GIF

Screenshot_20260302-215621.png

Meni sin Nebojša, oriđiđi

Uploading Attachment...

image.png

Gde je i šta radi sin Nebojša

6 hours ago, gospa buba said:

nema drugog objashnjena nego da je namerno,

naravno da je namerno…

1. Namera prva, odradi svesno osljarski posao ugovoren za jednu cifru, da se izvede ekipa za variation order popravku, to je citav biznis model…..samo je tu sa kocki za ivicnjake preslo na te cuke.

2. Namera druga, provociraj nedzibersku populaciju…

Citav model je osveta dzibera i jos jedne sorte…

Ignorisite idiote do daljnjeg.

Edited by Moonwalker

18 minutes ago, Milošica said:

Gde je i šta radi sin Nebojša Stefanović

To i mišljah

On 1. 3. 2026. at 3:05, Valk said:

IMG-20260301-WA0003.jpg

Ovako počinje epizoda u Dilanu Dogu

• Popular Post

IMG_0854.jpeg

interesantna sam znati, poshto sam sad bash proshla, zashto su prepolovili one tarabe sa saksijama po nbgd? one visoke su bile super ruzne, ali su masivnoshcu slikale snagu ekonomskog tigra, ova sirotinjska varijanta do struka, chemu sluzi osim da su obrnuli josh jedne pare i da taj neki shurak nastavi da uvaljava saksije i rasadu 4x godishnje?

visoke tarabe su se dodushe letos kod starog merkatora odlichno pokazale za shetanje kerova dok je bila kontejner revolucija, mozda zato?

generalno sam protiv pravljenja prepreka za ljude u prostorima, posebno u ravnici (o planinama ne znam nishta, ali tu se chovek skotrlja ovako ili onako). oni imaju nekakvu potrebu za parcelisanjem po svim pravcima. osim shto zaradjuju tako, naravno. do sad smo mogli da imamo drvorede visterija i orlovih nokata i tekoma izmedju tih kolovoza, da su estetika i zelenilo bili na stolu ikad. za osamstopesto manje para, plus ozbiljne dugorochne biljke. ili neke druge, shkolovao se neko valda pa zna, ne moram ja dry

mori me ovaj grad, a vishe nemam nikakvu svest da sam u njemu niti vishe neki odnos lichniji, tumaram doslovno unsure

Edited by gospa buba

Kao rešenje, preporučujem primenu koncepta koji nam je predočio Čajna Mjevil u Gradu i Gradu.

Selektivno ignorisanje ogavne realnosti.

Edited by Filozof manijak

to radimo proudly since 1990. umori se zen.

Edited by gospa buba

Juce sam primetio znak Zabranjeno za pse na Kaleniću. Je li ovo novo ili stoji od ranije?