March 2Mar 2 6 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:faces in placeshttps://youtu.be/82sMwdFq2z4?si=t6mbIzZRESWWQ2Gv Edited March 2Mar 2 by Malvo
March 2Mar 2 al ja stvarno ovo vishe ne mogu, ovu naviknutost na haos, ovo ochekivanje da ce da naprave sranje kao da ga ne bi svakako napravili, jebeni sat sa kazaljkama im se raspao, nema drugog objashnjena nego da je namerno, kao neki stejtment, sad cete da vidite, a tachno nisu ni toliko pametni, jebeni jaroslav cherni sa pola krshtenog inzenjera se sprema da kopa tunel ispod beograda, a ja sam na ivici da kupim motiku i pochnem da otkopavam trotoare po novom beogradu, mi moramo da pochnemo da preventivno popravljamo stvari, da budemo brzi od njih nekako vremeplov nam treba, neki sa gabaritima
March 3Mar 3 6 hours ago, gospa buba said:nema drugog objashnjena nego da je namerno,naravno da je namerno…Namera prva, odradi svesno osljarski posao ugovoren za jednu cifru, da se izvede ekipa za variation order popravku, to je citav biznis model…..samo je tu sa kocki za ivicnjake preslo na te cuke.Namera druga, provociraj nedzibersku populaciju…Citav model je osveta dzibera i jos jedne sorte…Ignorisite idiote do daljnjeg. Edited March 3Mar 3 by Moonwalker
March 4Mar 4 interesantna sam znati, poshto sam sad bash proshla, zashto su prepolovili one tarabe sa saksijama po nbgd? one visoke su bile super ruzne, ali su masivnoshcu slikale snagu ekonomskog tigra, ova sirotinjska varijanta do struka, chemu sluzi osim da su obrnuli josh jedne pare i da taj neki shurak nastavi da uvaljava saksije i rasadu 4x godishnje?visoke tarabe su se dodushe letos kod starog merkatora odlichno pokazale za shetanje kerova dok je bila kontejner revolucija, mozda zato?
March 4Mar 4 generalno sam protiv pravljenja prepreka za ljude u prostorima, posebno u ravnici (o planinama ne znam nishta, ali tu se chovek skotrlja ovako ili onako). oni imaju nekakvu potrebu za parcelisanjem po svim pravcima. osim shto zaradjuju tako, naravno. do sad smo mogli da imamo drvorede visterija i orlovih nokata i tekoma izmedju tih kolovoza, da su estetika i zelenilo bili na stolu ikad. za osamstopesto manje para, plus ozbiljne dugorochne biljke. ili neke druge, shkolovao se neko valda pa zna, ne moram ja mori me ovaj grad, a vishe nemam nikakvu svest da sam u njemu niti vishe neki odnos lichniji, tumaram doslovno Edited March 4Mar 4 by gospa buba
March 4Mar 4 Kao rešenje, preporučujem primenu koncepta koji nam je predočio Čajna Mjevil u Gradu i Gradu.Selektivno ignorisanje ogavne realnosti. Edited March 4Mar 4 by Filozof manijak
March 4Mar 4 Juce sam primetio znak Zabranjeno za pse na Kaleniću. Je li ovo novo ili stoji od ranije?