May 17May 17 Iseceno je sta je AV rekao I koga je nazvao ruljom. Isto tako je ona minut kasnije precizorala da ne misli na studente. I sutradan. Niti je studente nazvala ruljom, cak ni bilo koga drugog nego one za koje "postoje informacije" da ce napasti cacilend. Ne znam da li je dnevnik u pitanju, naci cu veceras. Na YT nalazim samo Kesicev, ali isto isecen deo.
May 17May 17 4 hours ago, đorđe geprat said:možda smo "danas"Korektan tekst. Nedostaje samo uvod u celu pricu gde postoje informacije da ce se desiti Ono zbog cega ga pita zasto ne skloni studente koji zele da uce.
May 17May 17 Ona nije nista drugo nego papagaj koji ponavlja rec (u ovom slucaju "rulja") i koju je on prethodno izgovorio.Cim ovaj monstrum/zlo od 2 metra ode jednom zauvek na smecistu istorije, onda ovakve sluge kao sto je ona, treba da budu dozivotno lustrirani zabranom novinarskog rada! Imao bi jos i druge/zesce predloge, ali to nije uopste za javnost.
May 17May 17 Njegovi monolozi traju. Pakao sta sam morao da slusam ponovo. Kriminalci, copor, Kurtijevci, domobrani, Djilas, Milivojevic. Na 11:35 ona kaze kako studenti nemaju veze s tim, na 19:00 precizira da pod ruljom ne misli na studente vec one za koje trvrdite da imate informacije da ce vrsiti nasilje.Izmedju je rekla "ne mozete racunati na dobru bolji rulje"https://www.rts.rs/tv/rts1/5670091/zasedao-glavni-odbor-sns.html
May 18May 18 Rec je recena, mogla je i da kaze da misli na marsovce, ne moze nikad vise da se izvuce iz sopstvenog mulja i gliba, jer je sopstvenu mladost tj. gradjane Srbije nazvala ruljom. Sve drugo sta sam gore o njoj napisao, vazi i dalje.BTW: Ko uopste i sasvim svesno moze da slusa sta on godinama baljezga, ne pricam o "hipnotizovanim braniocima AV-ovog lika i nedela", oni vise se ne mogu spasiti, to je zauvek izgubljeno. Ja kad ga vidim, vise i ne slusam sta zvala, odmah menjam kanal i vratim se cim ga vise nema! Edited May 18May 18 by TWEN FM
May 25May 25 Već je vodio RTSov post jutarnji magazin Tako stoje stvari sa Natašom Miljković negde od 2016. do 2018, tako da nije prvi put da prelazi u jutarnji termin. Osim toga su jutarnji programi omiljeni termin za SNS propagandu.
May 25May 25 4 hours ago, FOX river said:Već je vodio RTSov post jutarnji magazin Tako stoje stvari sa Natašom Miljković negde od 2016. do 2018, tako da nije prvi put da prelazi u jutarnji termin.Osim toga su jutarnji programi omiljeni termin za SNS propagandu.Mislio sam da je fejk, a onda mi uskočio neki novi promo spot kao za nove voditelje Jutarnjeg programa kad ono Zoza.Ovo jeste degradacija, ali znaju oni koga "gaze"...
May 25May 25 36 minutes ago, Frank Pembleton said:Mislio sam da je fejk, a onda mi uskočio neki novi promo spot kao za nove voditelje Jutarnjeg programa kad ono Zoza.Ovo jeste degradacija, ali znaju oni koga "gaze"...prelazak na jutarnji program nije direktna posledica tog "intervjua", dogovorio je to ranije Edited May 25May 25 by Lucia