April 18Apr 18 19 minutes ago, G. L. said:Cemu takva mizoginija?Kiki R. je srpska Michelle Hunziker: plava, nadobudna, nikakva glumica, a jos nikakvija voditeljka i uvek sa parajlijama.Nije nista licno protiv Kristine, ima lepu porodicu i srecna je. Poredjenje sa recima italijanskog automehanicara mi je dosao u glavu kad se setim njenih (znavicnih ljubavnih veza), posebno ona burna sa tipom koji se nije mogao da se opredeli za nju ili drugu novosadjanku Natasa Bekvalac. Sto se tice RTS-a: Ne podnesem uopste vise RTS, od 2011-e do 2018-e je bio bukvalno jedini program iz Srbije koji sam mogao da gledam preko kablovske ovde u nemackoj i delio je digitalnu (DVB-C) frekvenciju sa bugarskim BNT World (danas BNT 4) od 17 do 2 nocu, tako da sam uvek cekao da gledam RTV-ov Dnevnik koji je do oko 2015-e bio najbolji u Srbiji! Dalje necu ici, posto bi i sutra pisao ovde...
April 18Apr 18 2 hours ago, msv said:Zvanično obrazloženje za Cukića i Žikicu je da više ne potpisuju ugovore sa penzionerima...Cuko je penzioner?
April 18Apr 18 39 minutes ago, Sludge Factory said:Cuko je penzioner? tako su se zahvalili i zoranu stanojevicu, kog su trebali da chuvaju kao nacionalno blago
April 18Apr 18 2 hours ago, msv said:Zvanično obrazloženje za Cukića i Žikicu je da više ne potpisuju ugovore sa penzionerima...zikica je bujketov ortak sto outa sam ih video zajedno po svirkama, sad bi zikica mogao na radioaparat
April 20Apr 20 Nova.rsRTS napravio još jednu izmenu: Jutarnjem programu promenj...RTS napravio je izmene u Radio Beogradu, i to u jutarnjem programu.Emisija „Uhvati dan“ odlazi u istoriju, a njeno mesto od 4. maja zauzima projekat pod nazivom „Jutro je…“. Nova koncepcija donosi i promenu termina – radnim danima program će trajati od 6.30 do 11.00, dok je vikend rezervisan za nešto kraći format do 9 časova ujutru.Umesto dosadašnje ekipe koju su činili Aleksandra Mladenović, Miša Stojiljković, Igor Obračević i Biljana Šujdović, mikrofon preuzimaju novi parovi. Radnu nedelju deliće Arijana Handan i Aleksandar Drobac, uz Maju Bogunović i Janu Rokić, dok će subotom i nedeljom domaćin biti Nada Babić.
April 21Apr 21 On 18. 4. 2026. at 16:17, TWEN FM said:Ko su voditeljke koje se vide u 1. i 3. snimku? "Muzicka slagalica" i koncept je bio drugaciji, nego dan danas.Jedina konstanta svih ovih decenija je "Skocko".Na trećem snimku bi mogla biti Mirjana Pešev Senica Na guglu nema o njoj skoro nikakvih informacija osim da je vodila slagalicu i posle se bavila slikarstvom ,na fejsu ima jedna klinka što se preziva Senica i baš liče,to su te oči ,možda je čak i ćerka
April 21Apr 21 Hvala za tvoj odgovor. Meni je sasvim nepoznata. Slagalicu sam prvi put video letos 1993-e kod gazde stana gde je moj brat tada stanovao, ali nisam obratio mnogo paznje ko su voditelji. Bio sam samo par dana u Beogradu pa sam se ponovo vratio za nemacku.
April 22Apr 22 On 20. 4. 2026. at 22:40, DrIlic said:Nova.rsRTS napravio još jednu izmenu: Jutarnjem programu promenj...RTS napravio je izmene u Radio Beogradu, i to u jutarnjem programu.Pa prelepo...Ljudi sa radija će biti oduševljeni što će biti konstantno "u strimu".Dosta je bilo da se dolazi nenašminkani i nefrizirani na posao, jel radio...
April 22Apr 22 Ova nova direktorka se bavi RTSom kao da to nekog zanima. Eto ti igračka , pravi televiziju, dokazala si se, već si dve super napravila
April 22Apr 22 @Spirit Na koje dve tv mislis konkretno: Beda92 i PRVA (kakvi su dan danas) ili K1, Tanjug itd.
April 24Apr 24 12 minutes ago, fusion_ said:Aleksandar Apostolovski dolazi na RTSza početak dobija autorsku emisijucenim jedan astal i tri fotelje za dva gosta
April 24Apr 24 jao amorfni apostol na njemu se videlo da je caci i pre 10 godina, dok se nije znalo shta je to . nek je doshao na svoje
April 24Apr 24 7 minutes ago, gospa buba said:na njemu se videlo da je caci i pre 10 godina, dok se nije znalo shta je to . nek je doshao na svoje apsolutnosećam se pok apostola koji je bio mlada nada politike, polovinom devedesetih. imao je odličnu kolumnu u nedeljnoj politicidoduše malo na tragu kaporove(011 il kako se već zvala) i kudikamo kitnjastije, ali svetlosnim godinama ispred onoga što je usledilo u tom svetu u periodu koji je nastupioimao je novinarskog kvaliteta bez daljnjeg, al i neke rupe(konkretno u obrazovaniju) da bi mogao da dobaci daljeda je kojim slučajem sad sedamdeset i neka(i da je politika* ono što je bila sedamdesetih), lagano bi on mogao da dobaci do nekog dopisnika u rimu, kairu il tako negdeovako umesto espresa na španskom trgu, sendvič na andrićevom vencujbg takve su karte podeljene*nip politika(novinsko izdavačko predueće) Edited April 24Apr 24 by kud u maglu Simoviću