April 15Apr 15 Au, zaboravio sam skroz na njega. Jedan od retkih koji se pogubio od prvog zakoraka u sportsku RTS redakciju i odlaska odatle u penziju 48 godina kasnije.Delovao je kao dobar čovek i očajan novinar. RIP
April 15Apr 15 Bojana Mlađenović i Borivoje Uskoković kandidati su za glavnog urednika Informativnog programa Radio-televizije Srbije (RTS), objavilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).Po navodima udruženja, Mlađenović i Uskoković su se jedini prijavili na konkurs za tu poziciju, raspisan 30. marta."Kako se navodi u zapisniku u koji je UNS imao uvid, utvrđeno je da oba kandidata u formalno-pravnom smislu ispunjavaju uslove predviđene Konkursom. Rok za imenovanje glavnog urednika Informativnog programa je 18. maj", prenelo je udruženje. Edited April 15Apr 15 by Milosh76
April 17Apr 17 Ne voli RTS, vrišteću Kristinu Radenković i paradni kviz sa Kosjerinom i sinom Draganom. :P
April 17Apr 17 Meni je taj kviz Kosjerinom kul.Esid:Fun fact: vrištalina Kristina je arhinemeza moje ex ex devojke s faksa. Znam ko će se najviše obradovati ukidanju ovog Ne ljuti se čoveče kviza Edited April 17Apr 17 by Filozof manijak
April 17Apr 17 @Filozof manijak: Kristinino ponasanje me podseca na komentar automehanicara iz okoline Venecije koji je bio prijatelj i zemljak mog pokojnog oca. On je takve zene komentarisao sa sledecom recenicom (parafraziram) "Ova ih je menjala kao sto kruzi autometar" ("Questa ha fatto il giro come il contatore della macchina").Da se vratim na uklanjanje tih emisija, mogu samo da kazem: "HVALA". Takvo jedno njesra treba uopste i emitovati na jadnom servisu. Fali samo jos i ona "Kuhinja moga kraja", koja je takodje jedna ljigava emisija, moja majka je gleda svake nedelje a meni hvata mucnina od toliko namestenog dobrog raspolozenja. Pa realno, ne moze svaka (ali aman bas svaka) od takmicarka/domacica da voli SVE da zdere i da pije sto im se servira! Nikad nema nijedno gundjanje, da ovo ili ono ne valja, kako je to uopste moguce? Ozbiljno pitam!
April 17Apr 17 7 hours ago, fusion_ said:ukidaju se kvizovi Ja volim Srbiju i Stigni me ako znaš... i emisija Na Večeri kodTo su sve spoljne produkcije, zar ne? Za ovo Ja volim Srpsku sam gotovo siguran da ima na HRT isti format( e sad, dal tamo vode hercegovci nznm )
April 17Apr 17 Nije spanska, nego je John De Mol (holandski producent i polovina svetsko poznatog "Endemol" brenda) licenzirao taj show.
April 17Apr 17 2 hours ago, jorma shparga said:Za ovo Ja volim Srpsku sam gotovo siguran da ima na HRT isti format( e sad, dal tamo vode hercegovci nznm )Vode neki debeli glumci ,čini mi se Navojec ,možda oba ,a nemaju ni Kosjerinu nego onaj matori sa njihove evrovizije Naleteo sam jednom i na Ja volim MadjarskuZar nije kviz Smaz rtsova produkcija ,ima na primer sve epizode na jutub ,mislim da verovatno nije franšiza