May 27May 27 Apsolutno svi jutarnji programi u Srbiji su negledljivi. Umesto nekih servisnih informacija i laganijih tema, od ranog jutra ubijaju crnom hronikom i (anti)režimskom propagandom. Kao da toga nema dovoljno u ostatku dana.
May 27May 27 @fusion_ Absolutno si u pravo. Ne samo da su (teske) teme u pitanju, nego i raspolozenje u studio je vise nego mracno, da ne govorim o oblacenju nekih voditeljka ili reporterkama, kod poslednjih mi licno smeta da nose trenchcoat mantil po ovoj vrucini! Zaista suludo...
May 30May 30 FInale Lige šampiona na RTS 2. Je li to Manja zavela malo reda po tom pitanju i prebacila sport na drugi kanal?
May 30May 30 On 27. 5. 2026. at 14:13, fusion_ said:Apsolutno svi jutarnji programi u Srbiji su negledljivi. Umesto nekih servisnih informacija i laganijih tema, od ranog jutra ubijaju crnom hronikom i (anti)režimskom propagandom. Kao da toga nema dovoljno u ostatku dana.-1
May 30May 30 1 hour ago, fusion_ said:FInale Lige šampiona na RTS 2. Je li to Manja zavela malo reda po tom pitanju i prebacila sport na drugi kanal?Jbg Dnevnik 2 je prioritet... Uostalom SP u futbalu će biti najbolji indikator da li će bar 1 stvar onaj odron uraditi da valja
May 30May 30 ranije su dnevnik šutirali u drugi termin zbog ovakvih stvari ali možda je i to u pitanju. Sad je svaki minut propagande bitan. Ali da, videćemo kada krene SP-
May 30May 30 2 hours ago, fusion_ said:FInale Lige šampiona na RTS 2. Je li to Manja zavela malo reda po tom pitanju i prebacila sport na drugi kanal?Manja prati forum gsb da pripazi kad prelazi ulicu
June 1Jun 1 Gleda sam juče Za stolom sa Apostolom pošto je Mijat bio gost. Očigledno pokušaj kopiranja emisije Nedjeljom u dva, eto čak je i termin sličan. Ali teško će ići, ipak je Stanković faca za ovog retarda. Pritom masu puta je sekao Mijata kada je ovaj pokušavao nešto da kaže. Obaška što će mu izbor gostiju biti sveden na ćacije ili barem neutralne™.
June 1Jun 1 to je standardni termin, ne znam dal su ga na hrt-u c/p. imao je bujke u tom terminu nsć, i posle na prvoj u istom terminu političku emisijuapostola previše radi ego trip, pitanje je ko će njega preglasati
June 1Jun 1 Just now, kud u maglu Simoviću said:to je standardni termin, ne znam dal su ga na hrt-u c/p. imao je bujke u tom terminu nsć, i posle na prvoj u istom terminu političku emisijuapostola previše radi ego trip, pitanje je ko će njega preglasatiA Mijata
June 2Jun 2 Išla emisija od Apostolovskog i na Uni negde u tom terminu čini mi se Edited June 2Jun 2 by fusion_
June 5Jun 5 Biljana Vranes i Zoza odlicno vode jutarnji. Nije mi jasno kako se niko nikad nije setio Biljane. Savrsen glas, dikcija, toplina. A Zoza, ko Zoza.
June 5Jun 5 7 minutes ago, hefaca said:A Zoza, ko Zoza.Zoza standardno, doktorski. Edited June 5Jun 5 by Milošica