Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Apsolutno svi jutarnji programi u Srbiji su negledljivi. Umesto nekih servisnih informacija i laganijih tema, od ranog jutra ubijaju crnom hronikom i (anti)režimskom propagandom. Kao da toga nema dovoljno u ostatku dana.

• Replies 7.7k
  • Views 915.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

@fusion_ Absolutno si u pravo. Ne samo da su (teske) teme u pitanju, nego i raspolozenje u studio je vise nego mracno, da ne govorim o oblacenju nekih voditeljka ili reporterkama, kod poslednjih mi licno smeta da nose trenchcoat mantil po ovoj vrucini! Zaista suludo...

FInale Lige šampiona na RTS 2. Je li to Manja zavela malo reda po tom pitanju i prebacila sport na drugi kanal?

On 27. 5. 2026. at 14:13, fusion_ said:

Apsolutno svi jutarnji programi u Srbiji su negledljivi. Umesto nekih servisnih informacija i laganijih tema, od ranog jutra ubijaju crnom hronikom i (anti)režimskom propagandom. Kao da toga nema dovoljno u ostatku dana.

-1

image?url=https%3A%2F%2Finsajder.mpanel.

1 hour ago, fusion_ said:

FInale Lige šampiona na RTS 2. Je li to Manja zavela malo reda po tom pitanju i prebacila sport na drugi kanal?

Jbg Dnevnik 2 je prioritet...

Uostalom SP u futbalu će biti najbolji indikator da li će bar 1 stvar onaj odron uraditi da valja

ranije su dnevnik šutirali u drugi termin zbog ovakvih stvari ali možda je i to u pitanju. Sad je svaki minut propagande bitan. Ali da, videćemo kada krene SP-

2 hours ago, fusion_ said:

Manja prati forum

gsb da pripazi kad prelazi ulicu

Gleda sam juče Za stolom sa Apostolom pošto je Mijat bio gost. Očigledno pokušaj kopiranja emisije Nedjeljom u dva, eto čak je i termin sličan. Ali teško će ići, ipak je Stanković faca za ovog retarda. Pritom masu puta je sekao Mijata kada je ovaj pokušavao nešto da kaže. Obaška što će mu izbor gostiju biti sveden na ćacije ili barem neutralne.

to je standardni termin, ne znam dal su ga na hrt-u c/p. imao je bujke u tom terminu nsć, i posle na prvoj u istom terminu političku emisiju

apostola previše radi ego trip, pitanje je ko će njega preglasati

Just now, kud u maglu Simoviću said:

to je standardni termin, ne znam dal su ga na hrt-u c/p. imao je bujke u tom terminu nsć, i posle na prvoj u istom terminu političku emisiju

apostola previše radi ego trip, pitanje je ko će njega preglasati

A Mijata fantom

Just now, Milošica said:

A Mijata fantom

in milka we trust

Đurovskog?

Išla emisija od Apostolovskog i na Uni negde u tom terminu čini mi se

Edited by fusion_

Biljana Vranes i Zoza odlicno vode jutarnji. Nije mi jasno kako se niko nikad nije setio Biljane. Savrsen glas, dikcija, toplina. A Zoza, ko Zoza.

7 minutes ago, hefaca said:

A Zoza, ko Zoza.

Zoza standardno, doktorski.

Edited by Milošica