June 19Jun 19 Ko je ono ovde reagovao (a neko jeste, zaboravih ko) na moje svojevremeno prizivanje dinamita ?Dakle, dinamit, pa bager, pa sona kiselina.A sve živo iz te zgrade, na ulicu ili tamnicu (već kako ko), sa pravom da se zaposle samo u gradskoj čistoći.
June 19Jun 19 Kakva gradska cistoca, da zagade jos vise ulice njihovom pojavom? Treba da idu u kamenolom ili u rudniku, tako da do starost ne vide sunce kako sija!
June 20Jun 20 8 hours ago, duda said:Ko je ono ovde reagovao (a neko jeste, zaboravih ko) na moje svojevremeno prizivanje dinamita ?Dakle, dinamit, pa bager, pa sona kiselina.A sve živo iz te zgrade, na ulicu ili tamnicu (već kako ko), sa pravom da se zaposle samo u gradskoj čistoći.https://www.youtube.com/watch?v=LmpP9LLgZww
June 20Jun 20 21 hours ago, Klara said:https://n1info.rs/vesti/kvadratura-kruga-ukidanje-rts-branko-stankovic/Predivna emisija. Predivan glas. I to nigde nece zvucati tako sem na RTS-u.Nadam se da ce desiti neki obrt.
June 20Jun 20 Imao sam privilegiju da upoznam Branka i da popijem piće sa njim. Skroman, kulturan, obrazovan, konkretan. Ni po čemu se ne uklapa se u novi RTS.
June 21Jun 21 21 hours ago, dvb-t manijak said:Imao sam privilegiju da upoznam Branka i da popijem piće sa njim.Skroman, kulturan, obrazovan, konkretan.Ni po čemu se ne uklapa se u novi RTS.Na žalost možda se ne uklapa u novi, ali se kad je trebalo da saradjujem sa njim vrlo uklapao u taj stari...po pitanju plaćanja i "papirologije"...mMožda se promenio u medjuvremenu...
June 29Jun 29 još veći ćaciji su nego što su bili sa žutim bujketom, ali jednu dobru stvar su uradili, prebacili sport na 2. i 3. kanal. prvi je sad slobodan samo za Vučića, ali bar ne pomeraju Slagalicu i Dnevnik zbog tenisa Edited June 29Jun 29 by levi
July 4Jul 4 Prezenterka jutarnjih vesti, rece jutros da "nasi mladi kosarkasi cekaju u polufinalnom mecu SPa pobednika meca izmedju Turske i Francuske" i "da cemo saznati ime protivnika veceras".U realnosti su Turci sinoc pobedili Francusku i sa njima ce nasi kadeti igrati veceras.Ne samo da lazu i manipulisu dok izvestavaju, vec su i lenji za sve pare koje primaju. Edited July 4Jul 4 by G. L.
Yesterday at 06:281 day Znači da srčem? Kakva seljana&šabanizam jebotebog.AQMGZY579k3S2DzIUI21QKjc7rbwUSPGsH67CbsKXjw8zyJ0ofVzC3_211ShZkP60o7ZLenfuBO8SBFsELY_FQhKwQt1U_D-lGjUABfwG6-mAw.mp4
Yesterday at 09:381 day Nisam nikad pomislio da ce Milenko sa RTV-a (gde je koliko toliko bio ok), da se tako nisko spusti na taj nivo na s.ebanom RTS-u...a ovu pored njega ne znam ni kako se zove, toliko su mi zanimljive ove nove tamo.
Yesterday at 11:461 day 25 minutes ago, hefaca said:Top im je fora 🏆Ne pijem kafu, Ali konacno da mi zena ne sere za supu 💪Srala i moja meni dok nisam preuzeo slavu od caleta i kuvao telecu corbu u kotlicu za goste - zvuk srkanja se prostirao po kuci prilicno glasno.