Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ih libe dojčland je emošn produkcija, licenca endemol a čoveče ne ljuti se je Film-ing domaća firma kao spoljna produkcija i licenca (autor Dule Bulić).

Uglavnom rade sve rts-ovi ljudi ko za ekstra honorar ko za extra smene a scenu, kasting i još ponešto rade spoljne produkcije a nešto često i sam licencor kao npr. namenske softvere i originalni dizajn.

• Replies 7.7k
  • Views 909.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Taj Filming je krenuo "jako", sa dobrim honorarima.

Rade 5-6 tih "formata".

Jesu uglavnom ljudi sa PTC ali ima i eksternih.

Ovo što sam ja "uletao" svi smo, pa i oni radili za kintu, dodiše to što smo radili nije išlo na PTC...

Primetan je bio zent ljudi odande da se ne provali da rade tezgu.

Doduše sad je tamo i u produkciji neko tumbanje pa je svima frka izgleda...

Meni je Stigni me ako znaš sasvim zabavan. I Kristina Radenković je sasvim ok kao voditeljka. Ume da bude spontano duhovita i nije robot opštih mesta kao recimo ostale sa slagalice.

37 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Kristina Radenković

Ume da bude spontano duhovita

Screenshot-20260418-103339.jpg

Na Slagalici mi je Milica Gacin vrlo pristojna, odmerena i prijatna za slušanje.

1 hour ago, Klara said:

Screenshot-20260418-103339.jpg

Na Slagalici mi je Milica Gacin vrlo pristojna, odmerena i prijatna za slušanje.

Pristojne su sve, ali za Milicu Gacin se baš čuje da nema pojma oko sadržaja pitanja ili matematike recimo

On 17. 4. 2026. at 11:01, fusion_ said:

ukidaju se kvizovi Ja volim Srbiju i Stigni me ako znaš... i emisija Na Večeri kod

Alal vera, kogod...Sandra, Manja, nije bitno, samo da su sklonili Ja volim seljadiju.

Taj kviz je mera propasti Neleta Karajlića

Ih, koliko mera propasti ima Nele Karajlic, zbog njega su napravili novi medjunarodni sistem standardnih mernih jedinica.

Javni servis Srbije ovim potezom oslobađa prostor i resurse za potpuno nove projekte

Manja dovodi drugu/novu cacad na kazan.

Jel bilo muških voditelja Slagalice? Mislim da je jedno kratko vreme vodio Ivan Bauer (vodio kviz Sam protiv svih na rtsu).

Bilo je. Isprva je vodio sam autor Nešković. I jeste Bauer vodio u nekom trenutku.

Ko su voditeljke koje se vide u 1. i 3. snimku? "Muzicka slagalica" i koncept je bio drugaciji, nego dan danas.

Jedina konstanta svih ovih decenija je "Skocko".kralj

Edited by TWEN FM

2 hours ago, Zico said:

Jel bilo muških voditelja Slagalice? Mislim da je jedno kratko vreme vodio Ivan Bauer (vodio kviz Sam protiv svih na rtsu).

Uh kako sam voleo "Sam protiv svih". I Bauersupermena. Ja volim Srbiju (tj. taj koncept) je fenomenalan, sa sve Neletom, ali brate taj bend je pakao, teska seljadija. Pa mogu narodni ansambl da stave ili neki ok bend. Dodji mi na veceru i kuhinja mog kraja su bas gledani I super je fora sto se svi medjusobno hvale, ali vrv ce napraviti domace verzije I raditi sopstvenu produkciju. Umesto Ja volim Srbiju ce ici zvezdana prasina, kao sto je jedno vreme Isla luda noc. Tu nije kraj za tu emisiju. Stigni me, ako znas nije prosao zbog cene. Svakako ce ga udomiti nekoj Prvoj, NovojS za mnogo manje pare. Potera i Superpotera su preskupe, ali Memedovic kida. Klansek na aparatima.

Zvanično obrazloženje za Cukića i Žikicu je da više ne potpisuju ugovore sa penzionerima...

On 17. 4. 2026. at 12:54, TWEN FM said:

@Filozof manijak: Kristinino ponasanje me podseca na komentar automehanicara iz okoline Venecije koji je bio prijatelj i zemljak mog pokojnog oca. On je takve zene komentarisao sa sledecom recenicom (parafraziram) "Ova ih je menjala kao sto kruzi autometar" ("Questa ha fatto il giro come il contatore della macchina").

Da se vratim na uklanjanje tih emisija, mogu samo da kazem: "HVALA". Takvo jedno njesra treba uopste i emitovati na jadnom servisu. Fali samo jos i ona "Kuhinja moga kraja", koja je takodje jedna ljigava emisija, moja majka je gleda svake nedelje a meni hvata mucnina od toliko namestenog dobrog raspolozenja. Pa realno, ne moze svaka (ali aman bas svaka) od takmicarka/domacica da voli SVE da zdere i da pije sto im se servira! Nikad nema nijedno gundjanje, da ovo ili ono ne valja, kako je to uopste moguce? Ozbiljno pitam!

Cemu takva mizoginija?

Kiki R. je srpska Michelle Hunziker: plava, nadobudna, nikakva glumica, a jos nikakvija voditeljka i uvek sa parajlijama.

59 minutes ago, msv said:

Zvanično obrazloženje za Cukića i Žikicu je da više ne potpisuju ugovore sa penzionerima...

Jeste, kako da ne.Ali zato nije problem da nekima koji su ispunili uslov za penziju još ne raskidaju radni odnos...

Govnari...