Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Die neue Aesthetik von Minja:

IMG_20260526_062140.jpg

Kad vec imamo Belgrad am Wasser, zasto da ga ne postavimo u pozadinu novog jutarnjeg?

• Replies 7.7k
  • Views 909.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

IMG_20260526_095856.jpg

16 hours ago, Lucia said:

prelazak na jutarnji program nije direktna posledica tog "intervjua", dogovorio je to ranije

Lukavo nema šta, posle će da priča da nije on bio deo te najgore ekipe, samo "radio jutarnji"....

Realno, uklapa se...

Zoza Zornjak lolol

nisu naivni ti jutarnji, pričao je neko od opozicionara svojevremeno da ponekad i može da se pojavi u vecernjim emisijama, ali prelistavanje stampe u jutarnjem je beton, to ne moze ni da sanja

Edited by levi

16 hours ago, pariah said:

+1

Screenshot_20260525_181631_Instagram.jpg

im horny jack nicholson GIF

Mali OT:

Dobra je Kristina ("moja" lepa Novosadjanka), ali se poslednjih godina mnogo botoksovala (i nije jedina!). Ne lici vise na sebe (isto kao i Marija Veljkovic). Kako je moguce da se lepe zene unakaze otrovom botulin? Koji je njihov (psihicki) problem? Imaju porodicu, decu i ne fali im apsolutno nista materijalno u zivotu...mozda je bolje biti prirodan i "siromasan", onda nema potrebe za opticke promene.

OT kraj!

Da se vratim na temu: Sto se tice novog izgleda u RTS-ov jutarnji program, ne pratim ga uopste pa ne mogu da pricam o tome, cak ni o promene ili dopunjenog kadra.

Samo mogu da potvrdim da je Zoran Stanojevic bio jedan od voditelja i urednika emisije "Tako stoje stvari" koji je emitovan u terminu od 10-12 sati. Natasa Miljkovic i Sanja Dragicevic (Babic) su takodje vodile (i uredile) tu emisiju. Emisija je bila solidna i nikakva SnS-propaganda je pustena, barem kako se ja secam.

4 hours ago, Frank Pembleton said:

Lukavo nema šta, posle će da priča da nije on bio deo te najgore ekipe, samo "radio jutarnji"....

Realno, uklapa se...

Kako male Ppperice zamisljaju Zozu.

Uradio n-ti intervju sistom facom, sistim pitanjima => sklonjen u jutarnji

Sklonio se u jutarnji => posle ce da prica

A Zoza idalje urednik RTS portala

Inace, vratih malo pre jutarnji od juce na pocetak, zakacih himnu + potpis. Manja direktor, glavni urednik prvog programa rts Bojana Mladjenovic. Znaci, ne informativnog nego celog Prvog.

Moj Ckrkic je otisao u penziju, a sta je sa Barbulovicem, ne znam.

Jutarnji je propo kad su redizajnirali, ovo su sad je pokusaj da ga ozive, tako sto promene sto i kanabe.

28 minutes ago, hefaca said:

Moj Ckrkic je otisao u penziju

🤣🤣🤣

Kako da ti kažem, on je više "moj" nego tvoj 😉.

I što je najbolje....

...ne moram sve da izlajem...

57 minutes ago, hefaca said:

.Jutarnji je propo kad su redizajnirali, ovo su sad je pokusaj da ga ozive, tako sto promene sto i kanabe.

Udarila Manja copy-paste sa Prve i K1, ti tipični naslovi dana sa velikim vođom u prvom planu i najavama “stručnjaka” koji će da objasne narodu, da bolje razume.

Bukvalno su nam se svi jutarnji sveli na propagandnu dnevnu politiku umesto da se bave malo više servisnim informacijama, problemima običnog čoveka…

9 hours ago, G. L. said:

Die neue Aesthetik von Minja:

IMG_20260526_062140.jpg

Kad vec imamo Belgrad am Wasser, zasto da ga ne postavimo u pozadinu novog jutarnjeg?

Ne znam za sadržaj, ali ovde vidim estetske probleme.

26 minutes ago, FOX river said:

Udarila Manja copy-paste sa Prve i K1, ti tipični naslovi dana sa velikim vođom u prvom planu i najavama “stručnjaka” koji će da objasne narodu, da bolje razume.

Bukvalno su nam se svi jutarnji sveli na propagandnu dnevnu politiku umesto da se bave malo više servisnim informacijama, problemima običnog čoveka…

Nije bas tako. Od 6 do 7 su zadrzali servisne informacije, pijacu, hitnu pomoc, najavu dana. Od 7 do 9 je ful propaganda. Od 9 decko sa sela, pa serviser klime, pa nazdravlje, pa red kulture I sporta. Doduse usao im tramvaj u kosiljicu cuj mene zgradu. Od 10 lake teme i Zvonko Bogdan na kraju, mogu reci Nikolina fino odvozala razgovor, nije bio klasican uzkaficujadosoitako razgovor. Ali estetski, muzicki katastrofa.

45 minutes ago, hefaca said:

Od 7 do 9 je ful propaganda.

Pretpostavljam da je tada najgledaniji.

Jeste. Na rtsu je pratajm od 7 do 9 i ujutru i uvece. Ko Dari Bubamari

3 hours ago, beatakeshi said:

Ne znam za sadržaj, ali ovde vidim estetske probleme.

Ako misliš na Jasminkovog malog, njegov izgled bi narušava estetiku radijskih emisija...

• možemo samo da senadamo da je od Tate nasledio samo glavu a ne i seksualne sklonosti fpalm

Kakva specijalna emisija o Kini trenutno.

Ne znam ko su gosti, ali kontam da bi i Kinezima bilo malo neprijatno ako bi kojim slucajem čuli ove hvalospeve.