April 28Apr 28 Jel Milić beše tužila Savoa za one slike kada je nabila tompus u guzicu gubicu ,a ovaj te slike pokazao u jednoj emisiji
April 28Apr 28 Apostol je dosao u beogradsku rubriku pokojnog cirilovica pocetkom 90tih. Znao je da pise i nosio braon sakov. Kako se politika menjala, pred 2000. pa posle se i on prilagodjavao i post2000tih.Kao sto KUMS rece, da je bio sa drugim urednicima i drugu skolu zanata naucio bilo bi mu mnogo bolje i casnije.Do marica ima joc da uci, ""Decu komunizma da nauci napamet, za pocetak.".Srecno mu sa manjom.
May 4May 4 Moram ovo da podelimhttps://peticije.kreni-promeni.org/petitions/peticija-protiv-ukidanja-autorskih-muzickih-emisija-na-radio-beogradu?source=web_share_api&utm_source=web_share_api&share=39b00211-3379-4e22-ab37-d04a42b04270
May 6May 6 On 28. 4. 2026. at 20:25, foto said:Apostol je dosao u beogradsku rubriku pokojnog cirilovica pocetkom 90tih. Znao je da pise i nosio braon sakov. Kako se politika menjala, pred 2000. pa posle se i on prilagodjavao i post2000tih.Kao sto KUMS rece, da je bio sa drugim urednicima i drugu skolu zanata naucio bilo bi mu mnogo bolje i casnije.Do marica ima joc da uci, ""Decu komunizma da nauci napamet, za pocetak.".Srecno mu sa manjom.Ali jedna od boljih prica je sto je onaj mali govnar Marko "Irvas" pobegao od Manje sa Tanjuga onda dao sve od sebe da se dokaze za vreme blokade i probio se da bude urednik jutarnjeg(samo je cekao da mu odrade diplomu nekog faksa jer jbga sistematizacija) i sad posto ga je ova skinula, sad ne zna ste ce i gde ce...
May 6May 6 7 hours ago, Frank Pembleton said:Ali jedna od boljih prica je sto je onaj mali govnar Marko "Irvas" pobegao od Manje sa Tanjuga onda dao sve od sebe da se dokaze za vreme blokade i probio se da bude urednik jutarnjeg(samo je cekao da mu odrade diplomu nekog faksa jer jbga sistematizacija) i sad posto ga je ova skinula, sad ne zna ste ce i gde ce...dođe maca na vratanca
May 15May 15 odgledao sam u komšiluku dnevnik RTS. kompletan AUTORSKI Huljin tekst nekom CG portalu. i, sve što se u njegovoj glavi skuvalo i ukucano nije upisano kao JA nego kao MI. jebo mu sve po spisku ko god hoće, ako je autorski tekst (bljuvotina uzgred, sve s konca i konopca) neka bude njegovo lupetanje a ne da sere u ime svih nas. posle ovog danas i CG i milić, zaista želim da ga neka srčka trefi. istrpeću i njegovu večnu kuću u aleji velikana.
May 15May 15 Mali OT ovde:Ja mislim da se on danas folira da mu nije dobro i da nije mukica danas imao priliku da se sretne sa jednom od njegovih omiljenih "pseudo-novinarkama" Mindzom M. na ekonomskom skupu koji organizuje ili prezentira njena licna prcija zvana (skracenicom) ENS...Sto se tice RTS-a: Nema njima vise spasa! Edited May 15May 15 by TWEN FM
May 15May 15 51 minutes ago, đorđe geprat said:odgledao sam u komšiluku dnevnik RTS. kompletan AUTORSKI Huljin tekst nekom CG portalu. i, sve što se u njegovoj glavi skuvalo i ukucano nije upisano kao JA nego kao MI. jebo mu sve po spisku ko god hoće, ako je autorski tekst (bljuvotina uzgred, sve s konca i konopca) neka bude njegovo lupetanje a ne da sere u ime svih nas.posle ovog danas i CG i milić, zaista želim da ga neka srčka trefi. istrpeću i njegovu večnu kuću u aleji velikana.Screenshotovao sam celu bljuvotinu. Kome treba, nek mi kaze. Mozda pomaze kod opstipacije.
May 15May 15 2 minutes ago, đorđe geprat said:ko je sada urednik info programa na RTS?Bojana Mlađenović
May 16May 16 Nagradjena huskacica koja je pred malim misem od 2 metra rekla da su studenti "rulja"...
May 17May 17 52 minutes ago, hefaca said:Nije rekla da su studenti rulja. Al ajd, svi smo mi pomalo informermožda smo "danas"