Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jel Milić beše tužila Savoa za one slike kada je nabila tompus u guzicu gubicu ,

a ovaj te slike pokazao u jednoj emisiji

• Replies 7.7k
  • Views 909.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Apostol je dosao u beogradsku rubriku pokojnog cirilovica pocetkom 90tih. Znao je da pise i nosio braon sakov. Kako se politika menjala, pred 2000. pa posle se i on prilagodjavao i post2000tih.

Kao sto KUMS rece, da je bio sa drugim urednicima i drugu skolu zanata naucio bilo bi mu mnogo bolje i casnije.

Do marica ima joc da uci, ""Decu komunizma da nauci napamet, za pocetak.".

Srecno mu sa manjom.

On 28. 4. 2026. at 20:25, foto said:

Apostol je dosao u beogradsku rubriku pokojnog cirilovica pocetkom 90tih. Znao je da pise i nosio braon sakov. Kako se politika menjala, pred 2000. pa posle se i on prilagodjavao i post2000tih.

Kao sto KUMS rece, da je bio sa drugim urednicima i drugu skolu zanata naucio bilo bi mu mnogo bolje i casnije.

Do marica ima joc da uci, ""Decu komunizma da nauci napamet, za pocetak.".

Srecno mu sa manjom.

Ali jedna od boljih prica je sto je onaj mali govnar Marko "Irvas" pobegao od Manje sa Tanjuga onda dao sve od sebe da se dokaze za vreme blokade i probio se da bude urednik jutarnjeg(samo je cekao da mu odrade diplomu nekog faksa jer jbga sistematizacija) i sad posto ga je ova skinula, sad ne zna ste ce i gde ce...

Ko je Marko Irvas?

Ovaj

Edited by vememah

7 hours ago, Frank Pembleton said:

Ali jedna od boljih prica je sto je onaj mali govnar Marko "Irvas" pobegao od Manje sa Tanjuga onda dao sve od sebe da se dokaze za vreme blokade i probio se da bude urednik jutarnjeg(samo je cekao da mu odrade diplomu nekog faksa jer jbga sistematizacija) i sad posto ga je ova skinula, sad ne zna ste ce i gde ce...

dođe maca na vratanca

• 2 weeks later...

odgledao sam u komšiluku dnevnik RTS. kompletan AUTORSKI Huljin tekst nekom CG portalu. i, sve što se u njegovoj glavi skuvalo i ukucano nije upisano kao JA nego kao MI. jebo mu sve po spisku ko god hoće, ako je autorski tekst (bljuvotina uzgred, sve s konca i konopca) neka bude njegovo lupetanje a ne da sere u ime svih nas.

posle ovog danas i CG i milić, zaista želim da ga neka srčka trefi. istrpeću i njegovu večnu kuću u aleji velikana.

Mali OT ovde:

Ja mislim da se on danas folira da mu nije dobro i da nije mukica danas imao priliku da se sretne sa jednom od njegovih omiljenih "pseudo-novinarkama" Mindzom M. na ekonomskom skupu koji organizuje ili prezentira njena licna prcija zvana (skracenicom) ENS...violina

Sto se tice RTS-a: Nema njima vise spasa!

Edited by TWEN FM

51 minutes ago, đorđe geprat said:

odgledao sam u komšiluku dnevnik RTS. kompletan AUTORSKI Huljin tekst nekom CG portalu. i, sve što se u njegovoj glavi skuvalo i ukucano nije upisano kao JA nego kao MI. jebo mu sve po spisku ko god hoće, ako je autorski tekst (bljuvotina uzgred, sve s konca i konopca) neka bude njegovo lupetanje a ne da sere u ime svih nas.

posle ovog danas i CG i milić, zaista želim da ga neka srčka trefi. istrpeću i njegovu večnu kuću u aleji velikana.

Screenshotovao sam celu bljuvotinu. Kome treba, nek mi kaze. Mozda pomaze kod opstipacije. nobles

ko je sada urednik info programa na RTS?

2 minutes ago, đorđe geprat said:

ko je sada urednik info programa na RTS?

Bojana Mlađenović

Nagradjena huskacica koja je pred malim misem od 2 metra rekla da su studenti "rulja"...

Nije rekla da su studenti rulja. Al ajd, svi smo mi pomalo informer

52 minutes ago, hefaca said:

Nije rekla da su studenti rulja. Al ajd, svi smo mi pomalo informer

možda smo "danas"