June 7Jun 7 Apostol doveo Dačića u emisiju i već u uvodu neugodan:"Oni koji su prerano merili zavese i nameštaj u njegovoj kancelariji zaboravili su da on ima više života od Hudinija, Ace Lukasa i mačaka zajedno..."
June 8Jun 8 mozemo mi da se sprdamo ali Apostol je skoro stigao Zena koje kuvaju po Srbiji juce...dobro nije bas skoro ali realno kida Vesti za gluve i nagluve 6RTS 115:22:44KUHINJA MOGA KRAJA3.91%…14RTS 112:30:06ZA STOLOM SA APOSTOLOMZA STOLOM SA APOSTOLOM: IVICA SA OVOGA SVETA - IVICA DACIC2.79%…20RTS 114:55:15VESTI RTS ZA OSOBE OSTECENOG SLUHA2.50%
June 11Jun 11 Boom93Uredničke promene na RTS: Požarevljanin novi zamenik ured...Vesna Šiljegović imenovana je za urednicu redakcije Dopisništvo Radio-televizije Srbije (RTS), a požarevljanin Novica Savić za njenog zamenika, dok je za odgovornu urednicu Jutarnjeg programa i BeograGlavni i odgovorni urednik požarevačkog dopisništva avanzovao (reklo bi se zahvaljujući angažmanu na Informeru).
June 14Jun 14 Evo kako zaista izgleda stanje i raspolozenje unutar RTS-a u tekstu za novine/portal DANAS:Dnevni list DanasStanje sveopšteg straha na RTS-u: Novinar državne televiz..."Vesti su ono što neko želi da ne saznate. Sve ostalo je reklama" - Ketrin Grejem
June 17Jun 17 Izgleda da Pi.dejkovic nije odavno imao predmet u jednom mestu gde sunce nikad ne sija...mozda bi onda manje baljezgao!
June 19Jun 19 On 12. 7. 2023. at 11:02, hefaca said:sad ce i i kvadratura kruga zbog ucesca na protestu da stradaKultna emisija „Kvadratura kruga“ nakon skoro 25 godina prestaje da se emituje na RTS-u. Branko Stanković, autor dobro poznate emisije, poručuje za Danas da ne ide u penziju, i da će se „Kvadratura kruga" nastaviti ako bude zainteresovanih „normalnih“ televizija.https://n1info.rs/vesti/kvadratura-kruga-ukidanje-rts-branko-stankovic/
June 19Jun 19 na ptc specijal o (ne) korišćenju zvučnog topasve sam više ubeđen da bager, traktor i so nisu dovoljno rešenje za ptc
June 19Jun 19 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:na ptc specijal o (ne) korišćenju zvučnog topasve sam više ubeđen da bager, traktor i so nisu dovoljno rešenje za ptcfali otvoren plamen pre navedene trojke...