Jump to content
IGNORED

Sirevi

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ja znam samo za bugarsku fetu, vrhunska je doduse

Posted

dosao u veliku rodu na nbg samo zbog carnoka i... djoka. nema. kupio pekorino i krstas. jbg.

I u Rodi u TC Stadion veliki šipak.

Posted

Niko da mi pomogne oko bugarskog kackavalja :mad:

pitaj bratka da ti da da probas

a inace bolje u pirot da odes da kupis u mlekarskoj skoli, podrzi srpsko

Posted

Ja upravo jeo komad pirotskog, samo mislim da nije mlekarska skola i nejestiv je koliko je slan.

Posted

Pirotski iz mlekarske skole ubiva, salje mi ga povremeno tetka iz Pirota.

Posted

ovo je meni skroz super sir,od tih pristupacnijih..u Tempu je oko 1100inesto

livanjski_sir_pudja.jpg

Stvarno oooodličan... ulazi u redovnu postavku moje kuhinje (u Univeru 1650 kg)
Posted

Pirotski iz mlekarske skole ubiva, salje mi ga povremeno tetka iz Pirota.

E video sad reklamu na prodavnici mlečnih proizvoda sir iz pirotske mlekarske škole ili tako nešto... Videću sutra....
Posted

od tih pirotskih pazite sta kupujete, svi su dosta slani a vecina je presoljena. taj iz mlekarske je jestiv a nesto sto dolazi iz mlekare stara planina koju ljudi poistovecuju sa pirotom a ustvari je iz dimitrovgrada je nenormalno preslan, nejestiv, sem za rendanje na neposoljenu bazu.

Posted

Potvrđujem Yola...pazario sam beli iz " pirotske škole" u radnjici sa ml proizvodima, i sama so, prosto nejestivo,nema ni ukusa ni mirisa.Žuti,"Deda Stoja"...u Pirotu ili po većim Bg marketima sasvim druga priča, jaki, ali ne toliko slani i sa pravom notom.

Posted (edited)

Deda Stoja je sir iz pirotske škole, samo prepakovan i duplo skuplji. Piše, čitaj deklaraciju.

Moguće da je beli preslan, ali zreli kačkavalj im je odličan, pogotovo ako nađete ovčiji ili mešani. I kad kupujete, uzimajte velike kriške, a ne manje kolutove - jer taj veliki je obeležavao najmanje šest meseci, pa je tvrđi i aromatičniji

Edited by banatjanin
Posted

Deda Stoja je sir iz pirotske škole, samo prepakovan i duplo skuplji. Piše, čitaj deklaraciju.

Moguće da je beli preslan, ali zreli kačkavalj im je odličan, pogotovo ako nađete ovčiji ili mešani. I kad kupujete, uzimajte velike kriške, a ne manje kolutove - jer taj veliki je obeležavao najmanje šest meseci, pa je tvrđi i aromatičniji

Pa to sam i rekao.
Posted (edited)

Pokusao sam da narucim Carnok direktno od mlekare i corak   :(  Na mail niko ne odgovara a kad sam pozvao, objasnili mi da " oni ne prodaju direktno" vec da potrazim po prodavnicama..heh.Prilicno razocaravajuce za malu,privatnu firmu u 21.veku

Edited by Haralampije
Posted

ja ispraznio lokalnu radnjicu u maksima gorkog. rekli da su narucili jos pa javim kad stigne. dobar sirac, stvarno.