Čutura Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 ja znam samo za bugarsku fetu, vrhunska je doduse Link to comment
ajgor Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 dosao u veliku rodu na nbg samo zbog carnoka i... djoka. nema. kupio pekorino i krstas. jbg. I u Rodi u TC Stadion veliki šipak. Link to comment
yolo Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Niko da mi pomogne oko bugarskog kackavalja pitaj bratka da ti da da probas a inace bolje u pirot da odes da kupis u mlekarskoj skoli, podrzi srpsko Link to comment
djeneralche Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Ja upravo jeo komad pirotskog, samo mislim da nije mlekarska skola i nejestiv je koliko je slan. Link to comment
Moća Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Pirotski iz mlekarske skole ubiva, salje mi ga povremeno tetka iz Pirota. Link to comment
Barti66 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 ovo je meni skroz super sir,od tih pristupacnijih..u Tempu je oko 1100inesto Stvarno oooodličan... ulazi u redovnu postavku moje kuhinje (u Univeru 1650 kg) Link to comment
Frank Pembleton Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Pirotski iz mlekarske skole ubiva, salje mi ga povremeno tetka iz Pirota.E video sad reklamu na prodavnici mlečnih proizvoda sir iz pirotske mlekarske škole ili tako nešto... Videću sutra.... Link to comment
yolo Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 od tih pirotskih pazite sta kupujete, svi su dosta slani a vecina je presoljena. taj iz mlekarske je jestiv a nesto sto dolazi iz mlekare stara planina koju ljudi poistovecuju sa pirotom a ustvari je iz dimitrovgrada je nenormalno preslan, nejestiv, sem za rendanje na neposoljenu bazu. Link to comment
Barti66 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Potvrđujem Yola...pazario sam beli iz " pirotske škole" u radnjici sa ml proizvodima, i sama so, prosto nejestivo,nema ni ukusa ni mirisa.Žuti,"Deda Stoja"...u Pirotu ili po većim Bg marketima sasvim druga priča, jaki, ali ne toliko slani i sa pravom notom. Link to comment
banatjanin Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) Deda Stoja je sir iz pirotske škole, samo prepakovan i duplo skuplji. Piše, čitaj deklaraciju. Moguće da je beli preslan, ali zreli kačkavalj im je odličan, pogotovo ako nađete ovčiji ili mešani. I kad kupujete, uzimajte velike kriške, a ne manje kolutove - jer taj veliki je obeležavao najmanje šest meseci, pa je tvrđi i aromatičniji Edited April 27, 2016 by banatjanin Link to comment
Barti66 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Deda Stoja je sir iz pirotske škole, samo prepakovan i duplo skuplji. Piše, čitaj deklaraciju. Moguće da je beli preslan, ali zreli kačkavalj im je odličan, pogotovo ako nađete ovčiji ili mešani. I kad kupujete, uzimajte velike kriške, a ne manje kolutove - jer taj veliki je obeležavao najmanje šest meseci, pa je tvrđi i aromatičniji Pa to sam i rekao. Link to comment
banatjanin Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Nisam te razumeo, pardon Link to comment
Haralampije Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 (edited) Pokusao sam da narucim Carnok direktno od mlekare i corak :( Na mail niko ne odgovara a kad sam pozvao, objasnili mi da " oni ne prodaju direktno" vec da potrazim po prodavnicama..heh.Prilicno razocaravajuce za malu,privatnu firmu u 21.veku Edited April 28, 2016 by Haralampije Link to comment
yolo Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 ja ispraznio lokalnu radnjicu u maksima gorkog. rekli da su narucili jos pa javim kad stigne. dobar sirac, stvarno. Link to comment
renne Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Ima paškog i livanjskog po mahijima Link to comment
Recommended Posts