kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 camembert i brie se meni svidjaju, al njih imaš i u merkatoru. Link to comment
aram Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 pa trebalo bi da, bar u francuskoj, ima svega i u supermarketima... evo na prvu loptu probaj obavezno comte, reblochon i boursin i ne propusti nikako meni najdrazi saint marcellin. svi ti ovi spadaju u najpopularnije, a tesko ces ih naci u srbiji. Link to comment
MancMellow Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Graindorge Kamamber, da ne bude zabune Link to comment
kenta Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Ne propusti i plavu buđ, Roquefort i Bleu d'Auvergne. Link to comment
Moća Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Sad sam jeo Roquefort ekstra je. Link to comment
katamaran Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Sabani ispod Tasa i dalje nemaju sireve? Link to comment
banatjanin Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) Moćo, epoisses (čita se: epoa), ali obavezno! ako ti jako dismr, začepi nos, prevaziđi to, uzmi zalogaj i začućeš fanfare kako sviraju odu radosti u glavi. uvek ih jedi zagrejane na sobnoj temperaturi. @ katamaran i da su šabani i danisu, ne postoji način da dobar francuski sir legalno pređe granicu, naši sanitarni propisi to ne dozvoljavaju. Silbo uvozi neku silesiju koječega za ugostitelje, ali sve od pasterizovanog mlakea, ali i to kilavo ide, jer su rokovi trajanja kratki, a srbi ne jedu rado smrdljive sireve. nema računice Edited September 11, 2015 by banatjanin Link to comment
aram Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 ne, srbin ne jede rado sira, ali rado svira u flautu :D Link to comment
Skyhighatrist Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Moj stariji brat ne svira flautu, ali on ima jedan perorez. Moja sestra jede rado sira. Link to comment
aram Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 zbunicemo mocu, sutra ce da kupi zeni flautu i perorez. sto je ipak bolje nego da je vodi u diznilend u deset uvece Link to comment
borris_ Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Moćo, epoisses (čita se: epoa), ali obavezno! ako ti jako dismr, začepi nos, prevaziđi to, uzmi zalogaj i začućeš fanfare kako sviraju odu radosti u glavi. uvek ih jedi zagrejane na sobnoj temperaturi. @ katamaran i da su šabani i danisu, ne postoji način da dobar francuski sir legalno pređe granicu, naši sanitarni propisi to ne dozvoljavaju. Silbo uvozi neku silesiju koječega za ugostitelje, ali sve od pasterizovanog mlakea, ali i to kilavo ide, jer su rokovi trajanja kratki, a srbi ne jedu rado smrdljive sireve. nema računice Cita se Epoas. Meni je najbolji boulette d'avesne. Kazu da je najjaci i po mirisu (po smradu) i po ukusu. Meni zena zabranila da ga unosim u stan. Link to comment
El Guapo Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Samo koziji od lokalnog seljaka, 400 din kilo+surutka. Sent from my Micromax A310 using Tapatalk Link to comment
Moća Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Fala na predlozima. @aram dokle ta podmetanja Link to comment
Caligula Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Znam da su sirevi ali nema teme o jogurtima: koji se kome vise grcki jogurt dopada, Grekos ili Dukatos? Ja danas uzeo oba i nema neke razlike: Grekos mi ima bolji ukus na prvu, Dukatos ima puniji aftertejst. A? Link to comment
ivy Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 meni se to uopste ne svidja,taj grcki jogurt..meni je to nekako pretesko a ja jedem masno,nemam pojma u cemu je fora al mi ne lezi Link to comment
Recommended Posts