Tale Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Kiselo mleko bez premca, sirevi solidni. Pisao sam skoro da sam pravio domaće kiselo mleko koristeći sirovine upravo Zapisa Tare: mleko sa 2,8%mm ima neuporedivo više kajmaka po kuvanju u odnosu na neko drugo koje sam kupio prethodni dan.
Аврам Гојић Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ваљају ли чему Запис Таре производи? Sirni namaz (sir plus pavlaka) otkida koliko je dobar.
Barsa Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zna li iko gde se njihovi proizvodi mogu naci u Novom Sadu? Vidim na sajtu da je NS obelezen ali ne mogu da nadjem u kom konkretnom objektu/na kojoj adresi.
banatjanin Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) jogurt vaistinu odličan, to sam nego sam provalio u supermarketu Orašac - kad se iz Požeške skrene gore levo tik pre pumpe (nis?) sa leve strane imaju hleb ispod sača, beli i od heldje, sabivaju oba. pa pet vrsta čvaraka, ja uzeo neke predobre mesnate u komadu (oriđiđi ko domaći banatski) i duvan na merenje. uzeo i dimljenu slaninu i te jogurte. odlična radnja, na svu sreću dovoljno daleko od moje gajbe da bi prečesto svraćao Edited April 29, 2015 by banatjanin
MancMellow Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 ^^Ako ima Aroma market u NS, onda ima tamo sigurno
Аврам Гојић Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Da li taj hleb možda prodaju u četvrtinama, spakovanim u celofan?
Аврам Гојић Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 baš tako Imam to, nažalost, u matičnoj prodavnici....Ozbiljno dobar leba.
Tale Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 To je u Luke Vojvodića (Skojevsko naselje). Vidikovac je blagosiljan njihovom ponudom, ne bih imao šta da (kupim da) jedem da nije Orašca.
Dr Arslanagić Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Хвала на одговорима. Пио сам јогурт, него ме је занимало за сиреве.
katamaran Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Jel ima njihovih proizvoda po centralnim BG pijacama? (Zelenjak, Bajloni, Palilulska pre svega) Edited April 29, 2015 by katamaran
*edited by mod Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ваљају ли чему Запис Таре производи? Ne znam za sireve (nisam ih ni vidjao) ali sirni namaz i jogurt su zaista vrhunski.
Recommended Posts