Jump to content

Featured Replies

Kiselo mleko bez premca, sirevi solidni.

Pisao sam skoro da sam pravio domaće kiselo mleko koristeći sirovine upravo Zapisa Tare: mleko sa 2,8%mm ima neuporedivo više kajmaka po kuvanju u odnosu na neko drugo koje sam kupio prethodni dan.

Ваљају ли чему Запис Таре производи?

Sirni namaz (sir plus pavlaka) otkida koliko je dobar.

Zna li iko gde se njihovi proizvodi mogu naci u Novom Sadu? Vidim na sajtu da je NS obelezen ali ne mogu da nadjem u kom konkretnom objektu/na kojoj adresi.

jogurt vaistinu odličan,

to sam nego sam provalio u supermarketu Orašac - kad se iz Požeške skrene gore levo tik pre pumpe (nis?) sa leve strane

imaju hleb ispod sača, beli i od heldje, sabivaju oba. pa pet vrsta čvaraka, ja uzeo neke predobre mesnate u komadu (oriđiđi ko domaći banatski) i duvan na merenje. uzeo i dimljenu slaninu i te jogurte.

odlična radnja, na svu sreću dovoljno daleko od moje gajbe da bi prečesto svraćao

Edited by banatjanin

^^Ako ima Aroma market u NS, onda ima tamo sigurno

Da li taj hleb možda prodaju u četvrtinama, spakovanim u celofan?

baš tako

baš tako

Imam to, nažalost, u matičnoj prodavnici....Ozbiljno dobar leba.

To je u Luke Vojvodića (Skojevsko naselje).

Vidikovac je blagosiljan njihovom ponudom, ne bih imao šta da (kupim da) jedem da nije Orašca.

Хвала на одговорима. Пио сам јогурт, него ме је занимало за сиреве.

Jel ima njihovih proizvoda po centralnim BG pijacama? (Zelenjak, Bajloni, Palilulska pre svega)

Edited by katamaran

Ima svuda gde ima Zlatiborac radnji

hvala :)

"Lička basa"... za mene pravo otkrovenje.

Ваљају ли чему Запис Таре производи?

Ne znam za sireve (nisam ih ni vidjao) ali sirni namaz i jogurt su zaista vrhunski.