Frank Pembleton Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojeb
foton_u_mirovanju Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ima valjan burek prekoputa ETF-a, tj. KST-a. Mislim da se pekara zove Kuki.Ima i ona pekara Fiorini u ulici_čiji_naziv_ne_znam, ali spaja Balkansku i Ž. stanicu. Dobar burek, pekar težak perverznjak, al' vredi istrpet'.E sad, ovo je po kriterijumu ''gde se može dobro jesti u 4-5-6 ujutru'', neki metafizički nivo blaženosti ne nudim.
Tastatura Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojebPreporuci one u kojima si bio zadovoljan.
Čutura Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.WOW
расејан Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.Тзв. печурке марке печурка?
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Preporuci one u kojima si bio zadovoljan.Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...
Tastatura Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...
yolo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jeo sam juce tripkovica sa mesomnisam najzadovoljnijiovaj test koji veljaGB navodi mislim da tripkovic ne bi prosao, kore se ne listaju dovoljno, nekako se pretvorilo u amorfnu masu ispod povrsineinace je ukusan - ako pricamo o samo ukusu, ovo je vise primedba "strukturnog" tipa
Kelt Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je šta
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...E zaboravih da napisem kod njega onaj "sarajevski" otkida!
Frank Pembleton Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je štaOdlican predlog!!!
Kelt Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i burek
yolo Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i bureksotona, lucifer, bogohulnik!
ajgor Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 samo da potvrdim ovo gazzino pisanije (ko da je potvrda potrebna, al dobro :) ).vrh su pite, ali vrh, naročito spiralna sa spanaćem i neka slatka pita, bude ih valjda 8 u pakovanju.Upravo utamanjena jedna spiralna sa prazilukom i sirom, Alfa, valja. Korica ekstra hrskava, nije preslano, čista preporuka. Jedva čekam da vidim je li i bundevara na istom nivou.
Recommended Posts