Jump to content

Najbolji burek

Featured Replies

Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojeb

Ima valjan burek prekoputa ETF-a, tj. KST-a. Mislim da se pekara zove Kuki.Ima i ona pekara Fiorini u ulici_čiji_naziv_ne_znam, ali spaja Balkansku i Ž. stanicu. Dobar burek, pekar težak perverznjak, al' vredi istrpet'.E sad, ovo je po kriterijumu ''gde se može dobro jesti u 4-5-6 ujutru'', neki metafizički nivo blaženosti ne nudim.

Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojeb
Preporuci one u kojima si bio zadovoljan.
A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.
WOW :Hail:
A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.
Тзв. печурке марке печурка?
Preporuci one u kojima si bio zadovoljan.
Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...
Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...
Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...
WOW :Hail:
+1

jeo sam juce tripkovica sa mesomnisam najzadovoljnijiovaj test koji veljaGB navodi mislim da tripkovic ne bi prosao, kore se ne listaju dovoljno, nekako se pretvorilo u amorfnu masu ispod povrsineinace je ukusan - ako pricamo o samo ukusu, ovo je vise primedba "strukturnog" tipa

jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je šta

Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...
E zaboravih da napisem kod njega onaj "sarajevski" otkida!
jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je šta
Odlican predlog!!!

U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i burek

U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i burek
sotona, lucifer, bogohulnik! angry.gif
samo da potvrdim ovo gazzino pisanije (ko da je potvrda potrebna, al dobro :) ).vrh su pite, ali vrh, naročito spiralna sa spanaćem i neka slatka pita, bude ih valjda 8 u pakovanju.
Upravo utamanjena jedna spiralna sa prazilukom i sirom, Alfa, valja. Korica ekstra hrskava, nije preslano, čista preporuka. Jedva čekam da vidim je li i bundevara na istom nivou.