Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
burek sa žmarom :D jel neko jeo žmare? sumnjam.nije ovo što gugl izbaciva.
zmare su cvarci, barem u mom kraju.a i sprza isto ima cvarke, plus razne iznutrice... pa zapecene.
Posted

ovo što sam ja jeo pod tim nazivom je neko vlaško jelo i spremaju ga samo u dva sela. elem zveknu oni celu ovcu, ne znam kolko praziluka i kukuruznog brašna i to se kuva uz stalno mešanje 16 sati. dobiješ neku homogenu kašu za koju bi rekao da ima mocarele unutri kolko se razvlači. ima baš onako hevi aromu.

Posted

burek sa mesom i krompirom ispod sačaburek sa porezom uli bezburek koji je rekao: stop srpskom filmuburek ispod tepihaburek na tavanu (tavanski)burek u šupi

Posted

Пробудите ме кад буде бурек против Чака Нориса.

Posted

pa ima burek sa mesom ispod saca a ima i sa krompirom ispod saca, eno kod kalenica u maksima gorkog ima pekara (ili sacmara, ne znam sta je ispravno)

Posted
burek sa glavom u skembetu
ove sekunde sam doso na topic da to predlozimveliki umovi razmisljaju slicno
Posted
burek sa mesom i krompirom ispod sača
Šareni burek.. Dobitna kombinacija uključuje sukane jufke i sitno seckanu dimljenu slaninu kome vera dozvoljava. I kisela pavlaka da se premaže kad se onako vruć izvuče iz rerne
Posted

burek sa pihtijamaburek sa milkom i svinjskom mašćuburek white widow

Posted

burek s predumisljajemburek u tri cinaburek na usijanom limenom krovu

Posted

ukroceni burekburek i kresidasan letnjeg bureka

Posted
ukroceni burekburek i kresidasan letnjeg bureka
Za ovde ili za poneti.
Posted

A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.