msv Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Maxi iskopirao Lidlove smrznute bagete sa belim lukom, uzeo sam na probu
bags Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Nije bas gde nego vise koji. Koji sir je najbolji za sopsku salatu? Treba mi neki kupovni a ne domaci koji jos moram naci ovde kod mene.
Jeremija Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 46 minutes ago, bags said: Nije bas gde nego vise koji. Koji sir je najbolji za sopsku salatu? Treba mi neki kupovni a ne domaci koji jos moram naci ovde kod mene. Ako ipak budeš u prilici da naidješ na naš, probaj ovo: 3 1
fikret selimbašić Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 2 hours ago, bags said: Koji sir je najbolji za sopsku salatu?
Mil@n Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 2 hours ago, Jeremija said: Ako ipak budeš u prilici da naidješ na naš, probaj ovo: Ja uopšte nisam čovek od sira, ali an ovu fetu sam se navukao najstrašnije. Kupujem non stop, uvek ima u fridžu i često ga samo otvorim, meznem po onu kocku u maniru sladoleda i teram dalje... Zarazno u majčinu. Probao više feta, ni jedna nije ni prići. Kao da je malo preslano, ali ne znam da li mi to smeta ili me to u stvari navlači... 1
Jeremija Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 7 minutes ago, Mil@n said: Ja uopšte nisam čovek od sira, ali an ovu fetu sam se navukao najstrašnije. Kupujem non stop, uvek ima u fridžu i često ga samo otvorim, meznem po onu kocku u maniru sladoleda i teram dalje... Zarazno u majčinu. Probao više feta, ni jedna nije ni prići. Kao da je malo preslano, ali ne znam da li mi to smeta ili me to u stvari navlači... Znaš gde je još odličan? U popari - uvek stavim par kocki (negde kad dobro propržim kocke hleba i slanine, pre jaja, a pred kraj), da joj strašan šmek. 3
morgana Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 najbolja domaca feta, makar od ovih iz supermarket ponude
napadaj Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Vrhunska, upravo sam pojeo poslednje kocke i odoh do Maksija po još.
Milošica Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Uh imam jednu u frižideru već dva meseca, sad će da padne jedna fetica. Taman i vinjak da otvorim uz nju, da izdržim realnost.
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 jedna preporuka za mesaru stevan na pijaci u bloku 44, ne znam kako je radnim danima al vikendom uvek ima teletine, kasapin je spreman da je iseče kako bog zapoveda, seče i koske za supu poput najboljeg učenika oš svetolik trpković pufta 1
napadaj Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Ima li ovoga nečega kod nas? Dobio sam nekoliko kesica iz Nemačke i oduševio se, pa bi bilo do jaja da može da se nađe i u Srbiji.
morgana Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) koji kefir kupujete (a da lici na pravi)? i gdje ima da se pazari Edited August 10, 2023 by morgana
maheem Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 54 minutes ago, morgana said: koji kefir kupujete (a da lici na pravi)? i gdje ima da se pazari Ja najviše volim Zbregov. 2
renne Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1 hour ago, morgana said: koji kefir kupujete (a da lici na pravi)? i gdje ima da se pazari zbregov 2
Recommended Posts