Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Ja to baš retko uzimam pa sam ostao zatečen koliko je loše.

Ovo prosto nije za ljudsku upotrebu. 

• Replies 7.2k
  • Views 675.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

On 10. 4. 2021. at 18:47, mraki said:

Ja to baš retko uzimam pa sam ostao zatečen koliko je loše.

Ovo prosto nije za ljudsku upotrebu. 

Ispekli danas 3  na roštilju mislim da su carnex, moj komentar je bio: bolje da smo viršle uzeli.

al imate nepcad sa monoklom. 

Maesteo vam je na akciji u Maxiju 114

Šta je Maestro?

Maestro Danubiusova serija testenina za napredne korisnike: Maestralno pakovanje za nove Maestro testenine - OvationBBDO

Napisah još pre sedam dana da su na akciji. 

Da ne bude da ne slušam preporuke odavde, nahvatao sam Rummo taljatele u Aromi i probao. Jesu dobre, ali je i cena adekvatna.

On 16. 4. 2021. at 10:21, mraki said:
Šta je Maestro?
to je ono što gugl nadje kad mu ukucaš maesteo

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

guglala sam gdje moze da de kupi med od zalfije i nadjem da ga ima patrijarsijska prodavnica. 

je li neko kupovao med u njoj, mogu li da ocekujem da nije secerno smece? popovima nista ne vjerujem.

Vidi kod ovih malih proizvodjaca, idi na med i proizvode od meda, brzinskim pregledom neki ga imaju (valjda jos uvek), a tu je negde i lik iz Trebinja ili dovozi proizvode odande i mogu da se kladim da je imao med od zalfije. Potrazicu kasnije

https://www.facebook.com/groups/maliproizvodjaci/?ref=share

hvala :)

ovaj crkveni med je iz zaledja budve btw

Paradajz u Maxiju Rajska, iz HRV, stvarno je rajsko [emoji7] doduše i cena mu baš takva 220din/250g, ali vredi svaku paru, jer nije mu sezona, mada iskreno nešto ni ne verujem da će to ići mnogo niže.
Ovo žuto je kao u sred avgusta ubrano, crveno još nisam probala.

150024c69951e09620f462e97e6554e1.jpg

On 10. 4. 2021. at 18:44, maheem said:

Baš je krš ponuda roštilj kobaja, i industrijskih i po mesarama. Jokićeve mogu da prođu al niš posebno, nisam ih još probao na roštilju. Sutra ću da probam iz merkator mesare kobaje, lipo na oko izgledaju.

U Maksiju imaju neke domaće (tako ih oslovljavaju, ne znam brend ako ga ima), pokazao mi dečko što radi deklaraciju, ima skoro 98% mesa a ostalo ono uobičajeno vezivno. Kupila, doduše ne za roštilj jer nemam već grill tiganj i jako su dobre.

Te sveže su odlične. I blage i ljute. Nema greške

Po nekom mom iskustvu, Maxi ima i više nego pristoju ponudu mesa.