April 10, 20213 yr Ja to baš retko uzimam pa sam ostao zatečen koliko je loše. Ovo prosto nije za ljudsku upotrebu.
April 10, 20213 yr Just now, mraki said: Ja to baš retko uzimam pa sam ostao zatečen koliko je loše. Ovo prosto nije za ljudsku upotrebu. Ispekli danas 3 na roštilju mislim da su carnex, moj komentar je bio: bolje da smo viršle uzeli.
April 16, 20213 yr Maestro Danubiusova serija testenina za napredne korisnike: Maestralno pakovanje za nove Maestro testenine - OvationBBDO Napisah još pre sedam dana da su na akciji. Da ne bude da ne slušam preporuke odavde, nahvatao sam Rummo taljatele u Aromi i probao. Jesu dobre, ali je i cena adekvatna.
April 16, 20213 yr Šta je Maestro?to je ono što gugl nadje kad mu ukucaš maesteoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 19, 20213 yr guglala sam gdje moze da de kupi med od zalfije i nadjem da ga ima patrijarsijska prodavnica. je li neko kupovao med u njoj, mogu li da ocekujem da nije secerno smece? popovima nista ne vjerujem.
April 19, 20213 yr Vidi kod ovih malih proizvodjaca, idi na med i proizvode od meda, brzinskim pregledom neki ga imaju (valjda jos uvek), a tu je negde i lik iz Trebinja ili dovozi proizvode odande i mogu da se kladim da je imao med od zalfije. Potrazicu kasnijehttps://www.facebook.com/groups/maliproizvodjaci/?ref=share
April 19, 20213 yr Ipak sam pogresila, nije samo od zalfije vec poliflorni, pocinje sa zalfijom pa jos hercegovacki, uff ovo ubija [emoji41]treba ga uzeti kad dodje sezona vidim da ga u poslednjim objavama nema vise u ponudi, sigurno je prodao svehttps://www.facebook.com/groups/maliproizvodjaci/permalink/677688752838431/
April 21, 20213 yr Paradajz u Maxiju Rajska, iz HRV, stvarno je rajsko [emoji7] doduše i cena mu baš takva 220din/250g, ali vredi svaku paru, jer nije mu sezona, mada iskreno nešto ni ne verujem da će to ići mnogo niže.Ovo žuto je kao u sred avgusta ubrano, crveno još nisam probala.
April 21, 20213 yr On 10.4.2021. at 20:44, maheem said: Baš je krš ponuda roštilj kobaja, i industrijskih i po mesarama. Jokićeve mogu da prođu al niš posebno, nisam ih još probao na roštilju. Sutra ću da probam iz merkator mesare kobaje, lipo na oko izgledaju. U Maksiju imaju neke domaće (tako ih oslovljavaju, ne znam brend ako ga ima), pokazao mi dečko što radi deklaraciju, ima skoro 98% mesa a ostalo ono uobičajeno vezivno. Kupila, doduše ne za roštilj jer nemam već grill tiganj i jako su dobre.