morgana Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 kako premia ubija frikom sa cijenama smrznutog voca, haos, 400 g malina 180 naspram 312 din npr, bas radikalne razlike, a odlican kvalitet proizvoda (osim crvenog mix-a, on je nesto slabiji) ne znam na kom topiku pisemo opste stvari 1
Singer Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 (edited) 'de ima se pazare one aluminijumske kao tepsije, za single use? dakle, npr., izlijem u nju neku pitu i tako metnem u rernu da se peče? Gledao Novi Merkator, nema. Gledao Rodu (O. brigada) - nema.... edit. - nema ni Maxi Edited March 11, 2021 by Singer
Frank Pembleton Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 'de ima se pazare one aluminijumske kao tepsije, za single use? dakle, npr., izlijem u nju neku pitu i tako metnem u rernu da se peče? Gledao Novi Merkator, nema. Gledao Rodu (O. brigada) - nema.... edit. - nema ni Maxi Ja viđao kod kineza, cenim da ti je blizu? .... Shiit has hit the fan!
Singer Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja viđao kod kineza, cenim da ti je blizu? .... Shiit has hit the fan! Ako misliš na bilo koje kineze na NBG-u, jeste! Hvala, baš ću da gvirnem kod njih (za milion godina mi ne bi palo napamet da tamo pogledam :D)
mraki Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 28 minutes ago, morgana said: kako premia ubija frikom sa cijenama smrznutog voca, haos, 400 g malina 180 naspram 312 din npr, bas radikalne razlike, a odlican kvalitet proizvoda (osim crvenog mix-a, on je nesto slabiji) ne znam na kom topiku pisemo opste stvari Taj Frikom je baš precenjen inače, i za sladolede i sve. I pre su bili ništa posebno, a čini se da su sad dodatno srozali kvalitet. 1
morgana Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 slazem se. kupujem jos uvijek njigovo povrce, ono mi je ok, a sladolede po navici i nostalgiji. sto se ribe i voca tice, presla sam na premiju.
renne Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 32 minutes ago, Singer said: 'de ima se pazare one aluminijumske kao tepsije, za single use? dakle, npr., izlijem u nju neku pitu i tako metnem u rernu da se peče? Gledao Novi Merkator, nema. Gledao Rodu (O. brigada) - nema.... edit. - nema ni Maxi ja sam nekako siguran da ima u novom merkatoru, tamo gde su i sve ostale stvari za izlete i roštilje 1
Jumanji Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 One za jednokratnu upotrebu?Ima ih u Metrou, raznih velicina. 1 1
Singer Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 2 hours ago, renne said: ja sam nekako siguran da ima u novom merkatoru, tamo gde su i sve ostale stvari za izlete i roštilje Bio upravo da čekiram. Nema. Pitao redom, obišao sve što bi zaličilo da može da stoji tamo - nema :(
Skyhighatrist Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 18 minutes ago, Singer said: alu Ima i Veru, na gomili sa hepo kockama, papirnim tanjirima i plastičnim escajgom
Recommended Posts