Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pa za meso i kažem da je "domaće" upotrebljeno kreativno: Agropapuk i Turković su više od pola asortimana...

• Replies 7.3k
  • Views 703.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Aha, ok, nisam bas upucena. Hvala.

Mislim, nemam ništa protiv ni jednih ni drugih, ali obe su ozbiljne klanice sa maloprodajama i magacinima i koječime, industrija dakle, daleko je to od domaćeg, makar kako ja doživljavam taj termin...

(opet primer Ženske pijace, tamo je sve baš baš domaće)

Ali tamo nema proizvoda od mangulice, recimo :)

Imao sam za mangulicu u šteku link nekog salaša negde na granici sa HR, al' ne mogu sad da nađem, ako iskopam javim ti :)

Ja od mange kupujem u univeru i nemam zamerki

Ima tih salasa dosta

https://mangulica.com/kontakt/

Samo me interesuju iskustva.

Univer mi je daleko.

Univer ima super organizovanu dostavu

E jeste Drezgić, bravo. Mi smo tamo kupovali na licu mesta, ali su nam dali vizitku i rekli da može da se naruči, šalju/dostavljaju.

Vrhunske kobaje, toga se sećam.

3 minutes ago, renne said:

Univer ima super organizovanu dostavu

Totalno :thumbsup:

Edited by Skyhighatrist

Ala sam ubola iz prve smile.png

Sto se tice Univer online prodaje, imaju u ponudi samo slaninu i mast koliko vidim. Mada nisam bila bas detaljna, tj gledala samo preradjevine..

Sad kad salas ima preporuku, a i mnostvo proizvoda, ima i prednost.

Ako može jedno pitanje - u čemu je fora sa pomamom za mangulicom, ako je rasla na koncetratu kao i sve ostale gude?

20 hours ago, Jumanji said:

Ali tamo nema proizvoda od mangulice, recimo :)

Imas ovde, doduse cene su jace:

https://domaccini.rs/

...

Edited by Chika Spale
dupli

Ako može jedno pitanje - u čemu je fora sa pomamom za mangulicom, ako je rasla na koncetratu kao i sve ostale gude?
Moja keva je imala kod sebe neku analizu uzgoja mangulica na tu foru gde se dokazuje da taj način sjebava to meso do granice da je i gore od običnih sorti po selima...
Bilo je tu ekenomski deo gde je prirast ako se one gaje kao zaista poludivlja sorta, toliko mali da to diže cenu u nebesa.
Naravno ona je bila tehnolog, i imala je tu 1 predrasudu[emoji769] kod puštanju svinja u šumu, po pitanju raznih parazita, bakterija itd...

.... Shiit has hit the fan!

10 hours ago, Chika Spale said:

Imas ovde, doduse cene su jace:

https://domaccini.rs/

Da, uglavnom im pojake cene za to što prodaju, tj. nisam tamo našao ništa što na drugim mestima nisam uspeo da nađem jeftinije i-ili kvalitetnije. Ali ima ko voli sve na jednom mestu, neopterećen je cenama... tako da ne deluje da će da propadnu :)

IMG-20210205-131432.jpg