Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted
[mention=182]mraki[/mention] [mention=1038]renne[/mention] pa otkud znam gde ko stanuje [emoji3] a i pitanje je bilo: gde vi kupujete dobar krompir

[mention=295]Frank Pembleton[/mention] to onaj u istom delu pijace, ukoso tri tezge od nje?
Ako je taj, od njega uzimam odličan luk pogačar
Ovaj

.... Shiit has hit the fan!

Posted
10 hours ago, Frank Pembleton said:

Ovaj

To je on! :) sjajno, sad ću i krompir da mu probam 

Posted (edited)

Gde ima da se kupi kravica od litar i po?

EvqfY4EWQAIb8I8?format=jpg&name=large

Ne ozbiljno, kako se dodje do ovoga? Sine nekom menadžeru genijalna ideja za povećanje profita i šta dalje? Neko to mora odobriti, neko mora proračunati koliko da smanje?

Edited by mraki
Posted

Verujem da bi onda napisali tako, bolje zvuči i lakše je zavarati kupce. 
Do skoro je svakako bilo 1,5l.

Posted

Tako je slično sa brašnom, mada se nije išlo na treću decimalu (0,9 umesto 1 kg). Ovo je potpuni debilizam, ali cenovni rat se bije.

Posted

rezanci, 400 i 350 grama.

regeneratori za vesh 1.78 litara.

ne kupujem stvari koje nisu celobrojno deljive sa pola kila ili pola litra, po cenu da ih ne kupim nikad vishe :dry:

uzasno me to nervira :ph34r:

sent from bubamoto

• +1 3
Posted
4 hours ago, gospa buba said:

regeneratori za vesh 1.78 litara.

uzasno me to nervira :ph34r:

ah pa to ti je 0.3915453 galona. 

• Haha 2
Posted

Kad im je prošlo smanjivanje čokolade sa 100 na 80 grama sve će im prođe mjkimjbm.

Posted
2 minutes ago, Moća said:

Kad im je prošlo smanjivanje 'keta sa gram na 0.8 grama sve će im prođe mjkimjbm.

Posted

U jednom trgovinskom lancu su na suhomesnatim proizvodima umesto cene za kg poceli da stavljaju cene za 100g. Naravno cena je xx,99. Dodjem ja na kasu, kad tamo u sistemu cena za kg xx9,99. Nije me mrzelo da se svadjam sa njima da rucno ispravljaju jer pokusavaju da mi naplate skuplje nego sto su obelezili zato sto mi se kenja od obracunavanja na decimale za koje fizicki ne mogu da vrate kusur, pa zaokruzuju na vise.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

To ti je upliv menađera[emoji769] u tehnologiju.
Daj ovo ovako, bolje će da se proda.

Posted

trazila sam nedavno na forumu bombone sa sladicem, buba mi je predlozila ikeine ali nazalost ikea ne dostavlja prehrambene artikle.

danas sam u aromi nasla conad karamele 'mou alla liquirizia', nisu otrovne koliko volim ali posluzice.

info ce mozda znaciti nekom sa niskim pritiskom (ili ljubiteljima sladica)

• +1 1
Posted

Koje lisnato testo uzimate da valja? Pre uzimali frikomovo testo za sve, sada ga nigde ne nalazim, ima samo njihovo posno koje sam jednom uzeo greškom i jok više.