Emma Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Kod mog redovnog dobavljača krompira (15 god unazad) na Zemunskoj pijaci, krompir, u ovo doba godine, lošiji nego inače kod njega. Ali bolji nego bilo gde drugo. Jednostavno, sad je krompiru neki "medjuprostor". Stari, ma koliko bio kvaliteten, propada, a novi još nije stigao.
ivy Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 plus sto su zabranili prasak protiv klijanja.. i ja stvarno ne znam kako su ga i sacuvali do sada..
Valk Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 1 hour ago, Jumanji said: U Maksiju vec duze vreme krs. Oni pakovani u mrežice, kao francuski neki, nisu loši. Manji su, okruglasti. Skuplji fino od krompir vulgarisa.
Jumanji Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Oni pakovani u mrežice, kao francuski neki, nisu loši. Manji su, okruglasti. Skuplji fino od krompir vulgarisa. Kod mene u dva Maksija taj je najgori, ko zna od kada im stoji. Prosle kasne zime- ranog proleca bio je najbolji, sta se sada desilo ne znam. A zavisi i od radnje, ponude-traznje, sefova, ko ce ga znati...
JakeBlues Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 6 minutes ago, Valkyrie said: Oni pakovani u mrežice, kao francuski neki, nisu loši. Manji su, okruglasti. Skuplji fino od krompir vulgarisa. I ja ga merkao dva tri puta, ali cena nešto skoro blizu 300 din za kg.., mnogo mi to nešto skupo za krompir, pa odustao.
Valk Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) @Jumanji Ma da, par puta na moje oči dovozi radnik iz magacina novu turu lepog, okruglog, na oko svežeg krompira i istresa džakove preko partrljaka i zombi-krompira koji su preostali po gajbicama. Uvek pomislim kakav li treba da si baksuz pa da si neposredno pre toga probrao po koji buđavak. @JakeBlues Bude na akciji oko 150-180 za džak od kilo i po. Moje iskustvo s tim krompirom je da bukvalno ni jedan ne bude za bacanje, za razliku od ovih klasičnih gde se potkrade mačka u džaku. Edited February 28, 2021 by Valkyrie
Frank Pembleton Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Zakačio sam neku kuknjavu domaćih proizvođača krompira na dampovanje iz Albanije i valjda Bugarske.. .... Shiit has hit the fan!
Ras Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Možda poslednje dve-tri sedmice nisam kupovao krompir, pre toga bio je ludilo dobar i to je trajalo. Maxi. 1
banatjanin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 1 hour ago, ivy said: plus sto su zabranili prasak protiv klijanja.. i ja stvarno ne znam kako su ga i sacuvali do sada.. Hvala bobu da su zabranili taj otrov. @mraki Dobar krompir - pijaca u bloku 44, na sredini je velika česma. Okreneš leđa česmi, prolaz desno, drugi red tezgi, na uglu tezga, žena crne kose prodaje samo krompir. I ima crveni dezire, što je sad malo ređe, pošto je popularan onaj skrobasti rudolf. Do pre dve nedelje se držao dobro, ali renne je u pravu, sezona izmiče...
banatjanin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) 1 hour ago, ivy said: Edit: dupli Edited February 28, 2021 by banatjanin 1
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Hvala, ali to mi svakako nije blizu za nabavku ovog tipa. Pitanje je vise bilo generalno, da li je toliko loš ili prosto ja nešto radim pogrešno...
renne Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Baš htedoh da napišem, da ti je malo teško 40km preći zbog krompira
Frank Pembleton Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Hvala bobu da su zabranili taj otrov. [mention=182]mraki[/mention] Dobar krompir - pijaca u bloku 44, na sredini je velika česma. Okreneš leđa česmi, prolaz desno, drugi red tezgi, na uglu tezga, žena crne kose prodaje samo krompir. I ima crveni dezire, što je sad malo ređe, pošto je popularan onaj skrobasti rudolf. Do pre dve nedelje se držao dobro, ali renne je u pravu, sezona izmiče... E znam za nju, i onaj rumeni debeljko Saša iz Opova beše isto ima dobar krompir.... Shiit has hit the fan!
Ras Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 11 minutes ago, renne said: Baš htedoh da napišem, da ti je malo teško 40km preći zbog krompira Onaj je Grk trčao toliko samo da javi rezultat utakmice, pa što ne bi po krompir? 1
banatjanin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 @mraki @renne pa otkud znam gde ko stanuje a i pitanje je bilo: gde vi kupujete dobar krompir @Frank Pembleton to onaj u istom delu pijace, ukoso tri tezge od nje? Ako je taj, od njega uzimam odličan luk pogačar 1
Recommended Posts