mraki Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 1 hour ago, aram said: Barilla je u Italiji pristojna, ne više od toga, a van Italije ni to. Danubiusi i sve domaće su u moje vreme imale tendenciju da od nekuvanih predju u raskuvane za deset sekundi, tako da bih radije ipak i Barillu... Verovatno za istočnu Evropu imaju i 3. varijantu. Skuplju i manje kvalitetnu. Danubius a verujem i ostali domaći proizvodjači imaju dve varijante paste, od durum pšenice i običnu. Ta durum je po meni pristojna, u nekom ok sosu joj ne vidim manu, obična je ovo što si ti opisao.
decak Kejt Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 On 6.5.2018. at 16:10, katamaran said: Samo da vas citiram da primetite apdejt oko limunove trave (prosli post) Oko petnestog idem i javicu ako uzmem. Zena tvrdi da je to to. 99% upitanih pojma nemaju sta mi treba, nikad culi... Oni sto su i culi nude maticnjak i slicno. samo da citiram tvoj citat mene pa ziv bio i lemongrassa pronas’o i svima nam javio i svemirtizdravljadao! ja mislila da idem vec ove nedelje, ionako ne radim i nemam pametnija posla nego da smisljam sta bi’ sad kuvala.
Frank Pembleton Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 @Frile @dečak Kejt Jeste li bili na Kalenicu po limunovu travu i da li ste nasli?
Frile Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Ja neću ići, nema šanse da stignem i to... (kratak mi ovaj vikend)
decak Kejt Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 ja bila juce... kaze teta nista jos 20 dana, ovi od kojih je trebalo da nabavi u ponedeljak joj tako rekli.
cmrlj Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 ja cula da nekad ima u metrou smrznuta, na kalenicu je nikad videla nisam.
Haralampije Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 u metrovu ima u tegli, bar je bilo, mada dramatizujete oko travuljine: u svakoj poljoapoteci ima da se uzme seme,nema neke nauke oko gajenja ,samo zalivanje vodom
decak Kejt Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 ja sam stari biljoubica - jbt kaktus sam uspela da ubijem - tako da mi gajenje za sad ne pada na pamet. moze li se taj iz teglice iskoristiti za karije, corbe i slicno?
Haralampije Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 ja ga doduse nisam nikad koristio (uvek svez) ali odgovor bi bio - da
decak Kejt Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 @katamaran, @Frile i ostali lemongrassljupci - samo da vam javim da sam kupila danas u Munze saksiju, kod restorana Venecija se prodaje razno bilje i jedna zena ima jos par saksija, 500 din komad, pa eto ako i dalje trazite da znate gde se moze naci.
Haralampije Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Ako je zemlja u toj saksiji sa Budinog groba onda je cena ok
magnolia Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Gde kupujete piletinu a da nije trulež samoposlužni?
Haralampije Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) Perutnina http://www.perutnina.rs/sr/prodavnice-pp/prodavnice-perutnina-ptuj-topiko/ Edited June 4, 2018 by Haralampije
magnolia Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Hvala, Haralampije. A da li smo sigurni da njihova sveža piletina nije nakljukana antibioticima, hormonima, vodom?
Recommended Posts