June 22, 20177 yr imaju i od ptice mleka, al kesten pirea nemaju. jednako sam se cudila. a i da je nekom toliko stalo do kesten pirea :D vec od beca krene da je kesten pire drugaciji od naseg (il madjarskog). a posle nestane i kestena da se gnjeci...
June 22, 20177 yr mogu da razumem kuknjavu za kesten pireom. i za medenim srcem, plazmom, jafom, grisinama sa kikirikijem i ratlukom od bosiljčića, ali kukunjavu za kravica jogurtom nikako ne razumem. srećom to ne mogu da nosim.
June 22, 20177 yr ja sam jednom slala tomi majonez u norvesku. reko mi je carinski sluzbenik da je video samo jednu gluplju posiljku od moje, kad je pregledao vitamine za ameriku :D
June 22, 20177 yr ja nosim medeno srce, jafu, bananice, plazmu, grisine sa kikirikijem, ratluk+karamele i svilene bombone, vitamine, šaljić melem, kafu, rakiju... bruka i sramota
June 22, 20177 yr nije bruka. svakog bolje radi domaci teren, moze da se gica kolko oce, to je prirodna stvar. garantovano severnjaci oce dumru za onim svojim slanim crnim bombonama kad odu npr na jug gde niko chuo, osim mozda na siciliji. a tamo ce da kukaju kako su preslatke i nishta nije kao kod kuce. jer je tako svuda u svetu :D Edited June 22, 20177 yr by gospa buba
June 22, 20177 yr jes vala ništa nije kao kod kuće. nije da nema ali se ubajati dok stigne do kraja sveta. u poslednje vreme moram da nosam po 4kg ratluka jer su poludeli za njim. prvo su se bečili a onda kada ukapirali koliko je dobar navalili su i sve očas posla potamanili. sada prvo što traže je ratluk od vanile i oraja.
June 22, 20177 yr pusto tursko. a kachamak od dvokomponentnog lepka i patuljachku proju niko ne trazi <_<
June 22, 20177 yr ja sam jednom slala tomi majonez u norvesku. reko mi je carinski sluzbenik da je video samo jednu gluplju posiljku od moje, kad je pregledao vitamine za ameriku :D ja nosim medeno srce, jafu, bananice, plazmu, grisine sa kikirikijem, ratluk+karamele i svilene bombone, vitamine, šaljić melem, kafu, rakiju... bruka i sramota Brat mi živi u inostranstvu, redovno mu šaljem ogromne pakete sa (izmedju ostalog) baš nabrojanim namirnicama, nema srećnijeg čoveka od njega kad ih dobije, a nije da nema para. Tako da daleko od toga da je glupo ili smešno. Edited June 22, 20177 yr by Jeremija