Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Jeste, samo pitanje da li ima. Neka poruči u svakom slučaju

• 2 weeks later...
  • Replies 7.3k
  • Views 701.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

Nikad Pimm's nisam video ni blizu Srbije...

Najbolje ako imaš nekoga ko dolazi iz UK. Pretpostavljam da nisam od pomoći...

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

ovi isporučuju u hrvatsku, madjarsku i crnu goru... u srbiju ne :(

edit: al ovi isporučuju i u srbiju :)

Edited by aram

isteklo vreme za edit - a jel baš baš mora pimm's ili nameravaš nešto sa njim da muljaš, neke summer cups?

pošto onda možeš i da napraviš neku kombinaciju sama, od sastojaka koje ćeš lakše da nadješ...

Edited by aram

mora bas pimm's i do petka, pa narucivanje ne radi. i mislila sam da je uzaludan pokusaj, ali nada umire poslednja, mozda james skrene s puta i dostavi, sta je to njemu;)

• 4 weeks later...

jedva cekam da prodje leto. ne secam se kad sam pojela sveze jaje, radnja, pijaca, svejedno je, sva su razlivena. 

• 4 weeks later...

U svim radnjama vezanim za Turke,Gruzine,Jermene ima vinov list u tegli,konzervi.Ima takodje i Afro nesto sto najvise lici na rashtan,al nisam probao.

Vinov list za sarmice?

Setio si se u septembru? E, moj ti, sad samo ukiseljeni. Dogodine u proleće i rano leto

seceni i vakumirani carnok u komadima od 100 do 300 grama u mlecnoj radnji dana na bajloniju 900 dinara kilo. kotur 1300. premijum 1500. inace, za carnok pet bambija. otkrice nedelje. posle pekarske radionice :D

dobro si se setila,odlican je...ja kupujem taj seceni i vakumirani jer nema drugi u ponudi :( a jela sam iz koluta i znam koliko je bolji...e sudbo..

Edited by ivy

U maxije stigla neka 'olandska teleteina, cena od 900 do 1200y zavisi od dela

do jaja (olandskih)

Jeste primetili u nekom lancu supermarketa da prodaju flase? Videla sam da ima u Homemarketu na Sajmu, ali da vidim prvo da nema negde na ulici. 

Treba mi za paradajz. Btw, danas sam prvi put smlela u nutribulitu paradajz sa sve kozom i semenkama i nema nista da se vidi, kao tomato paste. 

Imam 3-4 flaše širokog grlića, ostalo od nekih sirupa, pm :D