Dankan Ajdaho Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja pito jednom, al' niko da odgovori. Mešavina začina za pomfrit?
Dankan Ajdaho Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Donela draga iz Švice, nemački miks, so u osnovi + začini, specijalno pravljeno za soljenje (začinjavanje) gotovog pomfrita. I to je mnogo dobro, zaista. Videću kako se zove kad odem prvi put, ne mogu ovako napamet da se setim.
nautilus Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 U Rodicu za ~350 kinti litar, sto priznaces, nije skupo ;)hvala hvala :)
halloween Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ima li da se kupi Donat Mg u Merkatoru? Mrzi me da idem do tamo pa da je nema.
halloween Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Donat ima u Merkatoru.Bilo je i zelenog biberaBila sam danas u Merkatoru, Donat Mg 1l 90 dinara, a ima i ovakav zeleni biber kesica oko 62 dinara.
Frank Pembleton Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 nisam još, nije me naneo pravac ka tamo, ali kupićuajd pa javi BTW ja video u merkatoru kartonsku kutiju u kojoj je 1l coca cole i flajka JD-a...mislim da je slogan nesto kao dva klasika zajedno...
Grunf Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 si kupio Jack Colu i na sta to lici?ja probo, mazno gutljaj od koleginice. meni je skroz bezveze. doduse, meni je skroz bezveze bilo sta stavljati u JD...
Frank Pembleton Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ja probo, mazno gutljaj od koleginice. meni je skroz bezveze. doduse, meni je skroz bezveze bilo sta stavljati u JD...Potvrdjujem....cak i led me povremeno odbija....
Recommended Posts