aram Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) A tom što kaki oko količine šećera bih objasnio da to reši sam tako što će umesto pet kolača pojesti jedan Edited December 28, 2017 by aram
hansolo Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Jeftinije od Glejda da kuca zamirisi na cimet :)). Mini cimet rolnice.
cmrlj Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 (edited) uhvatila me zelja za eksperimentisanjem pa upravo susim koru od belanaca, dzema od kajsije, mlevenih oraha sa seckanim orasima odozgo, to i dalje izgleda obecavajuce. fil me brine, napravila poslasticarsku kremu, spojila sa kuvanom bundevom, malo narendala pomorandze. mislim da cu gore sveze pomorandze, samo kora i fil ce cenim biti zdudan kolac, mozda slatka pavlaka gore, ali jos se mislim, nesto meni tu fali. otvorena sam za sugestije. Edited January 6, 2018 by cmrlj
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ko bi sve to napravio¿ nemoj da si nepravedna prema sebi.
cmrlj Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 @Majo neka, mogu ja to (kao mujo u onoj nemackoj javnoj kuci kad naruci deluks pusenje). @Host
Lancia Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 S ovim videom, mozes samo da dobijes tortu u facu.
gagilija Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 ja pravila danas plazma tortu i to po receptu sa one kutije gde je mlevena plazma, s tim sto sam dodala 150 krupno rendanog menaza ali mi se cini da sam stavila malo vise soka od pomorandze i nesto mi se cini da je malko meksa. ne znam hoce li se to stvrdnuti u frizideru, a nemam kad sad da odem da kupim jos keksa. sta kazu iskusni poslasticari/ke?
cmrlj Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 @gaglija ako ima maslaca, stvrdnuce se. ako nema isto ce da se stvrdne al manje. momci, ne brinite, dobra je, mogu sama.
gagilija Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 @cmrlj hvala ti. ima maslaca, ima i 4 zumanca koje sam ukuvala na pari pa kad se prohladilo dodala maslac i ostatak: keks, lesnike, orahe, cokoladu i suvo grozdje
Recommended Posts