Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

brate arame isto razmisljamo :4_joy:

A tom što kaki oko količine šećera bih objasnio da to reši sam tako što će umesto pet kolača pojesti jedan :fantom:

Edited by aram

Jeftinije od Glejda  da kuca zamirisi na cimet :)). Mini cimet rolnice. 

frame1.jpg

Uh

ap001-panettone-classico-astuccio-vecchi

Dobih sad od komšiluka.

uhvatila me zelja za eksperimentisanjem pa upravo susim koru od belanaca, dzema od kajsije, mlevenih oraha sa seckanim orasima odozgo, to i dalje izgleda obecavajuce.

fil me brine, napravila poslasticarsku kremu, spojila sa kuvanom bundevom, malo narendala pomorandze. mislim da cu gore sveze pomorandze, samo kora i fil ce cenim biti zdudan kolac, mozda slatka pavlaka gore, ali jos se mislim, nesto meni tu fali. otvorena sam za sugestije.

Edited by cmrlj

Fali degustator :fantom:

cemu ja sluzim?!

Ko bi sve to napravio¿ nemoj da si nepravedna prema sebi.

@Majo neka, mogu ja to (kao mujo u onoj nemackoj javnoj kuci kad naruci deluks pusenje).

@Host  :D

S ovim videom, mozes samo da dobijes tortu u facu.

ja pravila danas plazma tortu i to po receptu sa one kutije gde je mlevena plazma, s tim sto sam dodala 150 krupno rendanog menaza ali mi se cini da sam stavila malo vise soka od pomorandze i nesto mi se cini da je malko meksa. ne znam hoce li se to stvrdnuti u frizideru, a nemam kad sad da odem da kupim jos keksa. sta kazu iskusni poslasticari/ke?

Dolazi Host za 5 minuta.

@gaglija ako ima maslaca, stvrdnuce se. ako nema isto ce da se stvrdne al manje. 

momci, ne brinite, dobra je, mogu sama. 

@cmrlj

hvala ti. ima maslaca, ima i 4 zumanca koje sam ukuvala na pari pa kad se prohladilo dodala maslac i ostatak: keks, lesnike, orahe, cokoladu i suvo grozdje