Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted

drži se, mora ona sinusoida jednom da krene i na dobru stranu 

Posted

@gospa buba: koliko dugo se okvirno kolač peče u rerni, ne piše u receptu? 20tak minuta?

Posted

@gospa buba: koliko dugo se okvirno kolač peče u rerni, ne piše u receptu? 20tak minuta?

onaj smakom?

jebemliga, ko i svaki patishpanj, kad se odvoji struktura od stranica, a potamni ozgo (ne skandalozno) bocnesh na sredini tankim nozem da vidish kako je unutra. okvirno 20 min je mislim ok, uz ovu proveru :)

Posted

Da, da, taj sa makom. Znam to sa bockanjem, nego da vidim da'l treba da čučim u kuhinji sve vreme ako je brzo nešto gotovo :)

Hvala!

Posted

pa nece bit bash brzo, al dosad je i gotovo. ako je lepo javi, ako nije ne poznajemo se ja ne znam ko si ti ^_^

Posted

A pa neću ja to danas (više pitam konceptualno a i da zapišem), s obzirom da smo trenutno bolesni i gospođa, i bebče i ja, obrćemo drugi krug u mesec dana pa kad ozdravimo ću da pravim da proslavimo :D

Posted

aaa. mozda onda i ja stignem da sama ispratim proceduru, pa cu da dam detalje.

ozdtavljajte! :mad:

• 4 weeks later...
Posted

drustvance, jel bio neko kod gospodje mirkov u zemunu? vidim da je otvoreno juce, mozda je bila danasnja slavljenica, mozda bili neki iz komsiluka, mozda bio kobni, on jos i ponajvise posecuje poslasticarnice, rekla bih :-) 

kakvih ima torti, kakvih kolaca tartova, pita, kakve su cene i takoto...?

Posted

To je kod Vatrogasnog doma?

....shit has hit the fan...

Posted

kod vatrogasnog da ima kolachi? shta je to ja ne znam?

Posted

Od srede, 22. februara, naša mala poslastičarnica je konačno otvorena! Nalazimo se u 22. oktobra 51 u Zemunu, a radno vreme je - dok na proleće ne otvorimo baštu - od 12 do 20 h. Imamo divan pogled na park i vitrinu punu tartova i tartića, malih i velikih rustičnih tartova, specijalnih šu-šu princes krofni i nacifranih eklera. Tu je i Paris-Brest i svakog dana neka nova torta. Radujemo se što ćete doći!

16836105_1221256957910468_52942351644922

Posted

to se neko ozbiljno bavi kolačarstvom. mada, priznajem, ove dve špecije desno nisu moj fetiš. naročito ono zeleno. ovo levo, hlebasto i prhko, sa paštetom unutri deluje ok. 

Posted

ovo desno je divan kolac, tart s limunom, ovo drugo je, koliko sam shvatila, tart s limetom. veoma ukusno. probaj kad si u prilci, ne samo kod gdje mirkov, nego inace.