I*m with the pilots Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) aj bacite info gde mogu da uzmem dobru torticu (oko kile) sutra ujutru (mandarina stop) g-đu mirkov drma grip, pa ne može Poco Loco iz PA, rade i dostavu a ne znam da li ti je usputno, tu su na minut od hotela Tamis Nisam neki tortaros ali ono sta sam do sad probala kod njih je bilo dobro Edited January 27, 2017 by I*m with the pilots
Ravanelli Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) moja preporuka je homemade. vrijedi svakog dukata od 3,5000 dinara koliko bi te izašlo sa dostavom. http://www.hmc.rs/z/homemade/online-prodaja/poklon-torte/ Jel oni beše što su na pola Prizrenske? Jel beše oni drže i onu u Nušićevoj? yupp. čovek ima i još par lokala i diljem bivše juge. imaju neku tortu sa lešnikom koja je isto dobra. to sam uzimao par puta da častim kolege za rođendan. Edited January 27, 2017 by Ravanelli
boshoku Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 dj preko puta ribnikara u sv. markovića, je najbolja slastičarna glede torti, no, ne može danas-za-sutra, mora par dana ranije
duda Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 moja preporuka je homemade. vrijedi svakog dukata od 3,5000 dinara koliko bi te izašlo sa dostavom. http://www.hmc.rs/z/homemade/online-prodaja/poklon-torte/ imaju dekoracije vrhunske ako je i ukus takav, onda svaka čast moj problem je što su mi sve te '''kupovne'' torte preslatke počela sam kao darling, iz mesta polovim količinu šećera :D
Ravanelli Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 imaju dekoracije vrhunske ako je i ukus takav, onda svaka čast moj problem je što su mi sve te '''kupovne'' torte preslatke počela sam kao darling, iz mesta polovim količinu šećera :D uzo ih za svadbu. omiljen komentar jednog cara je malo eksplicitan, pa je u spoileru "kao da mi je bog svršio usta"
banatjanin Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 moja preporuka je homemade. vrijedi svakog dukata od 3,5000 dinara koliko bi te izašlo sa dostavom. cenim savet i verujem da je tako, ali vidiš, ja sam imao baš bezveze iskustva sa njima, više puta super na oko, ali nije funkcionisalo gustativno. (mada su mi se, recimo, dopali neki od slatkiša koje su imali u coffe dream-u) ili prizrenska, ili mali princ
gospa buba Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) ovo mater otkrila/pravila proshle nedelje. smakom. skandal koliko je dobro, ne pamtim da skoro toliko obradovala kolachu :o s tim shto ona zalivala kore slatkom vodicom. tu ima mesta i za jachu improvizaciju sa josh nekim ukusom. preporuchujem 200% Edited January 31, 2017 by gospa buba
darling Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 je l ostalo jos, da dodjem posle podne? :D ne znam sta je s tim makom, droga valjda, uvek mi se jede... a od novosti s kulinarike za vikend sam zbrljala pijanu ruskinju, pola mere. od cega je i kako je, odlican je. sve sam smuljala u posudi iz koje sam sluzila, moj poprecni presek vise lici na zirafu, jer nisam mesala piskote, nego sam samo zalila kremom i potapala nezno al odlucno kasikom. nije bilo muljavo, nego lepo, piskote pokupile vlage koliko im je bilo potrebno. ozgo slatka pavlaka bez secera. sledeci put kad se odlucim na ovaj kolac od minut i po, pravicu pijanu sicilijanku s amaretom i kandiranom narandzom. evenutalno bademom...
renne Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 ovo mater otkrila/pravila proshle nedelje. smakom. skandal koliko je dobro, ne pamtim da skoro toliko obradovala kolachu :o s tim shto ona zalivala kore slatkom vodicom. tu ima mesta i za jachu improvizaciju sa josh nekim ukusom. preporuchujem 200% Ovo moram praviti kad malo dođem k sebi
gospa buba Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) je l ostalo jos, da dodjem posle podne? :D ne znam sta je s tim makom, droga valjda, uvek mi se jede... e ti mislish da nama to pretiche preko vikenda ^_^ a i nisam kotkuce, preventivno :D edip@rene, i inache. obavezno! za jedan prilichno jednostavan kolach (vishe nego jednostavan!) ovo mi je definitivno shock otkrice, slozeno u niz iznenadjenja, iju vidi mak, iju vidi fil, iju glazura, pa opet ispochetka. iju vidi mak 3 super obichna sadrzaja, ali zajedno rade novi kvalitet! -_- kod kevinog izbora sa neta pokazuje se da je odluchujuci faktor vishe od pola veka terenskog iskustva ^_^ u kolachima, ja se za ovim receptom ne bih okrenula, a ona odmah skapira shta ce da funkcionishe i odmah ga u hodu i unapredjuje znachi, obavezno zaljevajte testo, u prvom cugu obichno voda shecer, a onda ce vam se kazati samo. Edited January 31, 2017 by gospa buba
aram Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 znachi, obavezno zaljevajte testo, u prvom cugu obichno voda shecer, a onda ce vam se kazati samo. meni se nece kasti samo, daj upustva, nako inzenjerski
gospa buba Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) meni se nece kasti samo, daj upustva, nako inzenjerski ma ono kad skuvash shecer u vodi na brzinu, pa poljevash kashikom kad preseches patishpanj, da se natope polovine a ne razmljacka. mislim, bude lepo mekano testo, to mu je najlepshi kvalitet. mislim da ne sme vruce u vruce jedino, ali to je opshta tehnika. moracu i ja da pravim neki dan :) definitivno samo shecer-voda, ima rum u testu! sad sam (josh) gladna. krivim vas Edited January 31, 2017 by gospa buba
duda Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Ovo moram praviti kad malo dođem k sebi si dobro renne ?
Recommended Posts