Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Čokolada

Featured Replies

Pa ne postoji tema o keksovima, a keksi krem je ovde pisao o keksovima. Hoces da te prebijem? :D

• Replies 1.8k
  • Views 300.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

baci to isteko mu rok!

• Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume.

• johan nagel
    johan nagel

Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :(

Posted Images

keksi je uljudan gospodin covek, koji odgovara na pitanja. i otvorite sebi temu o keksima, napolitankama i ostalim.... a za tucu uvek spreman, cim mi dirnes cokoladu :lolol:

Samo da najavim danasnji pokusaj pravljenja domace bele Nutele, uz sva moguca nadanja da ce liciti na Kinderladu :fingerscrossed:

ko zna, ako ti je ona domaca nutela ista nutela (a meni, na primer, nikakve veze s nutelom nema :) ), sto ti ovo sto zbrckas danas ne bi bilo isto kinder lada. podnesi detaljan izvestaj i ne zaboravi da slika govori iljadu reci. da sam na tvom mestu, u beli bih inkorporirala mleko u prahu. kako i u kojoj kolicini, nemam predstavu. sad znam zasto keksija nema. cupa kosu.il trlja ruke...

poskupljuje cokolada, crno nam se pise...
sad znam zasto keksija nema. cupa kosu.il trlja ruke...
i jedno i drugo :D trljam ruke uvek kada je kakao skuplji, ali zato gotovo da nema spavanja kada krenu ove nagle promene cena, a period stabilizacije ume da potraje :yawn2:

Mogu da preporucim belgijsku cokoladu Emoti (Intuiti Fraise, punjena jagodom). Kod 2 ozi dolara (u protiv-vrednosti) za 100 grama, ne mozete omasiti. Njam (now eating, uz srpsko-tursku kahvu).

Uzeh na aerodromu u prolazuValrhona "Le Noir 68% rond et chalereux"prevedeno na zemaljski jezik "rounded & warm chocolate"Nisam preteran fan crnih cokolada al ova je odlicna (i $$$) - mozda se preobratim :naughty:Sastav:najmanje 68% kakao - samo cist kakao puterkakao zrna iz Gane, secer, kakao puter, emulgator (soja lecitin), prirodni ekstrakt vanile. Mogude je da sadrzi gluten, mlecne proteine i iz jaja (?) i tragove kostunjavog voca.Keksi, sta sad znaci ovo "warm" i "rounded"? I u cemu je stvar sa tragovima kostunjavog voca, zasto se to stavlja - zbog mase? (valjda kikiriki daje dobru cvrstinu ali ako je u malim kolicinama..?)

Keksi, sta sad znaci ovo "warm" i "rounded"? I u cemu je stvar sa tragovima kostunjavog voca, zasto se to stavlja - zbog mase? (valjda kikiriki daje dobru cvrstinu ali ako je u malim kolicinama..?)
mislim da se ti tragovi stavljaju, jer postoji mogućnost da u toku procesa proizvodnje zaluta neki kikirirki ili nešto slično, pa da ih ne bi neko tužio .
mislim da se ti tragovi stavljaju, jer postoji mogućnost da u toku procesa proizvodnje zaluta neki kikirirki ili nešto slično, pa da ih ne bi neko tužio .
ma da, kapiram da je to ocigledniji razlog, nego mi je smesno to da uospte moze nesto da...zaluta..u toku proizvodnje :)

Valjda zato sto koriste iste masine tj. pogone za vise namena (pretpostavljam).

• Author

100%inače na mali milion proizvoda piše to sa mogućim tragovima ovoga i onoga, preptostavljam da je zbog alergija

Samo da najavim danasnji pokusaj pravljenja domace bele Nutele, uz sva moguca nadanja da ce liciti na Kinderladu :fingerscrossed:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
i jedno i drugo :D
onda da castis kad se steknu uslovi. :)

Ako sam dobro pazio na času s obzirom na proizvođača ovo bi trebalo da je "Cellebaut" čokolada, samo pretopljena i spakovana u 100 gr?adore_zps7d1fde6f.jpgNa poleđini piše sledeći sastav: kakao masa, kakao maslac, šećer, soja lecitin, aroma vanile :unsure: