MayDay Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Pa ne postoji tema o keksovima, a keksi krem je ovde pisao o keksovima. Hoces da te prebijem? :D
aram Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 keksi je uljudan gospodin covek, koji odgovara na pitanja. i otvorite sebi temu o keksima, napolitankama i ostalim.... a za tucu uvek spreman, cim mi dirnes cokoladu
pantelia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Samo da najavim danasnji pokusaj pravljenja domace bele Nutele, uz sva moguca nadanja da ce liciti na Kinderladu :fingerscrossed:
darling Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ko zna, ako ti je ona domaca nutela ista nutela (a meni, na primer, nikakve veze s nutelom nema :) ), sto ti ovo sto zbrckas danas ne bi bilo isto kinder lada. podnesi detaljan izvestaj i ne zaboravi da slika govori iljadu reci. da sam na tvom mestu, u beli bih inkorporirala mleko u prahu. kako i u kojoj kolicini, nemam predstavu. sad znam zasto keksija nema. cupa kosu.il trlja ruke...
darling Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 poskupljuje cokolada, crno nam se pise...
keksi krem Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 sad znam zasto keksija nema. cupa kosu.il trlja ruke...i jedno i drugo :D trljam ruke uvek kada je kakao skuplji, ali zato gotovo da nema spavanja kada krenu ove nagle promene cena, a period stabilizacije ume da potraje
Indy Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Mogu da preporucim belgijsku cokoladu Emoti (Intuiti Fraise, punjena jagodom). Kod 2 ozi dolara (u protiv-vrednosti) za 100 grama, ne mozete omasiti. Njam (now eating, uz srpsko-tursku kahvu).
I*m with the pilots Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Uzeh na aerodromu u prolazuValrhona "Le Noir 68% rond et chalereux"prevedeno na zemaljski jezik "rounded & warm chocolate"Nisam preteran fan crnih cokolada al ova je odlicna (i $$$) - mozda se preobratim :naughty:Sastav:najmanje 68% kakao - samo cist kakao puterkakao zrna iz Gane, secer, kakao puter, emulgator (soja lecitin), prirodni ekstrakt vanile. Mogude je da sadrzi gluten, mlecne proteine i iz jaja (?) i tragove kostunjavog voca.Keksi, sta sad znaci ovo "warm" i "rounded"? I u cemu je stvar sa tragovima kostunjavog voca, zasto se to stavlja - zbog mase? (valjda kikiriki daje dobru cvrstinu ali ako je u malim kolicinama..?)
Lezilebovich Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Keksi, sta sad znaci ovo "warm" i "rounded"? I u cemu je stvar sa tragovima kostunjavog voca, zasto se to stavlja - zbog mase? (valjda kikiriki daje dobru cvrstinu ali ako je u malim kolicinama..?)mislim da se ti tragovi stavljaju, jer postoji mogućnost da u toku procesa proizvodnje zaluta neki kikirirki ili nešto slično, pa da ih ne bi neko tužio .
I*m with the pilots Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 mislim da se ti tragovi stavljaju, jer postoji mogućnost da u toku procesa proizvodnje zaluta neki kikirirki ili nešto slično, pa da ih ne bi neko tužio .ma da, kapiram da je to ocigledniji razlog, nego mi je smesno to da uospte moze nesto da...zaluta..u toku proizvodnje :)
Indy Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Valjda zato sto koriste iste masine tj. pogone za vise namena (pretpostavljam).
Amelija Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 100%inače na mali milion proizvoda piše to sa mogućim tragovima ovoga i onoga, preptostavljam da je zbog alergija
darling Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Samo da najavim danasnji pokusaj pravljenja domace bele Nutele, uz sva moguca nadanja da ce liciti na Kinderladu :fingerscrossed:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
darling Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 i jedno i drugo :Donda da castis kad se steknu uslovi. :)
JakeBlues Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ako sam dobro pazio na času s obzirom na proizvođača ovo bi trebalo da je "Cellebaut" čokolada, samo pretopljena i spakovana u 100 gr?Na poleđini piše sledeći sastav: kakao masa, kakao maslac, šećer, soja lecitin, aroma vanile
Recommended Posts