pbg12345 Posted January 30 Posted January 30 ako imas vremena pisi slobodno na pp, bas me zanima ujedno, zanima me i kakvi su vam planovi za tvog juniora? naravno, ako pitanje nije previse licno
Micko8 Posted January 31 Posted January 31 Jbg, nadam se da ce vas sin odabrati dobru razvojnu sredinu, isto vazi i za Stanojevica. Sine Mitre bezi iz tog groblja za mlade igrace dok jos imas vremena.
spaceploitator Posted February 2 Posted February 2 odlicno izgleda mitar, ako bi izrastao jos malo mogao bi bas opako krilo da bude
Micko8 Posted February 5 Posted February 5 (edited) Treba da ode iz Reala jer je ocigledno da su rus i spanac prioriteti u toj ekipi. On treba da ima loptu u rukama a ovde je retko kada ima u posedu. U Sports World-u je bio plejmejker. Edited February 5 by Micko8
Micko8 Posted February 13 Posted February 13 Nije igrao Dimitrijevic koliko vidim. Iz Dzokera otisli najbolji igraci izgleda.
Micko8 Posted February 15 Posted February 15 Pionirska ekipa Mege je svaku utakmicu ove sezone dobila sa 20+ poena razlike.
Блок_64 Posted February 16 Posted February 16 On 13. 2. 2024. at 23:37, Micko8 said: Nije igrao Dimitrijevic koliko vidim. Iz Dzokera otisli najbolji igraci izgleda. Joker igra sa dva juniora sve ostalo su kadeti.Druga dva juniora koja su jos u klubu igraju za seniore,a ostle su najurili,mada i ova dvojca sto su u seniorima napustaju klub na kraju sezone. Cela prica trajla godinu ipo dana i to je to.Nema tu neke pameti i nekog razmisljanja,klub vode ljudi koji prosto nemaju kapacitet za tako nesto.Ja iskreno ne verujem da ce i seniori jos dugo.Navodno hoce da se bore sledece sezone i za abu 2 ali kakav odnos imaju prema igracima...tesko
Micko8 Posted February 16 Posted February 16 (edited) Da, bas sam juce gledao na sajtu KLS, prebacili su dva najbolja igraca iz juniorske ekipe u seniorski tim. Steta sto gase mladje kategorije, nisu bili losi ni prosle sezone. Edited February 16 by Micko8
Micko8 Posted February 21 Posted February 21 (edited) Nadam se da ce Montock iz Vojvodine biti na sirem spisku juniorske reprezentacije. Lepo je napredovao ove sezone, jedan je od glavnih igraca njihove kadetske ekipe. Dobar atleta, veoma dobar u odbrani, solidan u napadu. On i Kondic zasluzuju poziv. Edited February 21 by Micko8
spaceploitator Posted February 21 Posted February 21 daj neki klip, info, sta nas lozis na suvo tako 1
Micko8 Posted February 21 Posted February 21 Pa imaju utakmice na onom kanalu sto sam postavljao digital score. Ne kazem da mora da bude na konacnom spisku juniorske reprezentacije, jaka je konkurencija ali zasluzuje da bude na sirem spisku.
Блок_64 Posted February 23 Posted February 23 On 21. 2. 2024. at 20:33, spaceploitator said: daj neki klip, info, sta nas lozis na suvo tako Imas ovde linkove ka svim utakmicama i statistku
Блок_64 Posted February 23 Posted February 23 (edited) Veceras Crvena Zvezda 88 Joker 95 Juniori. Kod Jokera Juniori Stanojevic (26 p),Markovic (20 p),Martinovic (19 p) 3 kadeta 2007 godiste i 4 igraca 08 Godiste. Protiv osvajaca kupa i do je dovoljno Edited February 23 by Блок_64
Micko8 Posted February 23 Posted February 23 (edited) Odlican je bio Dzoker, nije CZ imala nikakvu sansu ceo mec su gosti vodili. I kadeti su izgubili od Partizana veoma lako na svom terenu. Mislim da godiste 2006-2007 ima sansu da otkine medalju na juniorskom EP ove godine. Rekao bi da je ta generacija jos i kvalitetnija od 2005-og godista. Bosnjakovic, Radosic, Drezgic, Kostic, Susic, Srzentic,vas sin ako se predomisli, Stanojevic, Nikolic, Dimitrijevic,Backo Marjanovic itd. Ovo je poprilicno kvalitetna generacija. Edited February 23 by Micko8
Recommended Posts