January 28, 201510 yr jedna gora stvar od tvrdo kuvanog jajeta sa belancetom i zumancetom je tvrdo kuvano jaje koje je celo zumance.
January 28, 201510 yr e to, nisam nikad probala jer bi moje dete isto tako odreagovalo :( javite kako je ispalo!
January 28, 201510 yr Moram sutra da ustanem na vreme i sokiram zenu i dete . obavezno, i ja cu, pa ovo je fantazija :o samo da vidim sa koga cu da skinem rukav ^_^ Edited January 28, 201510 yr by gospa buba
January 28, 201510 yr i ja moram probati. ja kuvana jaja jedem samo kad imam ajvara. smuckam zumance i ajvar a belance pokusam uz to. i uvek mi fali zumanca. ovo mi deluje kao sjajna ideja za smutiti s ajvarom.
January 28, 201510 yr mi jedemo sve, mnogo. ovo ce da bude najkul fora zavtra sutra -_- hvala drugari. ako kasnije dodje do krechenja i velkog spremanja, isto fala drugari
January 28, 201510 yr mislim da mozes i da vezes cvor na kraju rukava, smestis jaje tu kraj cvora, pa vitlas okolo time. nemam predstavu koliko je tesko probusiti zumance vitlanjem.
January 28, 201510 yr mislim da mozes i da vezes cvor na kraju rukava, smestis jaje tu kraj cvora, pa vitlas okolo time. nemam predstavu koliko je tesko probusiti zumance vitlanjem. nisam nameravala da povecavam broj stepena slobode ^_^ 1 rukav, 2 kraja -_- javicu sjutra, samo moram dustanem ranije, da me ne vide :p Edited January 28, 201510 yr by gospa buba
January 28, 201510 yr Ja sam to probavo, al' nije telo da se umuti Edit: Najbolje bi bilo imati labolatorijski vibro plate Edited January 28, 201510 yr by Skyhighatrist
January 28, 201510 yr Ja sam to probavo, al' nije telo da se umuti Edit: Najbolje bi bilo imati labolatorijski vibro plate imam, planetarni. ima se razbuca po svemuiru ^_^
January 28, 201510 yr Koliko vremena treba da se vrti to? Poslato sa WC šolje by BVK ne znamo pojma. ja cu da probam da uspostavim neki sistem, sa numeracijom i statistikom. ako dodju da se zale, kazite da me niste ni chuli ni videli :p
January 28, 201510 yr moja procena je da to ide dosta lakse sa starim jajima. u svezem jaju je zumance cvrsto i oblo, kao guza.
January 28, 201510 yr moja procena je da to ide dosta lakse sa starim jajima. u svezem jaju je zumance cvrsto i oblo, kao guza. ovo je i meni palo na pamet. dakle, odležala jaja ^_^ lakše će da se raspadnu žumanca