renne Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 U komadu, da se ne suše Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Čutura Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 ako su sa kozuricom, obavezno je izbuskaj nekom debljom iglom il tanjim ekserom a nije lose i da se utrlja i soda bikarbona u istu, kozuricu tojest
Аврам Гојић Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 zasto ne bismo jeli ono sto pijemo? do sada sam pravio sosove od kokakole, i sosove od dzek denijelsa. zasto moja sledeca krilca ne bi bila glazirana Jack`n`Coke sosom?
Duci Simonovic Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ima neko neki recept za neko slano sitno pecivo ( stapici, kiflice, perece i sl.) koje za sastojak ima pivo?
aram Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ja pravio ove par puta, ali nisam bio odusevljen, nesto za moj ukus previse semenja... ovde
hoffnung Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 sutra pravim belo pilece meso [imam i sampinjone]. ono sto me zanima jeste: da li neko zna neki sos sa worcesterom? imam ovaj sos, ali iskreno ne znam sta da radim sa njim. video sam recept na internetu za belo, pilece meso, ali mi je uzasno komplikovano. pogotovo sto nemam jos neke zacine. cak, i da ih imam.. nekako mi se nije dopalo kako je to izgledalo. ono sto je meni palo na pamet za sutra jeste: ispekao bih belo meso na rostilju i prelivao sa worcesterom. ako imate neki bolji predlog - super.
atajlo Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) 500 g belog pilećeg mesa 1 kašika ulja 150 g crnog luka 250 g mariniranih ili 400 svežih šampinjona 100 ml belog vina 200 ml kisele pavlake 50 g parmezana 3 kašike Worcester sosa so biber peršunov list 200 g barene šargarepe nekoliko barenih krompira Na ulju propržiti piletinu isečenu na kockice, dodati crni luk, pečurke, još malo propržiti i naliti vinom. Ostaviti par minuta da se dinsta, začiniti, dodati Worcester sos, pavlaku i parmezan, promešati i servirati uz prethodno obarenu šargarepu i krompire. (ako ti nije kompikovano, a nije da nije.) :) edit: ->Bob Edited March 8, 2014 by atajlo
hoffnung Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 fino zvuci, i nije komplikovano. nego.. palo mi je na pamet umesto ove sargarepe i krompira da napravim tako da bude kao sos za pastu, umesto krompira i sargarepe. volim sargarepu, i krompir, nego mi se ucinilo vise kao neki sos?
atajlo Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Bobe, zar tebi pored žive keve treba još nečiji savet/recept/mišljenje? umesto ove sargarepe i krompira da napravim tako da bude kao sos za pastu Što da ne? Sve dok se kuća ne zapali, ne može jelo propasti, samo ako su kvalitetne namirnice i ako se na njima ne štedi.
hoffnung Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 iskreno, ona ne zna za worcester kao ni ja. mislio sam da neko ima iskustva sa istim, i kada vec spremam sutra belo meso sa pecurkama, mislio sam da upotrebim ovaj sos. verovatno cu to da napravim, malo cu da ga izmenim, ovaj recept sto si napisala. umesto krompira-sargarepe, napravicu ga kao sos za pastu.
kobni zelaya Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kako god pečeš ili pržiš meso, preliješ ga malo vorčesterom, ukusnije je. Vorčester u sosu za pastu - ne bih rekao da valja.
katamaran Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 (edited) Poslednji recept gde sam se sreo sa vusterom btw aljkavi Djoka rula. Ja jedino jos dodam i harisu. Edited March 8, 2014 by katamaran
Skyhighatrist Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Vorčester u sosu za pastu - ne bih rekao da valja. +1
hoffnung Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 kobni zelaya | to cu i da uradim. zapravo, to mi je instiktivno, prvo palo na pamet. da ne bih komplikovao. pecurke cu posebno da ispecem u rerni + corba. hvala svima!
kobni zelaya Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja jedino jos dodam i harisu. Taj začin mi je takvo otkriće - poboljšava ukus apsolutno svega. Stavljao sam ga čak i u sladak kupus s ovčetinom, dao je kupusu tako jednu prelepu svežu crtu. Jedino što je jako ljut,pa mora da se pazi koliko se stavlja.
Recommended Posts