Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Stela said:

Dobrodosao je svaki sovjet zdravog mirisa :)

Za ovo što tražiš ti(citrusi i tako......) mislim da je najbolji klasik Orange verte- Hermes, jako sofisticiran nije napadan a ipak veoma veoma dobar.

Kao rezervu potraži veliki ever green i klasik Halston Z-14.

• Hvala 1
Posted

Sad samo da krenem da isprobavam sve pomenuto, eto zabave:girl_flirt:

Posted
2 hours ago, Tresko said:

Za ovo što tražiš ti(citrusi i tako......) mislim da je najbolji klasik Orange verte- Hermes, jako sofisticiran nije napadan a ipak veoma veoma dobar.

Kao rezervu potraži veliki ever green i klasik Halston Z-14.

:heart: Najbolji parfem ikada. Ne znam samo u cemu je fora da od svih tih klasika tipa Kouros, Drakkar, samo njega nema ovde po parfimerijama.

Posted
3 minutes ago, Lancia said:

:heart: Najbolji parfem ikada. Ne znam samo u cemu je fora da od svih tih klasika tipa Kouros, Drakkar, samo njega nema ovde po parfimerijama.

E, pojavio se u raznim online parfimerijama, i to verovatno da ga vrate na tržište ima odlične cene. Ja sam kupio bočicu od 100 ml za male pare.

Posted
1 minute ago, Tresko said:

E, pojavio se u raznim online parfimerijama, i to verovatno da ga vrate na tržište ima odlične cene. Ja sam kupio bočicu od 100 ml za male pare.

To znam odavno ali ne mislim da ce se vracati. Pitao sam ove ovde kod mene (ako je nesto dobar biznis na Kanarima to su parfimerije zbog bescarinske zone) i mrka kapa.

Posted

@morgana sad sam se setio da je za neki parfem trebalo da pogledam cenu za tebe. Krecana :isuse: jbg, koji bese u pitanju?¿

Posted (edited)

....

Edited by Braća Strugacki
Posted
37 minutes ago, Lancia said:

@morgana sad sam se setio da je za neki parfem trebalo da pogledam cenu za tebe. Krecana :isuse: jbg, koji bese u pitanju?¿

:heart:

jedan od armani prive bisera ali odustala san od njega, gusi me cim malo otopli

tenks!

• Wub 1
Posted

Ima li neko od znalaca da mi objasni zašto se Paloma Picasso parfem može naći samo u Americi i u nekim online šopovima ( pojma nemam da li je to u online pravo, kopija ...šta god), vidim da je u Liliju jedan koji neću ( hoću sa zlatnim poklopcem :) isto samo online dugo mi je bio omiljeni i sad mi naspelo da ga opet imam 

• 2 weeks later...
Posted
On 21. 2. 2024. at 14:53, ljuttko said:

Ima li neko od znalaca da mi objasni zašto se Paloma Picasso parfem može naći samo u Americi i u nekim online šopovima ( pojma nemam da li je to u online pravo, kopija ...šta god), vidim da je u Liliju jedan koji neću ( hoću sa zlatnim poklopcem :) isto samo online dugo mi je bio omiljeni i sad mi naspelo da ga opet imam 

I oni prelaze na onaj sistem fill up, koji je sad jako popularan, pa će izbaciti novu flašicu, koja će moći da se dopunjuje u parfimerijama. Tako da sad svi prodaju ono što im je ostalo na zalihama, i očigledno je da su u US imali najviše tih, ostali su verovatno već prodali.

• Hvala 2
Posted

zna li neko da mi kaze da li sam umislila ili si armani lici na benetton tribu iz devedesetih?

Posted

Ako misliš na Tribu Acqua Fresca ja to onda moram proveriti i kupiti, taj zeleni tribu sam OBOŽAVALA!

Posted (edited)
2 minutes ago, Valkyrie said:

Ako misliš na Tribu Acqua Fresca ja to onda moram proveriti i kupiti, taj zeleni tribu sam OBOŽAVALA!

mislim na crveni tribu ali i zeleni (tj plavi, tako vidim tu boju i vjecito sam u fajtu oko nje) je bio divan, sjecam se da sam jedva odlucila koji od njih da kupim

0hvmHuqgn0c0jfzL.jpg

Edited by morgana
Posted

Ja kad sam imala (nađemo se na) tirkizni, mislim da su me non-stop pitale žene na šta mirišem. Retko divan svež i čist miris. Dugo ga nisam viđala, možda se više ni ne proizvodi.

spacer.png

Nek stoji slika, ako neko ugleda da ima da javi.

Posted
10 minutes ago, Valkyrie said:

Ja kad sam imala (nađemo se na) tirkizni, mislim da su me non-stop pitale žene na šta mirišem. Retko divan svež i čist miris. Dugo ga nisam viđala, možda se više ni ne proizvodi.

spacer.png

Nek stoji slika, ako neko ugleda da ima da javi.

ne proizvodi se ja mislim vec dugo

iz tih godina hocu da kupim trussardi action donna, vidim ga na kupindu ali nemam povjerenja u tog prodavca