Tresko Posted February 21 Posted February 21 10 hours ago, Stela said: Dobrodosao je svaki sovjet zdravog mirisa Za ovo što tražiš ti(citrusi i tako......) mislim da je najbolji klasik Orange verte- Hermes, jako sofisticiran nije napadan a ipak veoma veoma dobar. Kao rezervu potraži veliki ever green i klasik Halston Z-14. 1
Stela Posted February 21 Posted February 21 Sad samo da krenem da isprobavam sve pomenuto, eto zabave
Lancia Posted February 21 Posted February 21 2 hours ago, Tresko said: Za ovo što tražiš ti(citrusi i tako......) mislim da je najbolji klasik Orange verte- Hermes, jako sofisticiran nije napadan a ipak veoma veoma dobar. Kao rezervu potraži veliki ever green i klasik Halston Z-14. Najbolji parfem ikada. Ne znam samo u cemu je fora da od svih tih klasika tipa Kouros, Drakkar, samo njega nema ovde po parfimerijama.
Tresko Posted February 21 Posted February 21 3 minutes ago, Lancia said: Najbolji parfem ikada. Ne znam samo u cemu je fora da od svih tih klasika tipa Kouros, Drakkar, samo njega nema ovde po parfimerijama. E, pojavio se u raznim online parfimerijama, i to verovatno da ga vrate na tržište ima odlične cene. Ja sam kupio bočicu od 100 ml za male pare.
Lancia Posted February 21 Posted February 21 1 minute ago, Tresko said: E, pojavio se u raznim online parfimerijama, i to verovatno da ga vrate na tržište ima odlične cene. Ja sam kupio bočicu od 100 ml za male pare. To znam odavno ali ne mislim da ce se vracati. Pitao sam ove ovde kod mene (ako je nesto dobar biznis na Kanarima to su parfimerije zbog bescarinske zone) i mrka kapa.
Lancia Posted February 21 Posted February 21 @morgana sad sam se setio da je za neki parfem trebalo da pogledam cenu za tebe. Krecana jbg, koji bese u pitanju?¿
Sestre Bronte Posted February 21 Posted February 21 (edited) .... Edited February 21 by Braća Strugacki
morgana Posted February 21 Posted February 21 37 minutes ago, Lancia said: @morgana sad sam se setio da je za neki parfem trebalo da pogledam cenu za tebe. Krecana jbg, koji bese u pitanju?¿ jedan od armani prive bisera ali odustala san od njega, gusi me cim malo otopli tenks! 1
ljuttko Posted February 21 Posted February 21 Ima li neko od znalaca da mi objasni zašto se Paloma Picasso parfem može naći samo u Americi i u nekim online šopovima ( pojma nemam da li je to u online pravo, kopija ...šta god), vidim da je u Liliju jedan koji neću ( hoću sa zlatnim poklopcem isto samo online dugo mi je bio omiljeni i sad mi naspelo da ga opet imam
Tresko Posted March 2 Posted March 2 On 21. 2. 2024. at 14:53, ljuttko said: Ima li neko od znalaca da mi objasni zašto se Paloma Picasso parfem može naći samo u Americi i u nekim online šopovima ( pojma nemam da li je to u online pravo, kopija ...šta god), vidim da je u Liliju jedan koji neću ( hoću sa zlatnim poklopcem isto samo online dugo mi je bio omiljeni i sad mi naspelo da ga opet imam I oni prelaze na onaj sistem fill up, koji je sad jako popularan, pa će izbaciti novu flašicu, koja će moći da se dopunjuje u parfimerijama. Tako da sad svi prodaju ono što im je ostalo na zalihama, i očigledno je da su u US imali najviše tih, ostali su verovatno već prodali. 2
morgana Posted March 6 Posted March 6 zna li neko da mi kaze da li sam umislila ili si armani lici na benetton tribu iz devedesetih?
Valk Posted March 6 Posted March 6 Ako misliš na Tribu Acqua Fresca ja to onda moram proveriti i kupiti, taj zeleni tribu sam OBOŽAVALA!
morgana Posted March 6 Posted March 6 (edited) 2 minutes ago, Valkyrie said: Ako misliš na Tribu Acqua Fresca ja to onda moram proveriti i kupiti, taj zeleni tribu sam OBOŽAVALA! mislim na crveni tribu ali i zeleni (tj plavi, tako vidim tu boju i vjecito sam u fajtu oko nje) je bio divan, sjecam se da sam jedva odlucila koji od njih da kupim Edited March 6 by morgana
Valk Posted March 6 Posted March 6 Ja kad sam imala (nađemo se na) tirkizni, mislim da su me non-stop pitale žene na šta mirišem. Retko divan svež i čist miris. Dugo ga nisam viđala, možda se više ni ne proizvodi. Nek stoji slika, ako neko ugleda da ima da javi.
morgana Posted March 6 Posted March 6 10 minutes ago, Valkyrie said: Ja kad sam imala (nađemo se na) tirkizni, mislim da su me non-stop pitale žene na šta mirišem. Retko divan svež i čist miris. Dugo ga nisam viđala, možda se više ni ne proizvodi. Nek stoji slika, ako neko ugleda da ima da javi. ne proizvodi se ja mislim vec dugo iz tih godina hocu da kupim trussardi action donna, vidim ga na kupindu ali nemam povjerenja u tog prodavca
Recommended Posts